Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mosiaczek1

W oczekiwaniu na II kreseczki. Łączmy się

Polecane posty

Gościu, zamiast naskakiwać na dziewczyny podzieliłabyś się swoją wiedzą, swoim doświadczeniem, razem z nimi podtrzymywałybyście się na duchu. Nie ma lepszych czy gorszych przyszłych mam, bo wszystkie chcą tego samego - dziecka. Kobieta, która stara się 10 lat nie jest "lepsza" od tej, która stara się rok. Przeciwnie, ta druga powinna na nowo motywować pierwszą, a pierwsza swoim doświadczeniem ubogacać drugą.

Gość mosiaczek1
GOŚCIU, nie wiem co tu robisz, bo my nie potrzebujemy, aby ktokolwiek nazywal nas "idiotkami". Chcesz nam pomoc "zrozumiec" to i owo poprzez wyzwiska pod naszym adresem??? Zastanow sie. Doceniamy to, iz jestes dowiadczona w tych sprawach i prosimy bys swoje uwagi zostawila dla siebie, a najlepiej zmienila watek na taki, w ktorym zostaniesz w pelni doceniona :)

Mosiaczek, miło nam Cię gościć na blogu :D. Prowadzę go głownie dla rodziny z Polski, bo mamy tylko taki kontakt, ale potem z czasem pomyślałam, że to fajna pamiątka :). Na pewno i na Ciebie czeka już córeczka, albo syn, który będzie Cie nosił nad kałużami :)! W ogóle wykorzystujcie ten czas starań i dużo czytajcie o ciąży :) nie zaskoczą Was badania, dieta, etc :).

Gość gość
No niestety ale ktoras z Was pierwsza mnie wyzwala, wiec nie widze powodu dla ktorego nie mialabym pozostac dluzna.

Gość martawoj
Ja idę na monitoring, oczywiście że tak. Jak pytałam się lekarza stosowanie clo od 7 dnia cyklu, czy komuś tak zlecił i czy udało mu się zajść w ciąże to odpowiedział że tak, miał kilka pacjentek z podobnym problemem do mojego i tyklo jedna z nich nie zaciążyła. Hormony mam wszystkie w normie oprócz tej nieszczęsnej prolaktyny po obciążeniu. Zobaczymy co będzie. Nie spinam się mocno bo wiem że nie ma sensu. Wiem że będzie dobrze.

Gość gość
Zycze wam abyscie nigdy nie zaszly glupie krowy wam na mozgi padlo i to ostro . Jestem mama 2 dzieci ale takiego wscieku macicy nie mialam nigdzienie latalam nic k***a nie monitorowalam . Bzykac sie ze starym i nie srac sie tak a dziecko bedzie.

Gość martawoj
Współczuje twoim dzieciom, bo mieć taką matkę to wstyd. widze że masz bardzo bobate słownictwo.Zegnamy Cie cieplutko.

Gość Favienn1986
Dziewczyny chyba udalo mi sie zajść w ciążę. Mianowicie zawsze miałam okres regularny a dzisiaj już powinnam mieć . To znaczy od tygodnia lecz wczesniej myslalam że nie mam przez migrene. Test kupuje jutro. Chodź nie wiem czy robić sobie nadzieje. Chociaż lepiej zrobic test i sie dowiedzieć.

Gość Favienn1986
Dziewczyny chyba udalo mi sie zajść w ciążę. Mianowicie powinnam zawsze miałam okres regularny a dzisiaj już powinnam mieć . To znacży od tygodbia lecz wczesniej myskalam że nie mam przez migrene. Test kupuje jutro. Chodź nie wiem czy robić sobie nadzieje. Chociaż lepiej zrobic test i sie dowiedzieć.

Gość martawoj
ile dziewczyny macie lat? macie juz dzieci?

Ja mam 26 :) * Favienn1986, ja też miewam migreny ale one nigdy mi @ nie opóźniały, więc czym prędzej rób test :)!! I napisz, jaki wynik!

