Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona mama córki

DZIWNE ZACHOWANIE DZIADKA

Polecane posty

Gość lulilay
Ja bym odizolowala dziecko od niego. Ale zrobisz jak uwazasz. Na co czekasz..az zauwazysz jak wklada jej palce? To bedzie ten 100% "dowod"? Ja bym nie czekala. Tu nie chodzi o to,zeby oskarzac kogos,bo sie spojrzal.. Ale JAK sie patrzy i reaguje. To nie jest normalne.

Gość gość
chodzi moze o to, ze tesciowa jest stara, piczke ma stara pomarszczona nie uprawiaja sexu, dziadek moze nie ma nic zlego na mysli tylko poprostu tak jest ciekawy jak to wyglada

Gość gość
pewnie wszystkich starych dziadków to rajcuje

Gość gość
Czytam ten wątek i jestem przerażona jak łatwo teraz rzucić oskarżenie na kogoś, jak łatwo się dopatrywać poważnych dysfunkcji seksualnych, bo ktoś lubi widok dziecka. nie wiem jak dla was, ale dla mnie małe dzieci są po prostu ładne, lubię patrzeć na własnego syna, a nawet lubię go pocałować w goły brzuszek czy pupę i co? Już zrobiliście z człowieka pedofila... Autorko, obserwuj, ale nie nakręcaj się tak, bo mam wrażenie, że trochę sobie wmawiasz. Lepiej idź pogadaj z jakimś psychologiem- seksuologiem, niech ci podpowie na co masz naprawdę zwracać uwagę i jakie zachowania mogą świadczyć o pedefilii.

Gość gość
Autorko pisalas ze pol.dnia mala jest z twoja mama a pol z tesciowa.czasami dzidn przez dzien.to powiedz mi kto zajmuje sie mala w tym czasie jak tesciowa jest w wc.uskuguje tesciowi.sprzata czy tez gotuje? Moim zdaniem dobro dziecka jest najwazniejsze.a ty bagatelizujesz sprawe.zebys kiedys nje plula sobie w broda.

jak tesciowa opiekuje się dzieckiem to nie usługuje teściowi bo mala jest na tyle absorbujaca ze ciężko przy niej zrobić sobie herbate. co wiecje do ubikacji wychodzi jak każdy ale to nie oznacza ze dziadek w tym czasie rozbiera w 3 sek małą i ja obmacuje, litości, popadacie w paranoje!!!! dziecko nie sika co 10min wiec co 10 min nie lezy/siedzi z gola pupa... do przedostatniego wpisu no wlasnie chce uniknąć tych oskarzen dlatego na razie się przyglądam, ludzie szybko wyciagaja wnioski,dla nich jest tylko czarne albo bilae, nic pośrodku... za reke go nie zalapalam. a jeśli posunie się do czegos wiecej niż patrzenia to oczywiste ze będzie dym...

Gość gość
Jeśli posunie się do czegoś więcej to skrzywdzi już Twoje dziecko. Przykro mi autorko, ale jesteś debilką.

Gość gość
ile teść ma lat

Gość gość
ten temat to czekanie na g**** badz molestowanie, mam nadzieje, ze ktos zglosil go juz na policje i do opieki spolecznej :/

Gość Ania_ssss
Tak czytam, czytam i myślę.... Jako matka Cię rozumiem. mamy zasr...any obowiązek czuwać nad bezpieczeństwem naszych dzieci. Skoro zachowanie dziadka Cię niepokoi jako matkę, musi być coś na rzeczy. Nie wiem, czy powiedziałaś już dziadkowi, aby nie gapił się jak przebierasz małą.... ja bym bez owijania w bawełnę to zrobiła "A co tato/teść tak gapi się jak przewijam małą?" A jeśli chodzi o męża :) Również mam córkę. Mąż kąpał ją od urodzenia, przewijał. I wiem, że mężczyźni są "mało wytrzymali" na zapachy pieluszkowe :) Wolą się migać od tych czynności :)

Gość gość
Hm dziwna.ta historia.tak to tesc nic nie robi.to smierdzach lezach len jak sama napisalas,a jak twsciowa zajmuje sie mala to raptem robi sie samodzielny?nie dosc ze zrywa sie do nocnikowania to i robi sie wyrywny do robienia herbaty,obiadu i sprzatania? Autorko do wc trzeba dojsc.zrobic co trzeba i umyc rece.to troche dkuzej jiz 3sek.jednak to twoj cyrk i twoje malpy.jak wolisz oszczedzac na niani co 2dzoen a miec spokoj ducha to swiadczy tylko o tobie.sama wystawiasz dziecko pedofilowi.

