Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mosiaczek1

W oczekiwaniu na II kreseczki. Łączmy się

Polecane posty

Gość mosiaczek1
Ja jeszcze nie wybieram imion :) dopiero jak sie dowiem, ze bedzie dziecko bedziemy myslec :)

Gość viva86
Książek a jak tam u ciebię ? Nadal plamisz?

Gość viva86
Miało być mosiaczek

Gość mosiaczek1
Aktualnie nie :) Juz sama nie wiem co o tym myslec... czy to dobrze, czy zle? nic mi nie pozostaje tylko czekac viva :)

Gość viva86
Myślę że to dobry znak. Jestem pełna obaw że dostane w niedzielę

Gość mosiaczek1
a powiedzcie dziewczyny, jak jest u Was z bolem piersi przed @? Ustaje kilka dni przed, czy dopiero jak rozpocznie sie @?

Gość viva86
Mnie nigdy nie bolą

Gość mosiaczek1
Viva, nie mozesz tak myslec, z tego co pisalas to nie masz na razie objawow @ :)

Ja mam ciśnienie bardzo dobre :). Za to ktoś inny ma bardzo wysokie, skoro już wybiera imiona dla swojego nieistniejącego dziecka.

Gość Manieczkaaa
Mam pytanie, czy po wytrysku do środka do pochwy trzeba od razu wyjąć członka czy nie? i czy to ma znaczenie przy zapłodnieniu dla tych plemników jeśli członek po wytrysku będzie jeszcze parę chwil w pochwie czy będzie wyjęty od razu?

Gość karolcia15031
dziewczyny wiecie co ignorujmy gośći nie odpisujmy im i juz nich sobie piszą to sa jakieś głupie małolaty które nie maja co robic i wielce udają mamuśki bo matka dzieci by tak nie pisała .. wiec nara głupie idiotki ja mam 23 lata , moja córeczka która umarła miała ma na imie Oktawia .

Gość mosiaczek1
Karolcia, ja tez mam 23 lata :) Manieczka, to nie ma znaczenia...

Gość katrinkkka
Kolejny okres sie konczy. Przeszlam juz chyba wszystkie fazy od wiary, zniecierpliwienia, bezradnosci, smiechu i placzu i dalej nic. Glupie malolaty maja dzieci a my wyksztalceni z dobra praca, dom z ogrodkiem nie. Gdzie w tym wszystkim sprawiedliwosc? 1, 5 roku po slubie wszystkie kochane ciocie, babciep***y tylko doluja i ciagle pytaja a kiedy wreszcie u was bedzie brak mi juz sil

Gość karolcia15031
mosiaczek nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze jestes w ciąży wiec lepiej czym prędzej zrob test bo jesli tak plamisz to prędko duphaston lub luteina

Gość viva86
Zgadzam się z karolcia

Gość mosiaczek1
O kurcze dziewczyny, troche mnie zmarwilyscie... Czyli gdybym byla w ciazy, to te plamienia moga oznaczac poronienie??? :(

Gość viva86
Nie koniecznie ale lepiej zareagować prędzej i brać leki

Gość karolcia15031
dziewczyny mam juz do was takie uprzedzenie błagam was jeśli bedziecie w ciązy to od 30 tygodnia liczcie ruchy 2 razy dziennie w godzine musi byc minimum 6 , ( dziecko przestaje sie ruszać na około 24,12 godzin przed czymś złym lub porodem ) i kochane jeśli bedzie co kolwiek nie tak i bedziecie czuly ze cos sie zlego dzieje to jezdziec do szpitala i błagajcie o cc.. ja i wiele moich koleżanek z innego forum nie zdążyłyśmy...a lekarze zbagatelizowali nasze przeczucia , nie chce was straszyć czy coś pisze to tylko dla waszego dobra . Gdyby mi to ktoś powiedzial wczesniej pewnie teraz by mnie na tym formu nie bylo tylko bawiłabym 4 miesięczną córeczke

Gość viva86
Wiem co mówię miałam zabieg we wrześniu

Gość mosiaczek1
ja juz sie bardziej przestawilam na mysl o tym, ze po prostu okres idzie... dlatego chcialam testowac w niedziele jak go nie bedzie...

Gość karolcia15031
to może byc krwawienie implantacyjne albo coś się mozę dziać, nie koniecznie złego ale wiesz lepiej zrób test, ja na początku tez krwawilam troszeke dostałam duphaston i bylo ok

Gość mosiaczek1
Viva, w ktorym tygodniu poronilas...? Tak mi przykro!!!

Gość mosiaczek1
Karolcia,a na to plamienie implantacyjne to nie jest troche za pozno? Tzn. czy ono nie powinno byc wczesniej?

Gość viva86
7 miałam puste jajo płodowego

Gość mosiaczek1
Dziewczyny, ja juz tyle o tym wszystkim sie naczytalam, ze szok... mam iskierke nadziei, mala ale jest... a mianowicie moje ogromne i bolesne piersi oraz sutki, a takze czeste sikanie i ciagly glod. A tak na marginesie to jestem straszna pesymistka i nigdy nie wierze do konca, ze sie uda :P

Gość gość
FAVIENN i jak tam masz dobre wiadomości ???? :)

Gość karolcia15031
podobno na początku zarodek zagniezdza sie powoli coraz głebeij może trwać kolo 2, 3 tygodni ale nie wiem na sto % czy to prawda

Gość mosiaczek1
Katrinnnka,witamy Cię wsrod nas :) jak widac, wszystko w swoim czasie i my w koncu doczekamy sie dziecka:) wierzmy w to gleboko :) ... ja z moim mezczyzna postanowilismy wyrwac sie gdzies na weekend, zeby sie troche odstresowac i jesli teraz sie nie uda, to rozluznic sie przed kolejnym miesiacem staran :)

Gość gość
Haj dziewczyniunki jak tam wasza tempka dzisiaj jak tam sluziczek a moze dzidziunia fasolinkusia juz jest oj oj oj a kupcie robily dzisiaj niuniusie :) Nie zajdziecie ha ha ha a wiecie dlaczego , bo za bardzo d**e spinacie a wasi zestresowani mezowie ktozy musza bzykac was pod presja was nie zaplodnia , stres wplywa na nich i na jakosc nasienia niepozytywnie Slyszaluscie idiotki ze bardzo czesto po dlugich staraniach para adoptuje dziecko , odpuszcza sobie sluziki templo i inne p*****ly i nagle ......zachodzi w ciaze ? Czy to cod??? NIE poprosty spuscili powietrze z d**y i zaczeli normalnie zyc i normalnie sie kochac

Gość gość
autorka juz dzien po przytulanku miala standardowe ciazowe objawy. Love it! Sennosc obowiazkowa!