Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona mama córki

DZIWNE ZACHOWANIE DZIADKA

Polecane posty

Gość dorcia rolcia
nie rozśmieszaj mnie.policja ma wiele obowiazkow tylko z ich wykonaniem gorzej hahahah :D

Gość gość
Topka Ty jesteś taka nieodpowiedzialna?

Gość 527
Ej laska bez kitu masz coś nie tak z glowa. Jeżeli wyczułaś że cos z teściem jest nie tak, to najprawdopodobniej masz rację, bo instynkt tak dziala. Byc moze teść podnieca sie na widok Twojej corki. Mam teraz pytania: 1. Skąd masz pewność, że tesciowa nie zostawia twojej corki pod opieką teścia? Kładzie np mala na podłogę, na mate, i mówi do teścia "popilnuj jej bo ja musze obrać ziemniaki / wstawic wodę / ugotować jej obiadek / isc do wc zrobić KUPE (co najmniej 10 minut?) / i inne). Skąd masz pewność? Ufasz teściowej bezgranicznie? 2. Skąd masz pewność, że ten stary dziad nie patrzy sie na twoja córkę i nie wyobraza sobie jej nago? Myslisz ze pedofil podnieca sie tylko na widok gołego dziecka? 3. Skąd masz pewność że w ciągu 5 czy 10 minut teść nie zrobi czegoś głupiego? Wiesz jaką szkode moze wyrządzić wkładając palec takiemu dziecku? 4. Słyszałaś o tym że są pedofile którzy gwałcą niemowlęta? Czekasz aż to sie stanie?

Gość gość
Bede sie modlic, zeby twoje dziecko znalazlo sie pod lepsza opieka osob, ktore je pokochaja i zaopikeuja sie jak trzeba

rozumiem dziekuje za troskę, będę interweniować. do widzenia! przecież ja w zadnym miejscu nie napisałam ze nie macie racji ale to nie takie proste jak się wydaje z boku...koniec w temacie. wiem ze nie mam urojeń, utwierdzilyscie mnie w tym, za co dziękuję, ale teraz musze poczekać na najbliższe spotkanie i jak znow tak się zachowa to zakoncze problem. nie przyjdę dziś po pracy po mała i nie powiem tata molestuje moja corkę, zabieram ja!... nara!

Gość 527
Ej dziewczyny, tak na serio myslicie że policja zajęła by sie tym tematem? Co mogliby zrobić? Powiedzmy któraś z nas faktycznie zglosilaby i co by policja zrobila? Znalazla adres autorki i co? Poszliby do dziadka i co? Dzien dobry chcemy sprawdzić czy pan nie molestuje wnuczki?

Gość lulilay
"Kochana" - prosiłaś o rady, na które masz gotowe odpowiedzi jakoby zaprzeczające ewentualnemu złemu zachowaniu teścia. Więc nie dziw się, że tak reagują osoby nazywając cię kretynką/idiotką itd!! Zasłuzyłaś na to. Aaa..do twojej informacji - właśnie szukam, gdzie możnaby twój wątek podesłać, co moze ktos sie zainteresuje...

Gość gość
Nie wierze.. Nic do niej nie dociera... Najwazniejsze co wypadala to to, ze nazywa sie ja idiotka, a nic innego juz nie trafia. a argumentow zostalo podane cale mnostwo!!! wiec stwierdzam TAK, JESTES TOTALNA IDIOTKA. To diagnoza, nie obraza :o

Gość lulilay
Czy Ty nie kapujesz, że on może mieć chwile "spokoju", żeby podejrzeń nie wzbudzać?

kur/wa nie czytacie wcale napisałam ze się tym zajme i dziekuję za wpisy oprócz tych mnie obrazajacych. po to zalozylam watek aby dowiedzieć się jak to widza inni napisalyscie -jedne milej inne nie-ale za WSZYSTKIE OPINIE dziekuje i wiem za macie racje.co mam jeszcze napisac byscie się odczpeily. powiedziałam przy najbliższym zachowaniu które mi podpadnie może nawet dziś zabieram dziecko, zadowolone???