Gość martawoj
ja mam 27. Favienn zycze piwodzenia

Gość mosiaczek1
Favienn trzymamy mocno kciuki !!! :) ... Czy ludziom wchodzacym tutaj bez konkretniejszego powodu tak bardzo zalezy na tym by nas obrazac? Nie macie nic lepszego do roboty?

Gość Favienn1986
Ja mam 28 lat. Dzięki dziewczyny i oczywiście powiem jaki wynik ale chyba dopiero jutro albo jeszcze dzisiaj podjade do apteki jak mąż wróci z pracy :)

Gość mosiaczek1
Miejmy nadzieje, ze bedziemy miec pierwsza zaciazona w naszym watku :))

Gość mosiaczek1
Favienn teraz dopiero dobrze doczytalam! Tobie sie okres spoznia TYDZIEN? :):) To musza byc tylko dobre wiesci :)

Gość Favienn1986
Heh mosiaczek mam nadzieje że tak jest i będę w ciazy ;) Bo po tych 6 miesiącach starania przestalam wierzyć. Nawet moja córcia pytała mnie czy będzie mieć siostrzyczke lub braciszka ;)

Gość mosiaczek1
Tylko koniecznie daj znac o wyniku ;) z tego co widze, to wiekszosc z Was ma juz dzieciatko :)

Gość Favienn1986
Tak oczywiście że dam znać może nawet i jeszcze dzisiaj. Mosiaczek ty nie posiadasz dzidziusia? Nie martw sie napewno bedziesz go miała to kwestia czasu. A jeśli chodzi o moja córeczkę to za pierwszym razem udało mi się zajść w ciążę dlatego teraz sie dziwię że to tyle trwa ale jestem dobrej mysli ;)

Gość mosiaczek1
Favienn, nie, ja dopiero o pierwsze sie staram i niestety nie jest to takie proste jak mi sie wydawalo :) Na Twoim miejscu i lecialabym do apteki po test ! :)

Gość Favienn1986
Do apteki niestety teraz nie mogę isc. Mamy jedno auto mąż właśnie ma go w pracy ale gdy tylko przyjedzie wskakuje do auta i jadę do apteki ;)

Dzidziusia? Naprawdę wam coś padło na mózg. To nie jest normalne, żeby pisać na forum o swoich śluzikach i teścikach. Ogarnijcie się, bo niedługo będziecie tylko o tym gadać, skoro już wasi mężowie zwracają wam uwagę, że to za dużo.

Gość hejjkaaa
Mosiaczek moglabys zdradzić nam swoje imię?

Gość Favienn1986
TheNowojka jeśli tak ci to preszkadza to po co tu wchodzisz i piszesz głupoty? Ty chyba nigdy w ciazy nie byłaś. Dla nas tu wszystkuch to ważna sprawa. Wszystkie długo staramy sie o dzieci więc moglabys nie tego pisać.

Weszłam z ciekawości i przeżyłam szok. Im bardziej będziecie się tym podniecać i nakręcać, tym mniejsze będą szanse i tym bardziej będziecie się stresować i przeżywać. Po co ten infantylizm? Spieszczanie każdego słowa? I opisywanie swojego "śluziku". Po prostu dymajcie się ze swoim starym, jak to ktoś napisał i wyluzujcie :D.

Gość gość
ja też się do was przyłącze. Jutro będę testowała. Macie już wybrane imiona dla pociech? jak sie nazywaja wasze starsze dzieci?

Gość NICK0
TheNowajka jak masz za wysokie ciśnienie to się tu nie odzywaj tylko idź pobiegaj :-)

Gość viva86
widzę, że zrobiło się tu głośno :) czekamy na dobre wieści :)

Gość martawoj
Moja starsza córka nazywa się Iga. Teraz córkę nazwiemy Eliza, Olga albo Ewa, Jeśli będzie syn: Tomasz, Krzysztof albo Grzegorz

Gość mosiaczek1
No troche Was tu nie bylo NICKo i VIVA :)