Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi za kobiety które żyją na utrzymaniu faceta

Polecane posty

Gość gość
dokładnie ciasteczkowa! nawet nie zauważyłaś, ze na utrzymaniu męża jesteś - bo z tego co zarabiasz to wybacz, ale faktycznie na podpaski i lakier do paznokci wystarczy!

Glupia krowo ja jestem z UK, w ktorym sie wychowywalam :D Studia oplaca mi rzad a do tego daja mi 7 tysiecy rocznie na utrzymanie, firma mi przynosi ok 2 tysiace funtow miesiecznie, z etatu mam ok 600 funtow miesiecznie. :) Wiec sie o mnie nie martw :D :D

Gość gość
a potem się obudziłaś

Gość gość
Ciasteczkowa,to skąd tyle jadu w tobie,coś nie wyszło?

Gość gość
Jesteś złym człowiekiem.

Gość gość
a od kiedy to komuś kto zarabia ponad 30 tys funtów rocznie rząd brytyjski funduje studia i utrzymanie???

Gość gość
I od kiedy,ktoś ustawiony życiowo lepiej od ciebie jest niedorajdą.

Od kiedy jest to pozyczka, ktora musze zwrocic w ratach po ukonczeniu studiow. 'Funduje' moze zle sie wyrazilam, w kazdym razie w chwili obecnej nie oplacam tego sama.

Gość gość
coś mi się wydaje, ze ciasteczkowa w UK jedzie na szmacie a z ebayem ma tyle wspólnego, że kupiła z niego używany telewizor

Gość gość
Od kiedy jest to pozyczka, ktora musze zwrocic w ratach po ukonczeniu studiow. 'Funduje' moze zle sie wyrazilam, w kazdym razie w chwili obecnej nie oplacam tego sama. xxx oho! kłamczucha zaczyna się motać!

Dobra dobra hahaha jaka klamczucha? :D Przeciez na chwile obecna mi funduja bo ja tego nie zaplacilam :D Ale potem trzeba oddac. Wiec gdzie tu klamstwo? W UK mieszkam od 10 roku zycia. Ciekawe po co mialabym jechac na szmacie. :)

Gość gość
Ciasteczkowa to prymitywna baba, aż wstyd, żeby kobieta była taka wulgarna i niekulturalna. Do tego widać, że ściemnia. Na necie ja też mogę być Bóg wie kim, ale ludzie nie są aż tacy głupcy...

Gość gość
idź już spać ciasteczkowa, bo się na wykłady nie wyśpisz

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] brokeninside87 a to są Twoje córki, że Ci za nie wstyd? przecież oddają im w naturze, wszystko jest sprawiedliwe x Nie martw się,ty nie oddasz się nikomu.Taki los.

Gość gość
Kobieta na utrzymaniu,nie znaczy głupia.Wręcz przeciwnie,ale możecie mamić się własnymi przekonaniami nadal.Powodzenia życzę w realizacji własnych marzeń.

Gość gość
O jakie to prymitywne,nic nie wnoszące do dyskusji.

Gość gość
a co was obchodzi jakie układy ma dziewczyna z facetem? kto co komu kupił i na co dał - co za mentalność zaglądać komuś w portfel, gary i pod kołdrę! cebulę na rynku powinnyście sprzedawać!

Gość gość
ciasteczkowa qrwo zakładowa czego się tak pienisz? Cudzy mąż nie dał ci o**************.ć po robocie w piątek, bo spieszył się do niepracującej żony? :D

Gość gość
kochanek sponsor pasuje ci?

Gość gość
wstydź się szmato za siebie jak szarpiesz żonatych chłopów za rozporki a do życia obcych ludzi się nie wpieprzaj

Gość gość
Ciasteczkowa niby taka swiatowa bo w UK wychowana i wielce uczona a zachowuje sie jak wscibski babsztyl po podstawowce z podkarpackiej wsi.

Gość gość
wstyd to jest dopiero jak facet żeruje na kobiecie!!!

Gość gość
Mało wiesz o życiu. Nie wszystkie kobiety są na utrzymaniu mężczyzny, bo tak chcą albo są leniwe. Wiele z nich cierpi, bo chciałyby pracować, ale nie mogą znaleźć pracy, zwolnili je w ramach zwolnień grupowych czy bankructwa firmy, niektóre nie mogły wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim czy wyjechania z mężem czy chłopakiem do innego miasta czy kraju, bo tam pracowali i po powrocie już nie ma dla nich miejsca w ich dawnym zakładzie pracy, są też osoby których stan zdrowia nie pozwala na pracę. Ale oczywiście Ty Autorko wiesz wszystko najlepiej. Krytykować i oceniać innych, nie majac przy tym wiedzy o różnych okolicznościach życiowych w końcu najłatwiej.

Gość gość
A ja mam prace ale i tak żyje na utrzymaniu męża i dobrze mi z tym.Kupil dom którego jestem współwłaścicielka , niedawno dostałam samochód . Stać go na to wiec o co chodzi? Wszystko co zarobie trzymam na własnym koncie , myśle o zakupie mieszkania za ta kasę , a z jego wynajmu oczywiście zyski na moje konto :) a ja zbieram dalej :) A i mało tego on sie czasem śmieje z moich oszczędności i odrzuci mi z 10 czy 20 tys raz na kilka msc . Niby jak mam niekorzystac z tego co ma ? Mam powiedzieć ze nie lecę z nim na Bali bo mnie nie stać samej za to zapłacić ? Oczywiscie ze lecę i cieszę sie z takiego męża :)

Gość gość
hahahaha...nie przypuszczałam, ze jest na swiecie jeszcze tak dużo debili :-D Chyba na Kafe widać jak nasze spoleczenstwo jest naprawdę głupie. "Kobieta niepracujaca " to wg tych uczonych cos gorszego, hahahaha Ale trzeba mieć horyzonty! Jak kon w zaprzęgu:-D Jestem 30 lat męzatka. Od urodzenia dziecka nie pracowałam . ZAWODOWO. Zajmowalam się domem, dzieckiem, finansami firmy. Wybudowalam z męzem dwa domy, kupowałam i sprzedawałam mieszkania.Zawsze bylam podpora męza. Nie wyszłam za bogacza, nie wykorzystywałam go. To, czego się dorobiliśmy , było nasze, i moje i jego, bo nigdy maz nie powiedział , ze "on na to zarobil". Nie lezalam na kanapie i nie pachniałam. Ktos , kto pisze, ze kobieta pracując w domu jest leniem, to albo nie ma na ten temat pojęcia, albo woli uciec do byle jakiej pracy na etacie i mieć usprawiedliwienie dla bałaganu, braku czasu dla dziecka i ciągłego "zmęczenia" ( bo ona przecież "ciężko pracuje").

Gość gość
ja nie wiem co to no na spokojnie ale przeciez te kobiety zajmuja sie domem no :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
2014-04-26 09:36:50 gość == jeszcze raz ja gdyby mi jakiś d**ek powiedział, ze jestem na " jego utrzymaniu", nie ruszylabym więcej jego gaci , skarpetek czy gotowania obiadu!

Gość gość
:) dziekuje mój nauczycielu.