Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o Terenia o

Polecane posty

Gość gość

Kobieto tobą się powinien ktoś zająć. Wyzywasz tu wszystkich, kobiety, mężczyzn, Polaków i obcokrajowców, wszystkich. W dodatku masz się za nie wiadomo kogo a posługujesz się takim językiem, którego nie powstydziłby się niejeden menel z rynsztoka. Wchodzę tu co parę miesięcy i ciągle widzę ciebie, nie masz życia prywatnego? Ile można w kółko te same farmazony wypisywać? Internet dał możliwość takim jak ty podawania się za kogoś innego i spełniania chociaż tutaj swoich fantazji, ale w tym też powinien być umiar.

Gość gość
terenia tepi idiotki spod ciapackiego cielska, boli cie to ? ma sluszna racje dziewczyna, ja mam meza niemca a na smoluchow patrzec nie mozemy, jak zreszta wszyscy na poziomie ludzie.

Gość gość
Boli mnie kiedy prostactwo udaje inteligencje. Ona "tępi wszystko". Ludzie z taką nienawiścią nienawidzą sami siebie. A tobie gratuluje wzorców. Swój do swego lgnie co od zawsze było wiadomo.

Gość gość
Widzisz, tobie sie wydaje ze jak dasz doopy smoluchowi czy murzynowi to stajesz sie swiatowa i jenteligentna. Ludzie patrza z boku i oceniaja, ty mnie na przyklad napadasz personalnie, bo nie masz innych argumentow. O czym to swiadczy ? O twojej glupocie, niczym innym. A Terenia ma racje, bo mnie i nawet mojemu mezowi niemcowi jest wstyd jak widze polke za raczke z murzynem czy smoluchem. W Polsce tez by tak sie afiszowala z Cyganem czy Rumunem ???

Gość gość
Jaką "doope smoluchowi czy murzynowi"? O czym ty w ogóle piszesz? Widzisz jak jesteś ograniczona. Wszystkie muszą dawać "smoluchom"? Nie dziwie się że twój mężusio Niemiec się wstydzi jak ma w domu takiego ograniczonego prostaka co mu imponuje chamstwo innych.

Gość gość
sorry ale ja też popieram terenię, mi jako polce jest wstyd jak widzę inne polki które dają się pomiatać swoim gachom z pakistanu czy bangladeszu. przecież to obciach, one nie mają godności?

Gość gość
Co w temacie-bleeeeee

Gość gość
ja sobie nie wyobrazam zeby mnie smierdziel z 3 swiata obracal.

Gość gość
Moj maz Niemiec gardzi tym s****wem tak jak kazdy Niemiec, mysle ze Anglik ma podobnie, ---- jedo niunia ---- nie wolno im to mowic. A ty spij z Cyganem, Rumunem, Murzynem, ---- ale nie oczekuj szacunku !

Gość gość
Maz Niemiec ,to nie powod do szacunku ...z tego powodu !

Gość gość
Szkoda że Wam nie wstyd za to chamstwo, które sobą reprezentujecie i popieracie. Nie rozumiem jak można udzielać poparcia komuś kto ubliża WSZYSTKIM NIE tylko paniom o specyficznym guście w wyborze partnerów seksualnych. Do tej od Niemca co ma braki w edukacji i się czytać ze zrozumieniem nigdy nie nauczyła. Dla niektórych Polek jak to ładnie określiłaś "dawaniem doopy" Niemcowi jest też wielkim wstydem i hańbą, więc pisanie o jakimkolwiek szacunku z twojej strony jest wielkim nieporozumieniem. Ale widzę czujesz się dużo lepsza od tamtych kobiet. Zupełnie bezpodstawnie "niunia".

Gość gość
"Maz Niemiec ,to nie powod do szacunku ...z tego powodu !" Otóż to.

Gość gość
bronia tych smoluchow bo musza, Anglik czy Niemiec nie splunie, to co maja robic :) A juz po arabie cuy murzynie to zaden nie tknie kijem.