Gość gość
"nie przyjdę dziś po pracy po mała i nie powiem tata molestuje moja corkę, zabieram ja!... nara!" xxx a powinnas!

Gość 527
Lulilay kurcze mam takie samo zdanie jak Ty, uwazam ze powinno sie zglosic ten temat na policje. Wyobrażasz sobie akcje w mediach? "tyle osób pisalo ale nikt nie zglosil, mozna bylo dziecku oszczędzić ta krzywdę". Kurde masakra co nie ? Matka ma pod nosem teścia pedofila najprawdopodobniej i czeka aż on cos zrobi...

Gość 527
Autorko ale przecież nie jestes z dzieckiem wiec nie wiesz co sie dzieje. Byc moze teść wlasnie robi cos Twojemu dziecku. Masz pewność ze nic nie robi?

Gość gość
Topka jesteś skrajnie nieodpowiedzialna. Nie martwisz się o Elizę ? Ja bym się bała. Zwłaszcza, że widzisz, co się dzieje , a nie reagujesz.

Gość 527
I jeszcze inaczej: skąd wiesz ze juz jej nic nie zrobil? Przecież nic ci nie powie...

Gość gość
no to sie zdarza z dziadkami tak na serio :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość lulilay
" powiedziałam przy najbliższym zachowaniu które mi podpadnie może nawet dziś zabieram dziecko, zadowolone" - na co ty do ch/u/j/a pana czekasz?! Na najblizsza okazje?? Czyli? co? A jak cos sie dzieje kiedy ty nie widzisz? A przy tobie cacy?? wzielas to pod uwage czy moze ciezko pomyslec? Zadowolone? Kto? My?? To do c/h/u/j/a, twoje dziecko!!

już napisałam co zrobie,. ps. znow zaluje ze tu weszłam... bo jak zwykle wiadro pomyj na glowie...człowiek zapyta-zle, nie zapyta-zle...

no to skoro moje to co się tak bulwersujesz???? po co te chu/je???

Gość lulilay
Bo czlowiek, ktoremu zalezy na dobru dziecka - po otrzymaniu takich a nie innych wpisow cos robi a ty czekasz c/h/u/j wie na co.. I co...Mialysmy ci wspolczuc I poglaskac po glowie, powiedziec - spoko, czekaj...moze nic nie zrobi twoj tesciu?? No ręce opadają...

Gość 527
autorko odpowiedz prosze na pytania które Ci zadałam

Gość gość
Bo bezmyślna idiotko pozwalasz na molestowanie swojego dziecka.

Gość Tasmanska
""""nosz kur/wa ja jej nie pozwalam na takie lezenie, mimo ze jestem kobieta no i jej matka czuje się skrepowana jej nagoscia, po prostu myje tylek.wycieram i zakładam pampersa""" . Jako matka czujesz się skrepowana nagością własnego diecka? ty masz wszystko po kolei w glowce? Kiszenie dziecka skory w chemii w pampersie nie ejst wale zdrowe dla malej, co z tego ze od 6 miesiąca na nocnik obi jak nawet prewietrzyc skore nie ma kiedy opocz siedzenia z tyłkiem na nocniku? Dziwi mnie twoja pruderia i krepowanie się własnym dzieckiem nagim

Gość gość
Takie jak Ty powinny być bezpłodne lub nie donosić ciąży. Jesteś zerem na równi z patologią tłukącą dzieci. I pamiętaj jesteś tak samo winna jak dziadek, bo widzisz a nie reagujesz !!!!!

