Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzuccie okiem na moją dietę bo juz sama nie wiem co jest zle

Polecane posty

Gość gość

Mój przykładowy dzień to np śniadanie (ok 7) sałatka grecka (pomidor, ogórek, mix sałat, papryka, kilka oliwek, 2 plastry cienkie sera feta) kromka chleba ciemnego, sok wycisniety z pomarańczy i grejpfruta, 2 śniadanie (ok 11) albo jogurt naturalny z lyzka musli, kiwi i 2 łyżkami żurawiny albo np sałatka z selera naciowego, pieczona pierś z kurczaka, ogórek konserwatywny, kukurydza z odrobiną majonezu dosłownie pół łyżeczki, obiad (ok 15:30) np mieszanka warzyw z patelni z grillowana piersią albo ryba pieczona w folii aluminiowej, kolacja sok wycisniety z warzyw (marchew, burak, seler naciowy, jabłko) 1 kubek do tego znowu jogurt naturalny z suszona żurawina. Wieczorem podjadam trochę pestek ze słonecznika salony, to mój nałóg, uwielbiam słonecznik ale staram się ograniczyć i jem ok garśc****ije zielona herbate i wodę z cytryna. Jem tez 2 kostki gorzkiej czekolady 80% do kawy rano. Ćwiczę codziennie przez 40 minut głównie skalpel albo turbo spalanie Chodakowskiej na zmianę z bieganiem. I tak od stycznia a nie mogę pozbyć się brzucha. Nie wiem co jest.

Gość gość
Każde ćwiczenia obciążają stawy a bieganie chyba najbardziej. Grunt to dobre buty. Nie popadajmy w paranoję. Ćwiczę z Chodakowska 1,5 roku zawsze w odpowiednim obuwiu, stawy bez zarzutu. Tez biegam 3 razy w tyg.wiec nie demonizujcie juz tej Chodakowskiej. A co do menu, nie wiem co jest nie tak bo ja tu widzę całkiem dobre menu, warzywa, białko.

Gość anonimAn
Catering Perfect Diet jest super. Zdrowo, smacznie, lekko. Ja odkąd u nich zamawiam czuje się lekko i zdrowo:) no i z dnia na dzień coraz pewniej

Gość gość
tata, reklama