Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armaid

Żółty śluz czy to może coś poważnego?

Polecane posty

Gość Armaid

tylko proszę się nie śmiać mam 17lat. 30 kwietnia ogoliłam miejsca intymne. 2-6 maja miałam okres. zauważyłam że po okresie zaczęły mnie swędzieć wargi sromowe (zdziwiło mnie to bo przed okresem stosowałam provag żel). zauważyłam też że w tamtych okolicach (tak niżej) zaczęła mi schodzić skóra i pojawiły się drobne strupki- zauważyłam że to podrażnienie po goleniu. teraz srom mnie już nie swędzi, posmarowałam też go provag żelem (ale mam go zaczerwionego chociaż tak mam już od kilku lat i podejrzewam jakieś uczulenie na proszek itp.) natomiast zaczął mnie swędzieć o***t. wczoraj kilka razy oddałam kał a dzisiaj jest lekko zaczerwieniony i swędzi. poza tym z pochwy wydobywa mi się nie tylko biały żółty śluz, tzn wiem że to normalka lekko żółty śluz ale zawsze było go niewiele a teraz mam wrażenie że jest do więcej niż zazwyczaj bo wczoraj jak siedziałam na krześle z podkulonymi nogami (bez majtek) to trochę mi z tamtąd wypłynęło. co to może być? to normalne? pytałam się mamy- farmaceuty ale powiedziała że gdybym miała jakąś infekcję to nie miałabym wątpliwości bo to strasznie boli

Gość gość
Możesz profilaktycznie zakupić sobie lactovaginal, który zakłada się dopochwowo, odbuduje on Twoją mikroflorę i zabezpieczy przed ewentualną infekcją. Najczęstszymi objawami infekcji są swędzenie, pieczenie, charakterystyczny rybi zapach, serowate lub żółte upławy.

Gość gość
dla swietego spokoju pojsc do gina i oddac probke sluzu do posiewu