Gość gość
kurcze to ja zapisalam moją córkę, bo była u teściów i tam jej ciotka dała klapsa..wkurzylam się i wzięłam dziecko zapisalam do żłobka, bo nie życzę sobie by ktoś wymierzał takie kary, nawet jeśli to "tylko" klaps. Bez tłumaczenia zapisałam i powiedziałam że to moja decyzja. A przy takiej sprawie Ty czekasz? Mają rację nazywając Cię idiotką....Ty nie musisz teścia posądzać o pedofilię i mu tego tłumaczyć, ale na boga weź to dziecko od nich i tyle!!!! Będzie czekała...ciekawe na co!

Gość gość
Przestańcie bawić się w wielkie działaczki społeczne, węszyć sensację..zacznijcie juz przygotowywać sobie wywiady dla mediów, jak to wy walczyłyście, a matka swoje....kretynki !

Gość lulilay
Tasmanska - też troche dziwne to mi się wydaje, że matkę krępuje nagość dziecka - z tego, co pamiętam - jej męża również.. Przecież to wasze dziecko.. Jeśli nie macie chorych myśli to przecież nie powinno was krępowac?! Chyba, że sami byliscie molestowani..

Gość Tasmanska
"""wlasnie tak mowilam wczoraj do mamy ze chyba tak powiem, choc ona poradzila mi żeby to zrobil mój mąż. mój maz na przyklad nie przewija malej,nie kapie,bo powiedział mi wprost ze gdyby był chlopiec to by to robil ale ze jest dziewczynka to on jej tam grzebać nie będzie szczeg jak zrobi kupe. ( wiadomo jak to jest u dziewczynki jak wszedzie jest kupa, w każdym zakamarku... ) maz 2 razy ja przebral jak mnie nie było a akurat narobila (bylam u lekarza-musial to zrobil, szanuje to, czuje się skrepowany i już.maz w ogole nie patrzy jak ją przebieram""" . Nastepny do kolekcji z tym skrepowaniem widoku nagiego własnego dziecka, k****a to wasze diecko!! czy wy jesteście normalni , czy chorobliwie pryderyjni? to amlesntwo wymaga pielęgnacji, jak mona czc się skrepowanym nagości swojego niemowlaka i z predkoscią swiatla odziewać je w pieluchy, bo o was krepuje 2 razy mala przebrał przez te jej 10 miesięcy? no łaaaał, ojciec genialny, wszystko na glowie kobiety. Matka się kreuje własnego nagego dziecka, ojciec się krepuje nagości dziecka własnego.. ludzue z jakich rodzin wy pochodzicie? Ojciec dziecka tez nie kapie bo się krepuje, wezcie wy spowaznijcie bo cos nie halo z wasa rodziną

Gość lulilay
do 11:14 - o ile nie jesteś autorką.. Tu nie chodzi o wywiady w mediach (?!?) tylko o obudzenie autorki...

Gość Tasmanska
lulilay tez mi to przyszlo na myśl, co jest na rzeczy .Zakladanie migiem od razu pieluchy dziecku bo peszy matke widok golizny corki jest co najmniej .... dziwne Ojca peszenie się i poczucie skrepowania widząc nagą corke..NIEMOWLAKA,dlatego nawet się na nia nie patrzy jak jest naga i wychodi gdzieS indziej to jest co najmniej chore, jakby się bali własnych myśli co tam w glowie wam chod Ale powalilo mnie to ze przez 9 miesięcy ojciec dziecka tylko 2 razy przewinął, DWA RAZY? CO TO JEST? co to za ojciec który nie bierze udziału w pielęgnacji dziecka jak kąpanie, higiena, przebieranie Do tej pory zastanawia mnie te poczucie wstydu autorki i jej meza na widok gołego własnego dziecka, autorka od razu ja ubiera jak najszybciej się da nie powalając aby dziecko chwile moment bez pieluchy pobylo, bo ją to kreuje, ojciec nawet nie spijrzy na nagie dziecko bo tez go to zawstydza... co za rodzina? Nie wiem jakie wychowanie odebraliscue, ale to się powinno lecyc, fatalny i zaburzony obraz własnego ciala dziecku wpoicie jelsi tak bediecie do jej osoby podchodzic