Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotka pełnego nocnika na Facebooku : )

Polecane posty

Gość gość

Zawsze myślałam że to takie legendy, że mówi się o niektórych że niewiele brakuje że wstawią na Fejsa zdjęcie swojego kibla, albo jak dziecko się wypróżnia. I dziś mnie to właśnie spotkało. Wchodzę sobie na Facebooka a tam pełny i to naprawdę pełny nocnik (bynajmniej nie tylko moczu) i opis w rodzaju że po raz pierwszy dziecko zrobiło to na nocniku, i jak to dużo, i jak to rodzice nie są dumni :D szczerze mówiąc powaliło mnie. Ja naprawdę wiele rozumiem ale jestem w lekkim szoku. Pomijam że kogos to może nie interesować czy nawet brzydzić - ale po co robić taką wiochę dziecku :) To dalecy znajomi ale nie myślałam że są aż tak - no nie wiem nawet jacy. znacie takie same przypadki?

Gość gość
fuuuujjjj obrzydlistwo

Gość gość
a co napisali pod tym?

Gość gość
zastanawiałam się właśnie czy jest sens wklejać ten opis ale co mi tam... has done his first poo on a potty this afternoon and check out the size of it. What a little legend, the smells were wofting and the aromas floating through the air at residence but we are proud. :) :D

Gość gość
Nie no, żartujesz, prawda? Był niedawno temat, że jakaś rodząca posty z porodówki na fejsa wrzucała, ale nocnik z kupskiem??? :O

Gość gość
nie wierze

Gość gość
piszę absolutnie serio. wrzuciłabym linka ale chyba nie da rady bo to profil na FB.

Gość gość
głupie, nie ma z czego byc dumnym

Gość gość
Ludzie to sami nasrane maja ale w glowach,moja znajoma kiedys na fejsie z detalami opisala jak jej corka ma tylek odparzony,zacytuje " tak sie odparzyla mocno ze z ran az jej ropa leci" No przeciez po co to pisac? Dobrze ze zdjec tego dupska nie wstawila

Gość gość
to przynajmniej tyle dobrego daje że jak wśród znajomych jest lekarz czy pielęgniarka mogą coś doradzić. ale duże, parujące odchody w nocniku wklejone w porze obiadu ?

Gość gość
przegiecie z ta ropa z pupy tez

Gość gość
nie wierze, ze sa tacy durni ludzie...

Gość gość
jestem w lekkim szoku :P

Gość gość
dajznac jak ta osoba sie nazywa to sobie tez zobaczymy :)

Gość gość
wiesz co mimo wszystko wolę zachować resztki klasy i nie upubliczniać czyichś danych. powyżej wkleiłam to co wpisali pod zdjęciem - jeśli jest ono dostępne publicznie,powinno się wyświetlić po wpisaniu tego w google.

Gość gość
poza tym pod innymi względami są to fajni, nowocześni, pozbawieni niepotrzebnych zahamowań ludzie - tylko że widzę właśnie przegięcie w drugą stronę tj. ekshibicjonizm, również emocjonalny. Co ciekawe ta foka ma już 22 lajki i same pozytywne komentarze :)