Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi za kobiety które żyją na utrzymaniu faceta

Polecane posty

Gość gość
gość 2014-04-26 09:36:50 gość == jeszcze raz ja gdyby mi jakiś d**ek powiedział, ze jestem na " jego utrzymaniu", nie ruszylabym więcej jego gaci , skarpetek czy gotowania obiadu! x Nie wiem czy jesteś na utrzymaniu męża, ale inna rzecz jest pewna: inteligencji to Ci niestety brakuje. Zwyzywałaś użytkowniczki od debilek, podczas gdy okazuje się, że nie zrozumiałaś kompletnie tematu. Nie chodziło o brak pracy "zawodowej", chodziło o to, że nie ma żadnej aktywności kobiety w tym kierunku, żeby zarabiac pieniądze (czyli pozostaje na utrzymaniu). I to czy ktoś pracuje na etacie, czy prowadzi działalność, czy pomaga w prowadzenia działalności przez męża nie ma znaczenia.

Gość gość
Mam wrazenie, ze to ty masz problem , ze zrozumieniem tematu. O inteligencji nie wspomnę. Jaka kobieta siedząc w domu , nie pracuje? Czy w domu samo się wszystko robi? Iler masz lat ? 7, 10 ? Wydaje ci się, ze jak kobieta nie pracuje zawodowo, jest w domu, zajmuje się dzieckiem/ dziecmi, to znaczy, ze ona " nie zarabia pieniędzy"? Ona wykonuje kilka zawodow jednocześnie. PRACUJE. I chyba o tym był temat? Trudno to pojac? Chyba nie mówimy o sytuacji, kiedy jakas kobieta traktuje męza jak sponsora, wyciąga od niego pieniądze , nie pracuje zawodowo, w domu nic nie robi , bo nie ma zadnych obowiazkow , typu dzieci. To nie jest wtedy malzenstwo , tylko prostytucja.

Gość gość
A mnie zal tych niepracujacych kobiet. Zajmuja sie tylko domem i dziecmi, i najczesciej nie maja mozliwosci, aby realizowac swoje pasje, zainteresowania. A poza tym sa zalezne finansowo od meza. Masakra.

Gość gość
A mnie zal tych niepracujacych kobiet. Zajmuja sie tylko domem i dziecmi, i najczesciej nie maja mozliwosci, aby realizowac swoje pasje, zainteresowania. A poza tym sa zalezne finansowo od meza. Masakra. *** Masakra to jest jak tępa szmata smrauje brednie na kafe, bo nie ma bladego pojęcia na czym polega małżeństwo

Gość gość
bzdury piszesz ja właśnie od kiedy wychowuję nasze bliźniaki wreszcie mam okazję spełniać swoje pasje wreszcie mogę uczyć się angielskiego na wysokim poziuomie w speak upie potem zamierzam iść po wychowawczym do pracy i zaravbiać więcej niż mój szanowny mężulek, nie chcę się od niego uzaleznić ekonomicznie dodoatkowo dwa razy w tygodniu zumbuję:D

Gość gość
jak facet chce utrzymywac to niech utrzymuje. jak jest jelen to tak bedzie.zaden wstyd. madre kobiety. wstyd to byl takim walem co ora a baba kase bierze i kochanka na boku bedzie miala zeby sie nie nudzic jak maza na zarobek wysle.

Gość gość
"Masakra to jest jak tępa szmata smrauje brednie na kafe, bo nie ma bladego pojęcia na czym polega małżeństwo" x Czemu nazywasz kogoś tępą szmatą? twój fagas bije cię po głowie i masz mikrourazy mózgu? A może w ogóle masz mikromózg? :D I dlatego nie umiesz zarabiać czymś innym zamiast d**ą

Gość gość
gość jak facet chce utrzymywac to niech utrzymuje. jak jest jelen to tak bedzie. xxx czyli wg ciebie facet który zakłada rodzinę i płodzi dzieci nie powinien jej utrzymywać, tak? kobieta w ciąży albo w połogu z dzieckiem przy piersi powinna sama na siebie i dziecko zarabiać?

Gość gość
właśnie, matka twoich dzieci ma biedna chodzić ??

Gość gość
czy naprawdę tak trudno wam pojąć, że kobieta i mężczyzna, którzy żyją w stałym związku to jedno (tym bardziej, jeśli mają dzieci) - że w rodzinie nie ma "moje" "twoje" każdy robi coś żeby tę rodzinę wzbogacić i umocnić - ktoś musi zarabiać, ktoś musi dbać o czystość, ktoś musi zająć się dziećmi dla was tylko liczą się kwoty zarobione w pracy zawodowej???

