Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta 35 letnia jest podstarzala?

Polecane posty

Gość gość

Zmeczona twarz, zmarszczki, a mlodzienczy wyglad to przeszlosc? Moze podobac sie jedynie panom po 50sce?

Gość gość
za stara nawet dla panów po 50 :o

Gość gość
Jest stara, niedlugo menopauza :(, pomarszczona szyja, zwarszczki pod oczami i obwisle policzki. Niestety

Gość gość
Powinna sobie tipsami wykopac mogilke.

Gość gość
Nie jest stara, ale mloda tez nie

Gość gość
Co za glupi temat. Ja mam 33, ale nie czuje sie ani staro ani nie jestem nieatrakcyjna. Trzeba o siebie dbac i tyle

Gość gość
Zmęczona twarz? Zmarszczki? W wieku 35? To w jakim środowisku wy się obracacie?

Gość gość
Chyba male miasteczko i matki polki z sześciorgiem dzieci i 1200 dochodu. W moim środowisku kobiety 35 raczej przypominają Kate Moss. :-)

Gość gość
Taaaak w waszym srodowisku to 35latka wyglada na 16 i prosza ja o dowod przy kupnie alkoholu. Nie przesadzajcie. Wiadomo, ze taka kobieta nie jest juz pierwszej mlodosci.

Gość ja mam 34 lata i chociaż
mam już rzecz jasna pierwsze , drobne zmarszczki wokoł oczu widoczne gdy się smieje, to wcale nie czuję sie "stara" ":P dobre sobie. w sumie to po 30-stce wzięłam sie za siebie jak to się mówi, nigdy nie byłam zaniedbana albo gruba, nic takiego, ale od kilku lat maluję sie dużo ladniej niż kiedyś, biegam w szpilkach (kiedyś to tylko trampki albo glany), chodzę regularnie na fitnesss... itd... czuję, że żyję, a nie staro!! :) a w marcu jak bylam z mężem i jeszcze dwie inne pary wszyscy tuz po 30stce, to jak byłam przy barze po piwo z koleżankami to mnie z student zagadywał i ewidentnie podobałam mu się ;)

Gość gość
ja mam 35 ale starowinka sie jeszcze nie czuje..

Gość hghtyrfge
Mieszkam w Szkocji i tutaj proszą o dokumenty przy zakupie alkoholu, gdy wyglądasz zdaniem obsługi na poniżej 25 lat - prosili mnie o dokumenty w kwietniu a mam 33 lata

Gość gość
Znam i podstarzałe 20 latki...to nie jest kwestia cyferek.

Gość gość
23.45. Nie przesadzam, po prostu mieszkam Anglii. 35 nie wygląda na 16, ale nie różni się wiele od 23. Ale jestem w stanie uwierzyć w twoja wizję, bo Piłki się postarzaja mentalnością, strojem i makijazem. Ponadto maja cięższe życie a za 1700 nie stać na zdrowe jedzenie, fitness i odpowiednie ciuchy.

Gość gość
Zaraz zlecą się 35-latki, które wyglądają jak 20tki :)

Gość gość
23:48 < się zlecą, a ty byś chciała ku/r/wi/szonie im tak po prostu bezinteresownie do/j/e/bać, nie ?

Gość gość
Wszystko sprowadza się do tego, ze w Polsce wyobrażenie osoby 35 to wyobraże nie staruszki. A taka wizja jest o jakieś 100 lat przedawniona. Ale po wsiach pewnie jeszcze tak jest. Oprócz naturalnego starzenia się dochodzi dodawanie sobie lat przez właśnie taż wizje ze w wieku 30 lat to nie wypada tego i owego i postarzanie się strojem, zachowaniem, rusza. Wiec tak, w normalnym świecie bez tych wszystkich prowincjonalnych kompleksów 35 wygląda jak wasza wizja 20 :-) A po prostu tak się wygląda w wieku 35 w normalnych warunkach.

Gość gość
Dla siedzącej tu tępej gimbazy, ludzie w wieku 35 lat, to ludzie 'starsi'. Z kim takie dyskusje ? :D :D

W moim środowisku kobiety 35 raczej przypominają Kate Moss. x współczuć BO ONA JEST OKROPNA

Gość gość
"Jest stara, niedlugo menopauza smutas.gif , pomarszczona szyja, zwarszczki pod oczami i obwisle policzki. Niestety" Czasami tak, moja mama miała menopauzę już w wieku 37 lat.

Gość gość
Ale nie tak okropna ak polskie baby matki Polki bohaterki :-)

Gość gość
Ja sie zabieram za siebie.mam 33l. Czuje sie na 43 i chyba tak wygladam.mam 4dzieci ,wtym 2letnie blizniaki,ktore sa bardzo energiczne . Waga 65,wzrost 172,oczy nieb.wlosy prawie do pasa.musze zadbac jakos o siebie. Mam sucha cere,suche wlory. Co mi doradzacie?

Gość gość
Przede wszystkim zetnij troche wlosy. Bo do pasa i jeszcze wlosy w zlym stanie to katastrofa. Zetnij je troche, tak do ramion, albo lopatek. Beda bardziej puszyste. A na zniszczone koncowki kup sobie specjalny olejek. Jedz zdrowo, duzo warzow, troche orzechow i nasion i slonecznika.

Gość gość
Został w!osy długie, krótkie fryzury postarzaja. Ale zgadzm się, zadbaj, odzywki, olejki, naturalny głęboki kolor.

Gość gość
Wlosy mam suche ale uzywam dobre kosmet ,jem wit,zestawy mikroelem,. Itp. Wlosow nie mam zniszczonych. Jakie polecacie kosmetyki na regeneracje suchej skory do kupienia w uk?

Gość gość
Nie napisalam, zeby sciela wlosy kompletnie. Ale bez przesady, wlosy do pasa??!!! Chyba ze ktos robi sie na Maryne i nosi gruby warkocz. Bo inaczej nie moge sobie tego wyobrazic. Ani porzadnie takich wlosow nie nakrecisz, ani nie ulozysz. I jeszcze wiszace, chude straki. Dla mnie takie kobiety wygladaja na zaniedbane. Sorry, ale taka prawda

Gość gość
No tak, masz racje teoretycznie, ale nie wiemy jakie ona włosy. Może ma długie i gęste, tylko lekko przesuszone?

Gość gość
No wlasnie:)wlosy mam przesuszone ale kolor ciemny blad geste i krecone a z reszta a la Maryna to tez dobty styl przeciez my Polki mamy urode slowianska tylko nie rozumie dlaczego duzo Polek blondynek farbuje sobie wlosy na kruczoczarno przez to taka 25latka wyglada na 35dodac jrszcze tluste cialo cekiny czarny makijaz ciuchy jaskrawy roz i panterke i widze ze nadchodzi Polka:)

Gość gość
A co doradzacie mnie Marynie hihi na sucha skore jakie kosmetyki ktore mozna nabyc w UK?maski kremy i podklady pod oczy?