Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypada czy nie wypada

Czy kobiecie wypada zrobic pierwszy krok?

Polecane posty

No właśnie czy wypada? Powiem że mój obiekt westchnień może mnie kojarzyć jedynie z widzenia, spotykamy się dość często, a raczej wpadamy na siebie. On się parę razy tak ładnie uśmiechnął że nie mogę przestać o nim myslec ;) Nie jestem z tych kobiet które robią pierwszy krok, ale teraz jestem w stanie zaryzykować. Zdobyłam jego numer telefonu nie pytajcie jak ;) W sumie nie wiem czy ma dziewczynę, czy ryzykować? Wszystko jest w moich rękach, bo się i już niestety nie będziemy się spotykać. Tylko jak tego nie zepsuc na samym starcie, bo może sobie pomyslec ze jakas napalnoa małoata na niego leci, a tą już dawno nie jestem ;)

Czy napisanie smsa to zaraz kwalifikuje do kategorii "szmata"?

prawiczki, nieśmiałi powiedzą ci że tak, ale prawdziwy facet powie WYJDZIESZ DESPERATKE

Gość gość
nigdy

prawiczki, nieśmiałi powiedzą ci że tak, ale prawdziwy facet powie WYJDZIESZ NA* DESPERATKE

Gość gość
zaraz napalona malolata,dorosla kobieta ktora ma chcice

Gość gość
malina co ty z tą szmatą ciągle ?:)

malina mniemam ze masz jakiś problem i tyle

Gość onaonaona____
No tak, każda kobieta, która nie wygląda jak lala z rozkładówy niestety musi liczyć się z tym, że bez zakrecenia się wokół faceta, nie może liczyć na nic poza łatką desperatki czy starej spróchniałej panny.

Gość gość
rozłożyć nogi to na pewno.

Gość onaonaona____
Miało być, że albo łatka desperatki albo starej panny. Innych alternatyw nie ma - no chyba że zrobienie się na Barbie, o ile są warunki.

Gość księżniczka na ziarnku
Jestes gotowa zrobić pierwszy krok, bo sie ładnie uśmiechnął?!

Gość toja234
ja bym spróbował na twoim miejscu, facetowi to na pewno zaimponuje. większość na tym forum boi się wyjść z domu a co dopiero zagadać :) ja zrobiłem pierwszy krok ale bez odpowiedzi... widziałem ją wczoraj ,zmierzyła mnie wzrokiem i tyle . u mnie było jak na dole. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5901678

Gość najlepsza pani na swiecie
teraz jest era gendera i mozna robic wszystko

Gość gość
jak kobieta nie robi pierwszego kroku to niech nie marudzi na facetów.

Gość gość
prawiczki, nieśmiałi powiedzą ci że tak, ale prawdziwy facet powie WYJDZIESZ NA* DESPERATKE x aha czyli wszystkie które podrywają są desperatkami? no człowieku nie kompromituj się. ja bywałem na zachodzie i wiem jakie tam są kobiety. kilka mnie podrywało, ale raczej nie były w moim typie. i nie wyglądały na zdesperowane.

Gość gość
gość prawiczki, nieśmiałi powiedzą ci że tak, ale prawdziwy facet powie WYJDZIESZ NA* DESPERATKE d Kolejna co uważa *****czy za prawdziwych facetów współczuje dzieciństwa.

Gość gość
nie warto robić pierwszych kroków względem faceta.Jest to czyn który odstrasza. Patrząc na moje doświadczenia. Warto być cierpliwym w pewnych kwestiach.

Gość gość
świat do odważnych należy.

Gość gość
Ja już byłam odważna i nic dobrego z tego nie wyszłam. Najlepiej chłodnik przy telefonach, przy spotkaniu ciepłota i wesołość.

Podsumowując popularne na kafe wypowiedzi: Jak zrobisz pierwszy krok - jesteś typową desperatką. Jak nie zrobisz - jesteś typową księżniczką.

Gość gość
no to jaki masz na to złoty środek?

Desperatka ? A co to kobieta jest jakimś towarem na półce w sklepie, który sobie wybiera facet ??? To JA SOBIE WYBIERAM faceta a nie oni mnie. Ja sama zrobiłam pierwszy krok wobec mojego faceta i jesteśmy z sobą już 5 lat prawie :)

Nie znam dokładnie sytuacji, ale lepiej by było jakbyś wpadła na niego "przypadkiem" raz jeszcze i chociaż nawiązała jakiś kontakt, choćby krótka wymiana zdań, bo jak napiszesz do zupełnie obcej osoby, która Cię co najwyżej kojarzy z widzenia to może być trochę przesada. Ale ostatecznie chyba lepiej spróbować, niż żałować, że się nie spróbowało.

Gość gość
pierwszy krok powinno zrobić sie w okolicach pierwszych urodzin,wiec kobiecie nie wypada chyba że gdzies ukradkowo żeby nit nie widzial

Gość gość
Skąd masz numer? Co za menda rozdaje mój numer bez pytania? Jeżeli sama ukradłaś z czyjegoś telefonu to i tak ci to nic nie da! 😠

Jakiej starej panny? Mam partnera i nawet dziecko :-O

...ale chciałabym mieć dwóch, najlepiej żebym nie musiała się z tym kryć