Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie będę chuda

Polecane posty

Gość gość
Chciała byś mieć taką kartę zdrowia jak mam ja. A przeżyłam już swoje. Na to jak często chorujemy wpływają geny.

Gość gość
weź sobie witaminę A

Choroby dotykają najczęściej osób gorliwie się odchudzających. Niszczą TRWALE swój organizm, aby przypodobać się takim matołom, jak ten od kija :( . Znałem takiego. Jego dziewczyna (176cm wzrostu) ważyła 39kg, a on stale uważał, że jest za gruba. Przez takich KRETYNÓW dziewczyny popadają w depresję i choroby :( .

Gość gość
misio , ja znałam 40-latka który wazył 90 kilo i nie mógł schudnac

To zależy, przy jakim wzroście i budowie. Ja ważę więcej, ale jestem wysoki, grubokościsty i w każdym szczególe ogromniasty :) .

Gość gość
Misio1 zero empati masz ,80 kilo ?To te sadło nie wzieło się z powietrza,chyba ze chorowała na tarczycę,lubisz otyłe bo sam jestes grubny i wiesz podswiadomie ze nikt Ci takiej nie wezmnie.Gosciu nie tyle co geny ale tez odżywianie ma duzo wspólnego z naszym zdrpowiem.Osoby tęgie nie odzywiaja sie zdrowo Misio1 bawi Cie to że masz przy sobie upasiona kobietę?A co jak dzieci beda takie?Beda cierpiec.....

Gość gość
A przez takicj jak Ty choruja na serce,tarczyce a poziom glukozy który jest wysoki moze wywoływac bardzo grozne choroby.

Gość gość
misio a ile miała wzrostu przy tych 80 kg ?

Gość gość
Ja tez sie obawiam, ze nigdy nie bede naprawde szczupla.... nieraz chudłam juz i po 10 kilo, ale to w kółko wyrzeczenia. Jak sie jest b grubym to chyba najlepiej zastosowac drastyczne kroki, typu balon na zoładek, tylko co ma zrobic osoba co jest zwyczajnie przy kosci? Ja mam niski wzrost, tylko 153 cm, widac kazdy kilogram, teraz waze ok. 53 kilo, i marze zeby schudnac choc do 50, ale u mnie to b trudne. Uwazam, ze nic tak nei szpeci jak nadwaga, jak ktos pisze inaczej, to sie pociesza, bo gruba osoba wygląda strasznie, pulchna tez.. Nawet te wspominane przez was cycki, maja najładniejszy kształt jak sie jest idealnej wagi, a jak sie ma nadwage to co z tego ze wieksze, jak wyglądaja jak spuchniete.. Ktos zna osobe, co schudła trwale, np. ze utrzumała wage powyzej 5 lat?

Gość gość
Masz prawidłowa wage,nie kwalifikujesz sie do zmniejszenia zoladka.

Gość gość
Ja mam lekka nadwagę i zgodze sie z dziewczynami tylko zboczency lubia takie pisałam z kilkoma takimi i to zboki.Normalny facet nie spojrzy na taka ,ja chyba sobie kupie gorset.

Gość gość
Misio cieszysz sie ze z tego ze twoje kobiety sa upasione?Myslisz ze one były z Toba z miłosci?

Gość gość
Wiem ze mam prawidlowa z tymi 53 kg, ale nie wyglądam za dobrze. Juz kiedys myslałam, zeby połknac tasiemca... Moze by to załatwiło sprawe

...A przez takicj jak Ty choruja na serce,tarczyce a poziom glukozy który jest wysoki moze wywoływac bardzo grozne choroby.... Pewnie cie to zaskoczy, ale to właśnie problemy z tarczycą są powodem otyłości, a nie odwrotnie. Jeśli chodzi o cukier i cholesterol, to mimo, ze jestem koło czterdziestki utrzymuje się w normie. Nie mam też nadciśnienia. Z kręgosłupem nie miałem problemów, do czasu wypadku, w którym został mechanicznie uszkodzony. Tak więc ja tego wpływu nadwagi na zwiększoną zachorowalność nie zauważam. Zauważam za to posty przerażonych, zaszczutych nakazem odchudzania dziewczyn. I to mi się nie podoba.

Gość gość
Misio a zawały ,problemy z sersem?Niestety normalny facet wybierze Katy Perry niz twoje cudo hahah

Byłem z dziewczyna, za którą oglądali się wszyscy, więc dlaczego miałbym obawiać się, że ktoś mi ją zabierze? Po prostu bardziej podniecają mnie (od zawsze) okrągłe kobiety, niż te szczupłe. Mając do wyboru szczupłą babeczkę pozbawioną biustu i pupy, wolę dziewczynę z nadwagą, która ten biust i okrągłą pupę posiada. To nie prawda, że jestem feedersem, bo nie podniecają mnie zwały tłuszczu i pełne uzależnienie kobiety od siebie. Pulchne dziewczyny maja też często ładniejsze twarze, które nie zmieniają się z wiekiem. Akceptuję tłuszczyk w innych miejscach, by móc cieszyć się nim w piersiach i pupie. Nie istnieją kobiety z dużym, krągłym biustem i szerokimi biodrami, pozbawione zupełnie tłuszczyku. Ja akceptuję rzeczywistość, a nie marzę o wyretuszowanych i graficznie odchudzonych modelkach z netu. Tą zabawę pozostawiam nastolatkom i innym niedojrzałym mężczyznom :D .

