Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miałam pierwszeństwo przed kobietą w ciąży w aptece?

Polecane posty

Gość gość
czyli nie płacisz podatków i zapierdzielasz na czarno?? zaraz Cię podpierdzielimy gdzie trzeba

Gość gość
Ty kretynko z 15,46 To Ty czytaj ze zrozumieniem CYTUJĘ:" Udalam, ze sie potknelam i niechcacy kopnelam ja i walnelam wozkiem w bebech" UDAŁAM,że się potknęłam!!!! i "NIECHCĄCY kopnęłam" no kuźwa mać.. specjalnie udawać potknięcie,żeby walnąć wózkiem ciężarną :/a Ty mówisz,że ona sama tego chciała?:/ leczcie się na te puste łby!

Gość gość
także mylisz się dziewczynko w zeznaniach,bo raz piszesz "udałam,że się potknęłam",a potem,aby się wybielić piszesz "A ja sie o jej wozek potknelam i moj pojechal w przod. I ja strzelil" ,że się potknęłaś o jej wózek. masz rozdwojenie jaźni??hmmmm?

Gość gość
Gdyby taka idiotka walnela mnie w brzuch wozkiem to bym chyba walnela ja w gebe

Gość gość
Gdyby mnie walnęła taka suka w brzuch udając potknięcie to bieda by jej była..oj bieda..

Gość gość
Glupich nie sieja,sami sie rodza

Gość gość
obie strony sa winne. te roszczeniowe kretynki co uwazaja ze im sie nalezy i takie psychopatki jak ta co udezyla kogos wozkiem. za przeproszeniem k****a gorzej jak dzieci w piaskownicy.

Gość gość
Ale skad kretynko wiesz czy ktos udaje potkniecie czy faktycznie o malo nie upadl? :D Bedziesz chamico ludzi bic? Buahahaha, bachora za kratkami urodzisz suko :D Ja bedac swiadkiem takiej sytuaacji, kiedy ciezarna baba, domagajac sie przepuszczenia w kolejce bije ludzi (!!!!) wezwalabym policje! :D Hahahahaha :D

Gość gość
"także mylisz się dziewczynko w zeznaniach,bo raz piszesz "udałam,że się potknęłam",a potem,aby się wybielić piszesz "A ja sie o jej wozek potknelam i moj pojechal w przod. I ja strzelil" ,że się potknęłaś o jej wózek. masz rozdwojenie jaźni??hmmmm?" :D Posluchaj tlumoku. Ciezarna chamica probowala wepchnac sie przede mnie, wpychajac swoj wozek. Udalam, ze o ten jej wozek (wpychany przede mnie) potknelam sie i niby to lecac do przodu przesunelam swoj wozek, ktory walna babsko :D Proste matolico?

Gość gość
Kobieto a raczej podludziu wyżej .Pan Bóg cie stworzył a nie ma kto cie zastrzelić i czego ryja cieszysz że uderzyłaś kobietę w ciaży .Juz pisałam wczesniej głupotę trzeba ukrywać a nie się nia chwalić , a ty jak debil się rozpisujesz na ten temat .Masz szczeście że na mnie nie trafiłaś bo juz bym ci mordę obiła za taki wyczyn , albo dostałabyś wp*****l od męża mojego .I w d***e mam czy jesteś kobieta czy nie , bo jeżeli do ciebie nie trafiaja słowne argumenty , to wp*****l ci sie należy chamico .Zwykła klimaksiara jesteś i pamietaj co siejesz to zbierasz , mam nadzieje ze coś trafiło do tego twojego pustego łba tłumoku na siłe od pługa odciagniety :):P

Gość gość
"Obilabys morde" komus, kto sie potknal. I jeszcze jej "przepraszam" przeciez powiedzialam ;-) Mezulek by sie z lapami rzucal? Wiec pytam chamska matolico - SKAD wiesz czy ktos specjalnie sie potknal czy niechcacy? :D I ty i twoj mezulek i wasz bachor wyladujecie w wiezienu ktoregos dnia. Tam, gdzie miejsce kazdej patologii. Ciezarna bijaca inna osobe bo jest pewna, ze tamta udaje, ze zaslabla na przyklad :D Hahahahaha, dalas swiadectwo chamstwa, prostactwa i wielkiej glupoty. Pytam debilko - SKAD wiesz, ze ktos udaje? Skad? :D

Gość gość
wezcie sobie dajcie na wstrzymanie i przestancie siebie nawzajem nazywac debilkami. Kultury kobiety kultury ! :P

Gość gość
Z kątowni debilu wiem ,klimaksiaro :P

Gość gość
Zebys Ty tłumoku nie wylądowała za takie postepowanie , o mnie się nie martw jakbys dostała wp*****l to tak żeby nikt nie widział :P

Gość gość
Autrko -NAPEWNO nie masz dziecka i NIGDy nie byłas w ciąży ,bo wiesz mi jesli bys była inaczej patrzyła bys na ciężarną gdziekolwiek/...mnie przez 9msc RAZ babka przepuściła...:/ A czasem nie mogłam wystac w kolejce bo było mi duszno..nigdy jednak sie nie pchałam. ale teraz sama puszczam babki w ciąży , no chyb że jestem ze swoim dwulatkiem :D

Gość gość
ta od "chamicy" i uderzania wózkiem....a jaka dumna z siebie...DNO Agresywna kłamczucha i ściemniara !!

