Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kobiety się szpeca fryzurami

Polecane posty

jaką...taką z 18 wieku na przykład? Moda się zmienia, a ludzie zawsze wybierają to co im się podoba. Pilnuj swojego nosa.

Wredna baba idzie cos zjeść i kawę wypić. Tchibo jest teraz modna? w dobrym guście czy nie? Chmmm czy to można zakwalifikować do kaw klasycznych, znaczy doskonałych w sposobie uprawie kawy, wypalania ziarenek? Muszę się nad tym głębiej zastanowić nad kubkiem. No właśnie, a czy ten kubek to aby gustowny? czy ktoś mnie za to nie zdyskryminuje gdy zobaczy??? ;) Moorland jak myślisz? hahahaha ale sobie humor poprawiłam :) Bay Słońce1

Gość gość
Pewnie jeszcze zalewana wrzątkiem. Kaw po hamerykansku tez nie pijam

Gość gość
Ja kupuje specjalne kawy z Panamy , które sama miele. Jakbys raz powachala to juz wiedzialabys o czym mowie. Kawy mielone praktycznie nie maja aromatu, nie mówiąc o tym ze mieli się tam odpady kawowe.

Gość gość
Dowiedziałam się ciekawej rzeczy- że każdy ma wągry:D Dziwne, bo ja znam dziewczyny, które mają tak gładką cerę, że porów nie widać nawet pod lupą i kosmetyczki się zachwycają; sama nie mam idealnej cery, duże pory, ale przy odrobinie wysiłku, dobrej pielęgnacji i odwiedzaniu kosmetyczki mam cerę prawie idealną, a wągry ostatni raz miałam w czasach LO; a jak nałożę podkład lancome, to cera jak w photoshopie. No i trochę tolerancji- zazwyczaj jak się kobieta oszpeci fryzurą, to wraca do tej korzystniejszej, a czasami przy okazji tych poszukiwań udaje się odkryć lepszy "look" niż do tej pory, np ta biuściasta ruda aktorka z Mad Men, wcale nie jest naturalnie ruda, a jest to kolor dla niej stworzony

Gość gość
Pewnie ze każdy , zajrzyj sobie z boku nosa albo pod, i na brodzie, o uszach to juz nie mowie. Każdy ma zaskorniki, bo to łój z gruczołów. No chyba ze nie macie gruczołów. Hahahhahaha

nie każdy ma ich tyle żeby się gromadził w rozszerzonych porach. Poza tym bardzo małych i tak nie widać, musisz mieć brzydką cerę jeżeli kolor włosów ją podkreśla.

Gość gość
Dziewczyny poprawilyscie mi humor swoimi wpisami :) myslalam, ze to kolejny hejterski temat, ale sa tez ludzie, ktorzy nie wtracaja sie w nie swoje sprawy. Dziwia mnie ludzie, ktorzy z obsesyjna wrecz dokladnoscia analizuja wyglad innych...

Gość gość
współczuję ci, dziewczyno/chłopie, że masz nochal jak parkowy żul- cały w czarnych wągrach, pory wielkości kraterów i cerę w odcieniu śliwkowym od popękanych naczynek, ale są osoby o pięknej skórze albo o mniej pięknej, ale potrafiące sobie poradzić z zanieczyszczeniami:D

Gość NOONE
"Piękno leży w oku patrzącego... "