Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie będę chuda

Polecane posty

Gość gość
Czy wy nie widzicie ze to jest baba która chce osmieszyc kobiety które chca schudnac?Misio1 kobiety odchudzaja sie dla dobrego samopoczucia,widac ile w Tobie jadu.Ja zamierzam kupic sobie gorset bo nie chce w cyckach chudnac :D Tez Cie to za boli :D? Moze ty tez kup jakis gorest:D

...Niektórym rosna cyce po schudnieciu... Chyba w snach :D . Nie trzeba być babą, aby słyszeć ciągłe narzekania na odchudzanie swoich żon (ciekawe: dlaczego Wasi mężowie też muszą cierpieć dietę :( ) i ich klapnięte biusty, albo wystające na tyłku kości :( . Tyle tylko, że żaden facet Wam tego w oczy nie powie :( .

Gość gość
Pewnie, że faceci nie przepadają za kościstą dupką i brakiem cycków albo jakimiś zwisami.

...Ja zamierzam kupic sobie gorset bo nie chce w cyckach chudnac... a co Ci da gorset ??? Ja nie jestem wrogiem odchudzania sensownego. Ja jestem wrogiem szczucia i zmuszania kogoś do odchudzania. Jestem wrogiem wmawiania komuś, że jest gorszy, bo jest grubszy. I na kogoś, kto to uskutecznia, chętnie wyleję sporo jadu :D , a nawet zionę ogniem :D :D :D .

Obejrzeli :D ? Ma ktoś jeszcze pytania, dlaczego normalny facet NIENAWIDZI odchudzających się kobiet w pobliżu :D ?

Gość gość
spa/daj

Gość gość
Przeszkadza im to a jak idzie zgrabna laska tolampia sie jakby kobiety nigdy nie widzieli.

Gość gość
a Ciebie boli ze kobiety że kobiety starajas sie dla swoich facetów? Misio1 to ukryta feministka

Gość gość
Tak miał kobiete Miss polonie a cudem nazywa 80 kilogramowa słonice :D Pomarzyc to Ty mozesz ale o Miss Polonii :D Jak ja schudłam to mojego meza nagle przestała bolec głowa tak mu to przeszkadza :D

Marzeń od dawna już nie mam :( . Miss-ka była wspaniałą dziewczyną, ale szczęśliwszy byłem z moim cudem :). I proszę, byś jej nie obrażała.

Gość gość
Haha Ty o Missce mozesz pomarzyc onanisto,jakbys był z taka kobiete to bys na słonia uwagi nie zwrócił :DTo tak jakby facet Siwiec zdradził ja z Gycanka :D

Gość gość
Faceci nie narzekaja na kobiete która sie odchudza,kobieta która dba o siebie to skarb i mówi to mezczyzna.

Gość gość
Wierzysz w takie prowokacje?A gorset kupię bo chce sie podobac zawistno feministko :D

Gość gość
Jak sie j***e słonice w d**ę?

...kobieta która dba o siebie to skarb i mówi to mezczyzna.... Mężczyzna mawia też na głos: - Teściowa to największy skarb :D , a po cichu dodaje: - Więc trzeba ją jak najszybciej zakopać :D :D :D . A czy ja komuś odradzam dbania o siebie :D ? Osobiście oprócz odchudzania, wkurza mnie też malowanie włosów :( . Każdy woli zadbaną kobietę :) .

Gość gość
Czyli mam byc brzydka i gruba całe zycie bo jakis jasnie pan mi tak każe z forum?Jak byłam chudsza to miałam jakies powodzenie faceci skreslaja juz te z lekka nadwaga.

Gość gość
Ludzie on sobie z was jaja robi albo ona to PROJEKT NIE WIDZICIE TEGO?

...A gorset kupię bo chce sie podobac... To jest dla mnie normalne :) . Ja tylko pytałem: w jaki sposób gorset ma uchronić Twój biust przed schudnięciem :D . A tak poważnie to jakbyś chciała, to gdzieś w szafie leży u mnie jakiś gorset z materiału. Ta kobieta mnie już więcej nie odwiedzi, więc mogę Ci go tanio sprzedać :) (rozmiar 48).

Gość gość
Za wielki rozmiar jak dla mnie,na biust sa ćwiczenia i masaze nie wiesz o tym?

Feministką nikt mnie jeszcze nie nazywał :D . Bardziej ciekaw jestem jednak: co to takiego ten PROJEKT :D ?

Gość gość
Misio1 to projekta pelikany to łykaja.

Gość gość
Ciekawe ze po odchudzaniu nie jeden maz nagle odzyskuje ochote na seks,a tak to im przeciez przeszkadza.

Gość gość
To z jakiego roku była ta Miss Polonia?Akurat nie chce mi sie w to wierzyc ,facet który był z Misska nie zwrócił by uwagi na jakiegos grubasa..

...na biust sa ćwiczenia i masaze nie wiesz o tym... To te kobiety są strasznie niekumate, że pomimo takich możliwości (o których piszesz) zawsze muszą po odchudzaniu kupić mniejsze staniki :D . Masaż biustu lubię robić :D , w końcu trzeba dbać, by skóra w tym miejscu była zawsze jędrna :D . Przy takim masażu nawet mi te wszystkie kremy nie przeszkadzają :D .

...Ciekawe ze po odchudzaniu nie jeden maz nagle odzyskuje ochote na seks,a tak to im przeciez przeszkadza.... Nam nie przeszkadza efekt (o ile jest ładny :D ), ale to całe piekło, które przechodzimy, w trakcie Waszego odchudzania np. kolega przez 3 lata musiał jeść tylko ryby :( :( :( . gdyby porównać, to odchudzająca się kobieta, zachowuje się jakby miała ciągle bolesną miesiączkę, a to nie jest miłe dla otoczenia :( .

Gość gość
Faceci i tak wola chude zołzy od miłych grubych loch.

Gość gość
A Ty czasem nie byłes tez z Jessica Alba?

...To z jakiego roku była ta Miss Polonia?... Wtedy jeszcze odbywały się chyba 4 ogólnopolskie konkursy. Miss Polski, Miss Polonia i dwa, których nazw nie pamiętam :D . Musiałbym być idiotą, by zdradzić dokładny rocznik. Mogę tylko powiedzieć, ze była wściekła, bo w charakteryzatorni, ktoś jej buchnął buty :( :D .