Gość gość
I taka patologia, jak ta co to ludzi chce bic NIGDY nie bedzie przepuszczona. Widac po slownictwie i odzywkach, ze to nizina spoleczna. Ta baba wychowa po prostu przestepce. Tak sie wlasnie powiela patologia i wrzody spoleczne.

Gość gość
Kiedys jedna maciora tak sie wyklocala o miejsce w kolejce, ze sie poszczala :D Autentyk. Myslalam, ze padne ze smiechu :D

Gość gość
maciorą to ty jesteś i to szczekającą jak ratlerek na sterydach...lecz się.

Gość gość
Patologia jestes Ty jak uderzyłas kobietę w ciaży !!!! Bo nikt normalny by tak nie zrobił , a na chamstwo trzeba reagowac chamstwem i z miłą chęcią bym ci w ten ryj na miejscu takiej kobiety z********* to by ci sie odechciało robic takie akcje na przyszłośc .Gownozjadzie !!!

Gość gość
Przyganiał kocioł garnkowi co ??? Tobie wolno bic kobietę w ciązy , a z****** juz ci nie mozna bo patologia jestem ??? Nie rożsmieszaj mnie idiotkę z siebie robisz he he he , ile Ty masz lat gimbusie ?

Gość gość
Ciekawa jestem czy w przyszłosci jak bedziesz w ciązy , i jakas debilka jak Ty zrobi ci to samo czy będziesz zadowolona ?Oby nie , bo szkoda dziecka

Gość gościnnaa1
pracuję legalnie, odprowadzam podatki ale sama sobie odkładam na emeryturę, bo nie wierzę w zus:P

Gość gość
"Patologia jestes Ty jak uderzyłas kobietę w ciaży !" O ludzie. Debilko czy ty chociaz szkole podstawowa skonczylas? Nie uderzylam matole tylko wozek w nia wjechal, o ktory ja sie potknelam, kiedy babsko mnie uderzylo swoim wozkiem wpychajac swoj chamski ryj przede mnie. Dotarlo analfabetko bez szkoly podstawowej? Tumanico skonczona, naucz sie czytac ze zrozumieniem idiotko. Nikt nikogo baranico nie uderzyl Jedynie ty patologio skonczona, pijaczko zawszona chcesz leciec bic ludzi, ktorzy niechcacy :P potraca cie w sklepie. Jest jednak nadzieja, ze wyladujesz w pierdlu, patologio skonczon, tm gdzie twoje miejsce. Czy dotarlo do twpojego zawszonego lba w koncu???? Takiego betonu chyba w zyciu nie spotkalam.

Gość gość
21:48 - WOW ale styl górnolotny...nie potknęłaś się, tylko zrobiłaś to celowo, udałaś, że się potknęłaś...więc przestań kręcić, bo się pogrążasz.

Gość Ola llllllll
Dopóki nie byłam w ciąży myslałam tak jak większość z was- przyszła z brzuchem do sklepu to ma siłę stać.Ale to nie jest prawda.Brzuch,zwłaszcza w 3 trymestrze jest ogromny,dzwigasz taki ciężar,do tego opuchnięte nogi,cierpnące łydki,a nie daj Bóg upały.Teraz jestem w 7 miesiącu i jak idę coś załatwić modlę sie tylko żeby nie było kolejki,jak jest to od razu wychodzę.Nie liczę na to że ktos mnie wpusci- nie zdarzyła mi sie taka sytuacja niestety.A nie mam też na tyle odwagi by poprosić kogos o tę przysługę.Dlatego szanujmy sie nawzajem,bądzmy dla siebie mili,serdeczni.

Gość gość
Właśnie nie pogrążąj się klimaksiaro !!! A teraz żegnam i zyczę ci że jak zrobisz coś takiego znów .To skonczysz z obitym ryjem :)Taka wykształcona a nie wie co oznacza klimaksiara ? no ale tak bywa naplujesz komuś w twarz a ten powie że deszcz pada :)Tak dla jasnosci masz szczeście ze nie mieszkasz w moim kraju tam to bys dopiero miała przezycia za popchniecie kobiety lekko wózkiem he he

Gość gość
śmiać mi się chcę z tej wulgarnej baby,co to udawała,że się potknęła ,a teraz dopytuje:skad bedziesz wiedzieć,że ktoś udaje potknięcie? Tępa babo-która wyzywasz,jesteś wulgarna i agresywna-używam twojego słownictwa zniżając się do twojego poziomu,abyś zrozumiała patologio moją wypowiedź: ZROBIŁAŚ TO CELOWO.o to się rozchodzi.SKĄD WIEMY?Stąd,że to napisałaś:" Udalam, ze sie potknelam i niechcacy kopnelam ja i walnelam wozkiem w bebech" UDAŁAM,że się potknęłam!!!! i "NIECHCĄCY kopnęłam" CHWALISZ się tym. poza tym uderzyłaś ,bo napisałaś "niechący KOPNĘŁAM" kopnęłam.???????kobietę w ciązy?? Przestań się już tutaj pogrążać na tym forum,bo nikt normalny nie będzie przyklaskiwał twojemu zachowaniu. Nawet jakbymn spotkała chamską ciężarną,to bym ją olała,bo jestem człowiekiem kulturalnym,a nie udawała potknięcia,aby ją uderzyć w brzuch. LECZ SIĘ KOBIETO!!!!!!!!!!

Gość gość
to dziecko z 21.48 wulgarne gimbaza-prowo. słownictwo 15,16latka:) nie wierzę,że to moglaby być kobieta.nie wierzę!!

Gość gość
a ja wierzę, że to napisała arogancka,wulgarna baba...15 latki mają inne "słownictwo"