Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi za kobiety które żyją na utrzymaniu faceta

Polecane posty

Gość gość

i nic sobie z tego nie robią. Rozumiem sytuację, gdy kobieta nie może znaleźć pracy, ale gdy jest na utrzymaniu mężczyzny i zakłada, że całe życie będzie na nim żerować... no sorki. Dla mnie to zwykłe pasożytnictwo, a przy tym brak szacunku do siebie samej i innych.

Gość gość
Nie szkodzi,nie obrażam się.

Gość gość
nie żeruje na nim! sprząta, gotuje, pierze, robi zakupy, załatwia jego sprawy - wynajmij kogoś do zrobienia tych wszystkich rzeczy a zobaczysz ile to kosztuje! praca w domu to też PRACA!!!

Po 1 prace w domu tez robisz dla siebie, a nie tylko dla partnera, po 2 ludzie, ktorzy maja normalna prace, tez musza wykonywac czynnosci takie jak sprzatanie, pranie, gotowanie wiec nie rozsmieszaj mnie peezdo leniwa :o

Gość gość
peezda leniwa to właśnie ty, bo ciągle siedzisz na kafe i smarujesz te swoje konkubenckie wypociny, szmaciaro jedna

Gość gość
takie kobiety to zczesciary, tez bym tak chciala!!

lachy mu nie robisz, ze mu gacie pierzesz, w koncu karmi twoja gebe, ubiera doope i wiele innych atrakcji pewnie, za to ze ty sobie w domku na kanapie z kawusia siedzisz i sciera przejedziesz od wielkiego dzwonu :o

Gość gość
Taki jest odwieczny porządek rzeczy i tak musi być. Kobiety są po to na utrzymaniu faceta, żeby rodzić wiele dzieci i się nimi zajmować. W sytuacji gdy kobiety pracują to społeczeństwo wymiera. Tak jak obecnie. Bo tylko rodziny wielodzietne ratują nas przed wymieraniem- dwójka dzieci to za mało.

Gość gość
ciasteczkowa_mi lachy mu nie robisz, ze mu gacie pierzesz, w koncu karmi twoja gebe, ubiera doope i wiele innych atrakcji pewnie, za to ze ty sobie w domku na kanapie z kawusia siedzisz i sciera przejedziesz od wielkiego dzwonu pechowiec.gif x Pieniacza zazdrość przemawia przez ciebie,nie obrażam się.

Gość lanser
Bo tylko rodziny wielodzietne ratują nas przed wymieraniem>>myslisz jak zwierze.

Gość gość
gość Taki jest odwieczny porządek rzeczy i tak musi być. Kobiety są po to na utrzymaniu faceta, żeby rodzić wiele dzieci i się nimi zajmować. W sytuacji gdy kobiety pracują to społeczeństwo wymiera. Tak jak obecnie. Bo tylko rodziny wielodzietne ratują nas przed wymieraniem- dwójka dzieci to za mało. xxx 10/10!!!

Gość gość
lanser Bo tylko rodziny wielodzietne ratują nas przed wymieraniem>>myslisz jak zwierze. xxx jak dorośniesz, to zrozumiesz o co chodzi

Gość gość
Tak to widzi biedaczka,o mój los nie bój się.Martw się o siebie.

Gość gość
ciasteczkowa_mi a ty nie mozesz podpasc szefowi bo ci kranik zakreci, co za roznica?

Gość gość
a ja tam szczekam ile chce na "swojego pana" a kranik jakoś się nie zakręca!

Gość lanser
mysle ze jestem bardziej dorosly niz ty. homo sapiens dlatego jest sapiens ze ma rozum, ty masz tylko instynkt.

Gość truskawianka90
W tej sytuacji jak kobieta nie rodzi dzieci to faktycznie wstyd.

Gość gość
a ja tam szczekam ile chce na "swojego pana" a kranik jakoś się nie zakręca! xxx bo masz prawdziwego faceta w domu, który zna swoje obowiązki

Gość gość
wlasnie :P przeciez wiecej mozna szczekac mężowi niż przelozonemu w pracy :D

Gość gość
Jedno wystarczy,potem czas na relaks,zabawę i podróże:D.

Gość gość
truskawianka90 W tej sytuacji jak kobieta nie rodzi dzieci to faktycznie wstyd. /////////// dzisiaj to nawet kwiatów czy prezentów nie można przyjąć od faceta bo zaraz cię od dz/iwe/k, ku/r/ew i utrzymanek wyzywają!

Gość HHAH TITAN sBIG 666
Jak zdrowi są to patologia! Dla wszystkich pracy nie starczy!

Gość gość
Współczuję dziewczynom w obecnych czasach,ale nie moja wina,że mam lepiej.

Gość gość
ciasteczkowa_mi Ja oprocz etatu mam tez wlasna firme xxxxxxxxx taaaaaaaaaa! ha ha ha ha ha ha! tylko dziwne, że pracując na dwóch etatach ciągle na kafe siedzisz i konkubinat wychwalasz co topik o ślubach to ty zaraz się wpieprzasz i "po co ślub", "po co ślub"

Na jakim kafe ja siedze ciagle?? Teraz mam urlop 2 tyg wiec sobie siedze, chyba mnie z kims pomylilas, mam prace 2 dni w tyg, studia i firemke na ebayu, a w dodatku mam meza wiec po co mialabym pisac po co slub? :o :o

Gość gość
mam prace 2 dni w tyg, studia i firemke na ebayu, xxx to zamknij pysk, bo z tego co zarabiasz to ledwo na czesne starczy!!!