Gość gość
A wiesz czemu ogladali sie za nią? Bo mysleli "Ale grubas"Powiem Ci wiecej grube kobiety nie maja ładnych twarzy bo twarz jest zalana tłuszczem ,gdyby tak było jak piszesz to dziewczyny nie odchudzały by sie nałogowoCo z tego ze maja piersi?Piersi u grubej baby to worki pozbawione kształty,uwierz mi ze te cudo nie umiało znalesc normalnego faceta na bank.Jestes feedersem bo nawet dziewczyny z normalna waha nie potrafia znalesc normalnego faceta tylko sami desperaci jak juz.

A czy ja nakazuję komuś wybory ? To raczej pozostałe osoby, przekonują mnie, że poprzez moje wybory jestem jakimś odmieńcem. Moje cudo, było moim cudem i nikogo nie zmuszam do nazywania jej tak samo. Czy wy na prawdę nie rozumiecie, ze nie każdy musi myśleć tak samo? Każdy powinien wybrać, to co lubi. Ja wolę okrągłe dziewczyny, a jeśli któraś miałaby tych krągłości za dużo, to wolę taką od tej, która ma tych krągłości za mało :( . I zapewniam wszystkich, ze wygląd nie jest dla mnie decydujący w wyborze kobiety.

Gość gość
Misio1 widac ze ma cos z główką,rozumiem ze ma jakies odchyły w gusciei poczuciu smaku ale po co zarzucasz to innym?Faceci nie marza o hipopotamach a ty im to wmawiasz.

...A wiesz czemu ogladali sie za nią?... Wiem :). Bo głosowali na nią w ogólnopolskich wyborach miss :) .

Gość gość
misio1 to normalny facet

Gość gość
Ale te grube to na pewno nie były z Toba z miłosci takie kobiety pójda z kazdym do łóżka bo wiedza ze nikt ich nie chce.

Gość gość
Misio1 to facet który szuka według siebie jest przy kosci wiec szuka dopasowanych i to tyle :).

Gość gość
Misio1 krzywdzisz te kobiety przekonaniem ze sa atrakcyjne przez to rosnie ich ego niestety odbije to sie na ich zdrowiu za kilka lat.Jesteś złym człowiekiem ,facet który kocha bedzie wyzywał kobiete od swin byle zeby prowadziła normalny tryb albo poruwnuje ja z innymi zeby zadbała o siebie.

...przez to rosnie ich ego... tak rośnie :) i jestem z tego bardzo zadowolony :) . Jeżeli kocha się kogoś, to pragnie się jego szczęścia, a elementem szczęścia jest dobra samoocena :) . ... niestety odbije to sie na ich zdrowiu za kilka lat... Może zajmij się zdrowiem swojej kobiety (jeżeli ją masz), a nie oceniaj innych. ...facet który kocha bedzie wyzywał kobiete od swin... Nie od świń, tylko zapasionych loch (tak mi przynajmniej opowiadały), a potem dla wzmocnienia efektu, bijali te dziewczyny regularnie (nie tylko rękami). Jakoś nie podoba mi się ten sposób okazywania miłości. Zupełnie czym innym, jest dbanie o zdrowie bliskiej osoby. Zapewniam cię, że można to robić bez wyzwisk i bicia :) .

Gość gość
Grube kobiety maja zniszczone piersi ,twarz skóra na twarzy gdyby nie tapeta to by straszyły.

Gość gość
Lepiej powiedziec prawdę niz zyc w kłamstwie,moja była spasła sie do 80 cm w pasie brzydziłem jej się nie rozumiem facetów którzy ida do łóżka z otyłymi kobietami.

...Nawet te wspominane przez was cycki, maja najładniejszy kształt jak sie jest idealnej wagi... muszę Cie zmartwić :( . Jeżeli miałaś duży biust, to po odchudzaniu bardzo często Twoje piersi "oklapną" i będą rzeczywiście przypominały dwa worki :( . Zostanie Ci też nadmiar skóry na twarzy, który upodobni Cię do buldoga :( . Po zrzuconym brzuszku, zostanie obrzydliwy nawis skóry, który będziesz mogła usunąć jedynie operacyjnie :( . Dalej chcesz się odchudzać :D ?

...Grube kobiety maja zniszczone piersi ,twarz skóra na twarzy gdyby nie tapeta to by straszyły... Chyba cię pogięło :( . Dziewczyna, która zawsze była pulchna ma na starość gładką buzię, bez zmarszczek. O piersiach już nawet nie będę się wypowiadał :( . Skóra pulchnych dziewczyn jest po prostu lepiej odżywiona :( .

Gość gość
Wszystkie otyłe kobiety maja wory zamiast piersi,więc to nie kwestia odchudzania.Jedynie się zmniejsza ciało nabierze kształtu piersi tez.