Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta po 30tce

Ilu jest jeszcze facetow

Polecane posty

Gość kobieta po 30tce
hahaha EmKat skad ja to znam :D :D ;)

Gość Taki_jeden_964
a co,mamy smecic,ze nie ma juz fajnych facetów? x Skoro nadal tak myślicie, to nic już na to nie poradzę. Nie przekonaliśmy was. Może otwórzcie się bardziej na tych nieśmiałych, bo tacy często nie mają szans, a może więcej znaczą niż tacy co wyrywają laski. xxx jak sie ciagle trafia na dooopkow , to jak mamy sie przekonac ze sa jeszcze fajni.. ? x Ale tych dwóch, trzech czy kilku to nie wszyscy. Jak mnie jakaś kobieta potraktuje źle to też mam myśleć, że wszystkie takie są.

Gość EmKat
Nie no jestem otwarta.Tak tylko pisze.

Gość kobieta po 30tce
ostatnio nawet mamie powiedzialam ze nie ma normalnych facetow :D

Gość Taki_jeden_964
964- lepiej byc promienna stara panna od starej panny zrzedy x Ja nie potrafię sprawić, żeby ktoś promieniował. xxx ciesz się gdy ktoś może się "promienić" x Zmiana nastroju od przedwczoraj widoczna. I o to chodzi.

Gość kobieta po 30tce
jednak wiem ze sa, nie wszyscy panowie przeciez to potwory od ktorych nalezy wiac jak najdalej..

Gość Taki_jeden_964
ostatnio nawet mamie powiedzialam ze nie ma normalnych facetow xxx Tak to tłumacz mamie, pewnie wypytuje o wnuki. Ja też wiem o chłopakach, którzy mówią, że ciężko o normalną dziewczynę, ułożoną. Więc to może działać w obie strony. :P

Gość milostka
W naszym wieku patrzy sie szerzej na plec przeciwna.Ja nie zaluje ze ktorys w moich ex nie jest dzis moim mezem.Z kazdego zwiazku wynioslam bardzo wiele.Dzieki temu wiem, ze gdy trafi sie kolejny....moze byc juz tylko ciekawiej;) Jak bylam mlodsza a moje kolezanki wychodzily za maz...w wiekszosci niestety kierowaly sie podejsciem ( fajny jest zewnetrznie, bedzie dobrym mezem). Nie generalizuje ale dzis wiele z nich ma " ladnie wygladajace"(rzecz gustu oczywiscie) ciapy bez charakteru i to od nich slysze najczesciej po paru glebszych " zazdroszcze Ci, ze jestes sama";)drugi raz wybieralyby rozsadniej, inaczej....

Gość gość facet
kobieta po 30tce ostatnio nawet mamie powiedzialam ze nie ma normalnych facetow smiech.gif *** Bezlitosna :P ___________ Miłostka - do starej panny ci jeszcze daleko :P ______________ Taki jeden - chyba jesteś dla siebie zbyt surowy i za bardzo się spinasz. Kumpelska rada - staraj się nieco wyluzować i podchodzić do wielu spraw z większym dystansem - mi to pomaga. I wówczas uda ci się sprawić - by ktoś promieniał na Twój widok - a w końcu o to ci chodzi

Gość milostka
Na wrotach zwiazku tez nie jest wyryte " kraina wiecznej szczesliwosci" ....;) takie pocieszenie ;) Tylko z tego pozniej na kafeterii rodza sie topiki o kochankach;)

Gość milostka
Haha 964.... Kobiece nastroje reguluja hormony;) mam.dwa wyjscia; albo sie zbadac , albo byc zmienna ;)100% kobieta;)

Gość gość facet
oj hormony to w was po 30 ostro buzują. Aż was roznosi :)

Gość EmKat
Czyli fajni jeszcze sa?Gdzie się pochowali?

