Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi za kobiety które żyją na utrzymaniu faceta

Polecane posty

Gość gość
moze ci wstyd ,ze masz faceta nieudacznika i zazdroscisz innym kobietom ?

Gość gość
gość 11:30 konkret, tak właśnie jest !

Gość gość
"ja żyje z waszego sypiam z proboszczem i stać mnie na wszystko leże i pachnę" x Pewnie z tym samym co ja sypiasz. Mówił ci, że mam rzeżączkę? :P

Gość gość jkl
Miałam na myśli to ze facet nie jest mi potrzebny, bo jeśli nie do utrzymywania mnie to niby do czego? - do prania mu gaci? - do usługiwaniu mu we wszystkim? - do robienia mu loda? I to wszystko da darmo? Czy może to wszystko mam robić i jeszcze zarabiać? A jak zarabiam to na co mi facet. Męską dziffkę mogę mieć na pstryknięcie palcem, albo na telefon, za hydraulika, czy wniesienie wersalki też mogę zapłacić. Naprawdę nie muszę się wiązać z facetem i żyć na jego utrzymaniu. Mogę być sama bez dodatkowych problemów związanych z tzw. wspólnym pożyciem. Mniej obowiązków. I na więcej będzie mnie stać.

Gość gość
gość jkl - a więc jesteś kur/wą, która sprzedaje się za kasę :) cóż, można i tak. wiesz, niektórzy są ze sobą z miłości, ale pewnie takie uczucie jest ci zupełnie nieznane. rodzice cię nie kochali, tatuś zostawił?

Gość gość
Nie za kasę to ja kupuję, a co stać mnie.

Gość gość jkl
A więc kochajmy się jak bracia liczmy się jak Żydzi, tak? Bo nie bardzo rozumiem jak się ma miłość do pieniędzy. Niestety to Ty nie pojmujesz znaczenia miłości. To o czym tu piszecie - kobieta na utrzymaniu mężczyzny - to jakiś absurd. Każdy wkłada w związek ile może i co może i przeliczanie wszystkiego na pieniądze i przede wszystkim sprowadzanie wszystkiego do pieniędzy - to jest dopiero sk.... Żegnam.

Gość gość
Autor tematu nie rozumie, ze małżeństwo to zjednoczenie dwójki ludzi w jeden wspolny unit - i oboje decydują o wspólnych finansach. Jeśli facet zarabia setki tysiecy a kobieta niewiele, i np nie ma możliwości duzych zarobków w swoim zawodzie, to oczywiste, że mąż nie będzie jej wysylal do pracy po pieniadze, których nie potrzebują. Jako para oboje zyskują, bo jemu jej kasa jest niepotrzebna, a ma wypoczeta żonę. Ja akurat nie chciałabym w ogole nie pracować, ale pół etatu albo freelance by mnie urządzal :-)

Gość gość
jako żona nigdy nie pracowałam zawodowo i naprawdę pojęcie nie mam czemu autorce miałoby być wstyd za nasze małżeńskie decyzje :)

Gość gość
"Bo tylko rodziny wielodzietne ratują nas przed wymieraniem" i pierwsze w kolejce po zasilek i pomoc spoleczną

Gość gość
jemu jej kasa jest niepotrzebna, a ma wypoczeta żonę. i i Buhahahahaha czyli kasa na wora bo lezy i pachnie.ale jak facet jelen to niech zarabia kase a baba znajdzie w tym czasie przystojny obiekt do ******** zeby sie nie nudzic.

Gość gość
A najlepiej to jest wtedy kiedy mężczyzna przynosi do domu dużo kasy, a ja pracuje dla przyjemnosci, chociaz za male pieniadze i bo chce, a nie MUSZE. Mam taki komfort, ze w kazdej ciwli moge z niej zrezygnowac i zajac sie czymkolwiek zechce. A mąż ma szczęśliwą i wypoczętą zonę, co podobno on ceni sobie najbardziej. I oboje jesteśmy szczęśliwi :)

Gość gość
no bo to, ze jesteś z biednej dzielnicy to cię jakoś tłumaczy. Wydaje ci się ze wszyscy sa biedni, a tak nie jest

Gość gość
Jak to jest, że mnie kompletnie nie interesuje czy w innym związkach kobiety są całkowicie na utrzymaniu faceta, czy jaki tam inny układ jeszcze mają. Oburza to tylko te, ktore musża z*********ć od rana do wieczora i im żal d**ę sciska, ze inne tego robić nie muszą. :D

Gość gość
przypraw mu rogi z nudow. nalezy mu sie.