nikt nie mowi o obiedzie ze on go nagle robi. poza tym to ze tesciowa gotuje obiad nie oznacza ze mala lezy nago przed dziadkiem ludzie ale wy jesteście trudni....ale tez nikt nie siedzi w wc pol godziny. ostatnio nic się nie wydarzyło wiec nie miałam okazji mu zwrocic uwagi,czekam na moment odpowiedni.i nigdzie nie napisałam ze je dotyka wiec nie dopowiadajcie. ty od policji, jesteś już na komisariacie ? :)

Gość gość
hahah tak tak autorku czekaj na dalszy rozwoj wydarzen. Bedziesz miala dowod jak zlapiesz tescia za reke... bedacego w kroczu twojej corki. glupia peezda z ciebie. powinni odebrac ci dziecko :o

Gość lulilay
Postanowiłam troche pokopiować Twoją wypowiedź, bo mnie zaczynasz irytować, a raczej Twoja głupota (?). *"bardzo proszę o poważne potraktowanie mojego wpisu, oraz o madre wypowiedzi" - myślę, że spora większość wypowiadających się POWAŻNIE potraktowała Twój wpis, czego czasem o Tobie powiedzieć nie można.. *"mój teść dziwnie się zachowuje gdy mala jest naga/półnaga... już mowie o co mi chodzi..moj teść to chodzący a wlasciwie leżący smierdzacy leń..jest na emeryturze, w domu nie kiwnie palcem,tesciowa skacze wokół niego jak wokół jajka,nawet herbaty mu się nie chce zrobić (..)nawet jeśli chodzi o opieke nad małą(..)to on nie pomaga nic, nie przyniesie butelki, nie nakarmi jej, nie wyniesie na smietnik pampersow zużytych...ale jak przychodzi do przebierania czy sadzania malej na nocnik to on zjawia się momentalnie i stoi i gapi się jak mala siusia/robi kupe/...wiadomo ze widać jej siuśke bo to normalne zarówno na nocniku jak i podczas zakładania pampersa...jak jakiś zbok... nie wiem może przesadzam ale jest to jedyna sytuacja w której on potrafi zatrzymać film i przylecieć do drugiego pokoju, strasznie cieszy się gdy opowiada mi jak to córka cieszy się jak lezy z golym tylkiem na łózku" - przeczytaj to kilkakrotnie..może zapomniałaś co napisałaś?? Piszesz, że nie potrafi podać butelki, ale jak mała jest naga, bo przebierana itd, to leci! to NIE jest normalne.. Nikt, kogo znam a ma dzieci lub styczność z nimi nie reaguje tak na dziecko! Nikt nie mówi, że masz lecieć na policję od razu, ale ja bym ODIZOLOWAŁA dziecko! *"..tesciowa zaprzeczyla jakoby malej pozwalala leżeć z gola pupa chwile na lozku ale słowa teścia temu przecza..." - czyli teściowa może też kłamać w innych sytuacjach..Pomyślałas? To jej mąż, kochany, cudowny...A Ty coś podejrzewasz..Przecież to nie mogłaby być prawda, nie on!..Jasne.. *"nie chce kiedyś pluc sobie w twarz ze nie zwrocilam uwagi na sygnaly swiadczace o czyms niewlasciwym..." - tak.. Ale nie robisz z tym NIC..Bo czekasz na jakieś "większe" sygnały.. Ciekawe czy założysz kiedyś wątek "doradźcie, bo teść dotykał córkę"?? Odwróć sytuację, jeśli cięźko Ci pojąć - co byś doradziła przyjaciółce, która przedstawiła Ci taka sytuację??

Gość gość
Ale sie obsralas ta policja. Pojdziesz siedziec kretynko razem z cala swoja rodzina!

Gość gość
autorko ty jesteś nienormalna!!!!!! czekasz i obserwujesz?!?! aż co się wydarzy?????!!!! dotknie, zg***** czy co?!? zrozum idiotko, że takie wgapianie się obleśne to już molestowanie ale co tam ty sobie czekaj dalej byle tylko kogoś nie urazić!!!!!!!!! jak możesz na to pozwalać? I zgadam się - powinni ci dziecko odebrać!!! totalna kretynka - ma postawy się obawiac ale NIC NIE ROBI, bo teść się obrazi, bo opiekunka kosztuje. Jesteś potworem

Gość lulilay
I jeszcze jedno - to Ty jesteś też u teściów, jak jest mała, że wiesz jak to wygląda?? Czy masz kamerkę zainstalowaną?? Skrajnie nieodpowiedzialna! Co teściowie powiedzą, to święta racja. Jak teściu dotknie małej, to Ci wytłumaczą, że chciał sprawdzić czy wszystko ok/wyczyścić, bo od kupki była - łykniesz też? Śmiejesz się z ludzi, którzy chcą "podać na policję" - co Cię śmieszy? Może to narazie nie powód..ale dużo ostatnio się słyszy o traktowaniu malutkich dzieci.. I myślę, że policja by choc "zerknęła" na sprawę. Chociażby w obawie przed nagonką medialną, że nic nie zrobiono..