Gość kobieta po 30tce
nie wykluczone :) kazda matka, kazdy rodzic pragnie szczescia swojego dziecka, a wiadomo ze samemu byc to ciezko.. jesli mam byc sama to trudno (az mi sie plakac chce na ta mysl) ale nic na to nie poradze, moze tak mi jest pisane... :(

Gość Taki_jeden_964
milostka ja podobno jestem typowy facet tak że się nie przejmuj. xxx gość facet dzięki i tak już moje podejście jest lepsze jak jeszcze kiedyś. xxx Tylko z tego pozniej na kafeterii rodza sie topiki o kochankach x nie czytajcie co ja tam pisałem. Czasem lubię troszkę prowokować, pokłócić się o pewne zasady. Sam się czasem zastanawiam jakim byłbym mężem. Ciekawe czy są na to jakieś testy. Oczywiście chciałbym być najlepszym ale jak czytam co te kobity wypisują i czego oczekują to chyba nie takie proste. :P x Ps. Jutro dzień pracy, muszę spadać, niestety zawsze temat się rozwija ciekawie koło północy.

Gość milostka
Zauwaz plus;) swiadomosc swojego cyklu hormonalnego moze z szarej myszki prawdziwa tygrysice w lozku ;)))

Gość kobieta po 30tce
az mnie cos w srodku sciska..:( po prostu nie wierze ze tak to wszystko sie byle jak uklada mi......

Gość EmKat
U mnie tez zastój.Kompletnie nic się nie dzieje.

Gość Taki_jeden_964
Narka i uszy do góry.

Gość milostka
EmKat....Kobieta.....nie wolno myslec, ze " zawsze bede sama" bo to dziala jak samospelniajaca sie przepowiednia.

Gość EmKat
Pa pa;)

Gość EmKat
Podobno przyciagamy myślami pewne rzeczy.

Gość kobieta po 30tce
Dlatego niby zawsze nalezy myslec pozytywnie.. Aaa ide spac Dobranoc ;)

Gość gość
Taki_jeden_964 ty jeszcze kawaler nie mający pojęcia o życiu małżeńskim a juz pouczasz co i jak, skad takie typy sie biorą, nie zaznali tego w swoim życiu ale juz moralizują i oceniają innych.

Gość EmKat
Właśnie.Nie mogę się negatywnie na stawiać,bo niczemu to Nie sluzy.Lepiej abym miała przekonanie,ze wszystko bedzie dobrze i jeszcze się mi ułoży,bo dlaczego nie?

Gość milostka
Dobranoc spiochy;) Ja z tych nocnych markow, wiec jeszcze chwila.....

Gość milostka
EmKat...pewnie,ze sie ulozy;) Moze to.ma byc lekcja cierpliwosci;)

Gość EmKat
Cierpliwość nie jest moja główną cechą.Tylko ile jeszcze można?

Gość gość facet
EmKat Czyli fajni jeszcze sa?Gdzie się pochowali? _______________________ Cierpliwości :) kobieta zaczynasz łapać wieczornego dołka - weź się dziewczyno w garść - jutro będzie lepiej i znów zaświeci dla Ciebie słońce. I może poznasz fajnego przystojniaka ...tak wiem to banalne ale życzę ci jak najlepiej :) ______________ Taki_jeden - zgoda - wątki rozwijają się gdy trzeba iść spać by wstać do pracy - trzymaj się 🖐️ *** milostka Bystry facet zna ten cykl i potrafi okiełznać tygrysice w lozku :) *** EmKat U mnie tez zastój.Kompletnie nic się nie dzieje. - Może trzeba się wyrwać z tego marazmu? Jakieś nowe hobby, sport, taniec- tam gdzie są ludzi - FACECI!!!! :) Nie twierdzę, że będzie miłość życia ale coś się zmieni - siedzenie w domu tego nie zmieni - no chyba, że zaczniecie randkować w necie - tylko nigdy nie wiadomo na kogo się tu trafi

Gość kobieta po 30tce
Lekcja cierpliwosci... No moze ;)