Gość gość
nie znam Terenii,nie chcę jej znać bo nie lubię rasistek

Gość gość
dziwne ze tyle samotnych matek z czarnymi czy bezowymi dziecmi sie widuje. Do bzykanka pierwszy a od brzuchatej ucieka, nie kojarzy zwiazku bzyk -> ciaza ? :D

Gość gość
A ja dziwię się wszystkim polkom , które wychodzą za obcokrajowców. Na pewno nigdy nie będziecie szanowane. Wiem to bo moja ciotka wyszła za męża z wielkiej miłości i jak się potem okazało nie pozwolił jej przyjechać do polskich świn. Nigdy nie wolno jej było mówić w języku polskim. Masakra, miało tutaj swoje siostry z którymi nie wolno jej było utrzymywać kontaktów. Nie wspomnę już a arabach i murzynach co się dzieje w takich rodzinach.Tak to jest,cudze chwalicie a swego nie znacie.

Gość gość
pieprzysz farmaziony, mam meza niemca od 23 lat, wybudowalismy w PL dom na wakacje, no i nauczylam go jezyka polskiego, dzieci mowia perfekt w dwoch jezykach, wiec sa ludzie i8 ludziska, twoja ciotka trafila na niezla szmate, czemu sie z ta lajza nie rozejdzie ?? Po rozwodzie nawet alimenty bedzie miala od niego, to nie Polska ze pan i wladca rzadzi zyciem.

Gość gość
Poznała tego SS podczas wojny, obecnie już nie żyją oboje. Miała z nim dwóch synów, których uczył mowy tylko i wyłącznie niemieckiej. A wiem to z tej racji, że jakieś 40+ lat temu przyjechała jedyny raz do Polski. Bardzo wtedy płakała i nawet miała trudności z polską mową. Znam z rodzinnych przekazów dalsze jej losy na starość. Bardzo....ale to bardzo smutna starość, gdzie nawet matkę polkę nie chciały znać dzieci.

Gość gość
no to zasluzyla na taki los, zyla w kraju demokratycznym, pracy bylo w brod, idzie sie do sadu, bierze rozwod, idzie do pracy, ale pewnie wolala tyrana niz codzienne zrywanie sie do pracy, cos za cos, on chyba jej nie przykul do kaloryfera , mogla wyjsc i go zostawic. A nie ryczec.

Gość gość
faktycznie dziwna osoba zgożkniała, spaliła przed chwilą temat który sama załozyła i był naprawdę fajny, rozwinął się śmiesznie, zaczeła ubliżac tam niemiłosiernie

Gość gość
No fakt mogła dokonać innego wyboru lecz wybrała miłość i cierpienie. Nie wszystkie są nie do "zdarcia" jak Terenia.

Gość gość
terenia na temacie o obcokrajowcach wpadła w trans i sama do siebie

Gość gość
to i tu ciebie przygnalo ty od buca- meza ? to mowisz ze cham i buc i pozer ale wazne ze go masz ?? i w zyciu nie zostawisz, ale bedziesz go osmieszac przed calym swiatem ? nie widzisz ze sama sie osmieszasz ?? hahahha. ciezki przypadek chorej psyczicznie :=)

Gość gość
jakiego buca meza, nie mam meza , czytam twoje wypowiedzi bo ktos napisał ze jestes psychicznie chora, faktycznie, właśnie się do tego przyznałaś hahahaha, piszerz tam pod opcją GOSC A TO TY JESTES KOLEZANKO HAHAHAHA

Gość gość
napisz wiekszymi literami gosciu, tabletki przestaly dzialac ze krzyczysz ? ;)

Gość gość
czyli że co, autor tematu jednak miał racje, ale jajca

Gość gość
Tereni tu niema, ona ma jaja i pisze zawsze pod swoim nickiem, tlumoki :)

Gość gość
to czyli znasz ja osobiscie, pogratulowac bujnej wyobrazni tereniu

Gość gość
nie znam osobiscie, ale wiem kiedy pisze, poznam ja po stylu, tlumoczku, ale dla ciebie to wyzsza szkola jazdy :)