Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on nie zachowuje się idiotycznie

Polecane posty

Gość gość

często faceci się za mną oglądali, nie uważam się za piękność ale od czasów licealnych tak było jest do tej pory. Jestem z facetem od roku i często jak gdzieś wychodzimy w moim mieście i spotykamy jakiś mężczyzn to zdarzają się spojrzenia, odkręcanie głowy, uśmiechy itp. Często jak zobaczy to mój facet to twierdzi że oni patrzą na niego bo na pewno go nie znają i ciekawi ich kim on jest. Może zabrzmi to nieskromnie ale ja wiem że oni patrzą na mnie a nie na mojego faceta, ale przy każdej takiej sytuacji mój facet całkiem na poważnie mówi coś w stylu "patrz jak wszyscy na mnie się gapią, zobaczyli kogoś nowego w mieście i zastanawiają się kim jestem" ani razu do głowy mu nie przyszło że mogą po prostu patrzeć na mnie :o

Gość gość
haha idiota. niezlego masz frajera haha

Gość gość
To jest idiotyczne zachowanie. Zapytaj go czy on myśli, że Ci wszyscy faceci to geje. Jak jest kumaty to pojmie

Gość gość
czasami jak jest u mnie i wychodzi sam do sklepu, to jak wraca mówi że nie wie o co chodzi ale wszyscy na niego patrzyli. To jest według mnie strasznie żałosne :o jeśli jeszcze raz tak powie to chyba faktycznie odpowiem czy myśli że oni wszyscy to geje.

Gość gość
a co zazdrościsz mu