Gość gość
nie kazdy. baby tylko szukaja jelenia co zarobi kase a na boku maja kochasia do rzniecia. taka prawda.

Gość gość
Wcale ci Nie wstyd tylko zazdrość . Chciałbyś zeby im było wstyd. Mnie tam wszystko jedno, pracuje i to bardzo cieżko. Maz tez. A takim kobitom jedynie współczuje bo w razie W zostają z reka w nocniku i bez poczucia własnej wartości. Ale to ich broszka .

Gość gość
ich wartosc to posiadanie meza co na nich robi 🖐️

Gość gość
gość "Masakra to jest jak tępa szmata smrauje brednie na kafe, bo nie ma bladego pojęcia na czym polega małżeństwo" x Czemu nazywasz kogoś tępą szmatą? twój fagas bije cię po głowie i masz mikrourazy mózgu? A może w ogóle masz mikromózg? I dlatego nie umiesz zarabiać czymś innym zamiast d**ą /// Bo tylko ktos z mega kompleksami i nienawiścią do siebie i ludzi moze napisać cos tak wstretnego w odpowiedzi na miła wypowiedz. Ale głupich nie sieją. Sami sie rodzą. Ich rodzice nie maja byc z kogo dumni.

Gość gość
Czemu nazywasz kogoś tępą szmatą? twój fagas bije cię po głowie i masz mikrourazy mózgu? A może w ogóle masz mikromózg? smiech.gif I dlatego nie umiesz zarabiać czymś innym zamiast d**ą *** Dopą to zarabia takie qrwiszcze jak ty z mikro mózgiem co żonatego mężczyznę nazywa fagas i tylko takie jak ty można walić po pustych łbach czym tylko się da bo żonę to się szanuje głupia dzivo spod latarni

Gość gość
Zazdrość d**e zżera:) Ja mam wspaniałego męża, który ma nienormowany czas pracy, pracuje w domu, spędzamy wspólnie dużo czasu. A Wy musicie zpierniczac od switu do nocy za grosze, ktore na waciki wystarcza:)

Gość gość
I z tej radości siedzisz na kafe i chcesz dosrać innym? Bujać to my, ale nie nas. Nikt w te twoj***ajeczki o cudownym życiu nie uwierzy, skoro plujesz jadem dookoła :D

Gość gość
wszystkie moje koleżanki pluły na dziewczyny, które spokojnie, bez stresu wychowywały dzieci w domu i miały mężów,którzy im nigdy złotówki nie wymówili i jeszcze byli wdzięczni za czysty dom, zadbane dzieci i obiad na stole - pluły, wyzywały od szmat, utrzymanek i dzi/wek a same na siłę szukały kasiastych facetów, którzy daliby się wrobić w dziecko - a jak się którejś udało takiego znaleźć, to natychmiast była w ciąży, rezygnowała z pracy i stawała się PANIĄ DOMU (ale szmatą, utrzymanką i dzi/wką) PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA!

Gość gość
chyba tylko zazdroscisz ,ze inne maja dobrego ,zaradnego meza :P

Gość gość
* (ale nie szmatą, utrzymanką i dziw/ką) - miało być

Gość gość
bo to zadna nowosc ze baby lapia na brzuch a potem zdradzaja bo wysla meza na zarobek a same sie nudza i chca sie rznac.

Gość gość
gość z 12:58 Ale jak ty plujesz, to jest cacy, co kretynko? Bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia?

Gość gość
gość gość z 12:58 Ale jak ty plujesz, to jest cacy, co kretynko? Bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia? xxx a kto powiedział ci, że pluję?

Gość gość
kobieta musi szukac zaradnego mezczyzny ,ktory zapewni jej przyjemne zycie, a w domu jest pracy bez konca Pomoc domowa duzo kosztuje,tyle samo co w innej pracy albo jeszcze wiecej

Gość gość
ależ skąd! w domu wszystko robią krasnoludki - przynajmniej w Polsce! bo w innych krajach sporo się płaci za sprzątanie i opiekę nad domem!

Gość gość
dlatego faceci nie zenia sie tylko placa za usluge to ich i tak taniej wynosi niz dozywotnie utrzymywanie wora na sperme

Gość gość
Jasne, a kobiety które zarabiają na siebie - też mogą sobie zapłacić za usługę. Też was nie potrzebujemy.

Gość gość
ale to jest topik o takich co na siebie nie zarabiaja tylko doja frajera.

Gość gość
ja żyje z waszego sypiam z proboszczem i stać mnie na wszystko leże i pachnę :D

Gość gość
kazdy orze jak moze. jak jelen sie daje to go trzeba doic.