Gość gość
Ok to moze nie gotuje.ale.co sam sobie naklada obiad?obiera ziemniaki?robi surowki?to wszystko trwa.a.skad wiesz czy tesciowka nie wychodzi np do sklepu jak twoje dziecko spi?a wtedy tesc ma wolna reke. A jak tesciowa ma zatwardzenie czy biwgunke to moze siedziec i pol godziny w wc. Jestes nieodpowiedzialna.widac,ze pasuje ci ta sytuacja i nic z tym nie robisz.martwisz sie wszystkim innym a nie swoim dzieckiem.

dobre z tym zatwardzeniem.. ;) argument roku... zrobie tak żeby mojemu dziecku nie stala się krzywda, a ten od policji niech idzie i dobrowolnie poprosi o zamkniecie w celi na 24godziny może przestanie bredzić.

wiem ze tesciowa jest z nia caly czas i koniec, na 1000000%. on nie umie się zajac dzieckiem, przede wsyztskim jest zbyt leniwy wiec ona jej z nim nie zostawia... a jak gotuje czy skrobie ziemniaki to przecież dziadek jej nie molestuje i mala nie lezy przed nim nago..pomysl... tu chodzi tylko i wyłącznie o siusianie na nocniku lub podczas przebierania pampersa.

dobrze jestem kretynką, idiotką, debilką, już??ulzylo ci? upuść trochę powietrza bo pękniesz z tej zlosci....

Gość gość
Jak teść jest pedofilem to tylko czeka na okazję. Oni potrafią być cierpliwi bo wiedzą jaką "nagroda" ich czeka. A po za tym rozmowa nic nie da. To jakby mówić alkoholikowi, że ma nie pić a on przy nadarzającej się okazji wypije. A teściowa do sklepu nie chodzi, na plotki, na ogród czy balkon podlac kwiaty. Do sąsiadki na kawę jak mała się bawi, bądź siedzi spokojnie z dziadkiem? Ja bym nie potrafiła spokojnie siedzieć w pracy, bo teściowa będzie musiała na chwilke wyjść i zostawi dziecko z tesciem. Masakra.

Gość gość
Jestes bezduszna istota!!! Twoim obowiazkiem jest chronic coreczka przed calym zlem tego swiata, a ty jeszczr wpychasz ja rece diabla wcielonego! To sie w glowie nie miesci!

Gość gość
Jestem zła, owszem. Takie bezmyślne istoty jak Ty nie powinny mieć dzieci.

Gość lulilay
Masakra...tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jesteś skrajną idiotką..sorry.. Inaczej nie potrafię tego napisać. Wielki leń ale strasznie ożywiony, kiedy mała jest naga. A nie odpowiedziałaś mi - skąd ta pewność. Przebywasz z nimi czy masz kamerę???!!! Poczytaj sobie wypowiedzi osób molestowanych jak to często wygląda! Odpowiedz na pytanie "SKĄD ta twoja PEWŃOŚĆ?? (Twoja napisane małą literą, bo na wielką nie zasługujesz)

Gość gość
zlosc? Oczywiscie, ze zlosc, a bardziej rozgoryczenie, ze taka przerazajaca sytuacja ma miejsce a jakad idiotka nie chce nawet zareagowac zeby uratowac niewinnego dziecieczka. Jestem cholernie zla i najchetniej sprzedalabym ci mocnego kopa w d**e, zebys sie otrzasnela!!!

Gość gość
Jakich ty dowodow potrzebujesz???!!! nagrania z kamery gdzie zobaczysz jak tesc molestuje twoja corke??? to dopiero kaze ci zareagowac??!!

Gość gość
Jesli juz tak bardzo chcesz wiedziec, to policja ma OBOWIAZEK sprawdzic kazde tego typu zgloszenie. Ze sprawami o molestpwanie seksualne dzieci to oni sie nie cackaja.

Gość gość
NIe rozumiesz, ze od onlesnego gapienia sie na dziecko do dotykania, czy nawet straszniejszych rzeczy jest BARDZO NIEDALEKA droga. to moz byc chwila krociotka chwila, a tesc to wykorzysta :( :( :(

Gość gość
Czy Ty autorko nie rozumiesz, że tu chodzi o bezpieczeństwo Twojego dziecka!!!!