Gość gość
"Buhahahahaha czyli kasa na wora bo lezy i pachnie.ale jak facet jelen to niech zarabia kase a baba znajdzie w tym czasie przystojny obiekt do ******** zeby sie nie nudzic." Ciebie to chyba baba tak puściła kantem. Trzeba było sobie wziąść kobietę, a nie babe. No, ale niestety kobiety kosztują.

Gość gość
masz racje. kobiety kosztuja. przewaznie biora od numeru albo za dniowke. a sa i takie co biora cala pensje miesiecznie i doliczaja wynajem mieszkania. co kto woli. ja wole taka co mnie kocha a nie ciagnie ze mnie kase a marzy o przystojniaku jak daje lizac.

Gość gość
Zapewniam Cię że kobiety w domu się nie nudzą - nie wiesz o tym? Trzeba Ci wytłumaczyć jak dziecku skąd się bierze obiad na stole i wypracowane koszule w szafie?

Gość gość
hehe, każdy dostaje czkawki na widok mojej kobiety, a czy mam kasę ? O tym nie wypada pisać. w odróżnieniu od takich tępych dzid jak ty łączy nas coś o wiele ważniejszego :)

Gość gość
"masz racje. kobiety kosztuja. przewaznie biora od numeru albo za dniowke. a sa i takie co biora cala pensje miesiecznie i doliczaja wynajem mieszkania. co kto woli. ja wole taka co mnie kocha a nie ciagnie ze mnie kase a marzy o przystojniaku jak daje lizac." A nie kolego mylisz pojęcia - to prostytutki.

Gość gość
Te to piszą o worach na spermę i darmowym ******iu maja najwyraźniej bardzo nieudane życie seksualne, bo najwyraźniej nie wiedzą, że kobieta z seksu też czerpie przyjemność i wykorzystuje faceta w takim samym stopniu co on ją. Skoro u nich seks wygląda tak, że wypinają dupsko i modlą się, żeby dzisiaj szybko skończył to myślą, albo mają nadzieję, ze tak to wygląda u wszystkich. Otoóż nie drogie panie :D

Gość gość
Ale po ch*j mi facet? Mógłby któryś z was rozwinąć temat? Bo jeśli tylko po ch*j, no to ch*j.

Gość gość
Broken zaloguj sie

Gość gość
To nie broken. Proszę o odpowiedź czy oprócz tej przyjemności z seksu za którą przypisujecie sobie taaaaakie zasługi - cz do czegoś jeszcze możecie się przydać ładnej, fajnej dziewczynie w dodatku pracującej, samowystarczalnej?

Gość gość
ale jaja nawet tutaj kasują wypowiedzi no szok, co to z******** frustratki haha maaaks. w tym temacie...kogo tak boli ?

Gość gość
Nikt nic nie kasuje. Proszę o odpowiedź j.w., no dalej panowie, co zatkało?

Gość gość
gość To nie broken. Proszę o odpowiedź czy oprócz tej przyjemności z seksu za którą przypisujecie sobie taaaaakie zasługi - cz do czegoś jeszcze możecie się przydać ładnej, fajnej dziewczynie w dodatku pracującej, samowystarczalnej? x Odpowiem (choć jestem kobietą). Mężczyzna przydaje się kobiecie tak samo (bardzo lub nie bardzo) jak kobieta mężczyźnie. Ani mniej, ani więcej.

Gość gość
Moze spytasz o to swoje zajete kolezanki? Nie masz zadnych? Czy zadnej z was faceci nie chca i wszystkie sobie to tlumaczycie tym, ze ich nie pptrzebujecie?

Gość gość
Nie, ja proszę o konstruktywną odpowiedź.