Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie będę chuda

Polecane posty

Gość gość
Tak tak jasne:D O Miss to Ty mozesz pomarzyc walac te słonice:D

Gość gość
Misio1 czy ten przystojny facet który mrugnal do mnie w parku podobny do Iglesiasa to Ty?

Gość gość
Miss Polonia:D?Bajkopisarz sie znalazł:D

Gość gość
A moze odrazu mogłes napisac ze byłes z Miss swiata:D?4 konkursy ogólnoPolskie?Nie słyszałam o tym jest jeden konkurs Miss Polonia jest tylko jedna co roku.Chrzanisz koles.

Gość gość
Misio1 jak to jest ****** słonia?

...Misio1 czy ten przystojny facet który mrugnal do mnie w parku podobny do Iglesiasa to Ty?... Niestety nie :( :( :( . Mnie tylko do Dolpha Lundgrena przyrównywano. Ale jestem od niego dużo młodszy :D .

...Misio1 jak to jest ****** słonia?... Nie wiem. Zapytaj swojego ojca.

Gość gość
To Ty roochałes 80 kilogramowa słonice:D

Gość gość
Projekt czy nie, niegłupi jest i fajnie się czyta. A o kobietach na diecie pisze samą prawdę...e

Gość gość
A mi nie fajnie na ulicy pewnie kazda nazwał w mysli gruba swinia a tu gentelmana zgrywa:D Faceci którzy leca na Misski nie maja takiego wnetrza:DI by spojrxal niby na jakiegos grubasa i nazwal by go cudem majac wczesniej Miss??Hahah takie bajki to tylko dziecku

Gość gość
Od wysuszonego, sfrustrowanego i zmęczonego dietą chudzielca zawsze będzie lepsza uśmiechnięta "kuleczka"

Gość gość
Bo faceci wola paszczury ze wspaniałym serduszkiem od slicznej zołzy haha nie rozmieszajcie mnie:D

...Faceci którzy leca na Misski nie maja takiego wnetrza... Miło mi, że ktoś uważa, że mam wnętrze :) . Na misskę nie leciałem, tylko byliśmy najpierw bardzo dobrymi przyjaciółmi (zresztą potem też :) ) i pewnego dnia coś się wydarzyło. Wtedy nie była jeszcze miską :) . Poza tym była to bardzo inteligentna, pracowita i miła dla ludzi dziewczyna. Na konkurs pojechała częściowo dla wygłupu, a częściowo za namową koleżanek :) . Nie wiem, co w tym dziwnego, że lepiej czułem się w towarzystwie mojego cuda :) . Obie sytuacje dzieli dużo czasu :( .

Gość gość
Misio1 kreci i widac ze jest mało wiarygodnym nickiem,a skad wie co pierwsze maleje przy odchudzaniu?To baba...

Gość gość
Zamknij ryj nie cudo tylko koszmar kazdego faceta i spiertalaj ci/po mesko.

Gość gość
Jakbys był z Miss to te 80kilogramowe cudo bys pogonił w sekunde.Poza tym jest 1 konkurs Miss Polonia i Miss Polski to jedno to samo wpadłes.

Gość gość
Misio1 troche empatii,autorka chce schudnac chce sie komus podobac,nie kazda kobieta chce wygladac jak paszczura faceci sa bezwzgledni i okrutni w okreslaniu kobiet z nadwaga.

Gość gość
D

Wiesz, autorka zapodała temat: "nigdy nie będę chuda", więc ma z tym jakiś problem. Może to być problem natury zdrowotnej np. tarczycowy. Moja empatia każe mi pokazać tej dziewczynie, że nie wszyscy uważają ją z powodu nadwagi, za gorszą i brzydszą. Ja naprawdę znam facetów, którzy uwielbiają pełne kształty :) . Jeden z nich mnie dziwi :D , bo jego żona ma sporą nadwagę, a z doświadczenia wiem, że zawsze zwraca się uwagę na kobiety o innej budowie niż budowa żony :D . Sam lubię bujniejsze kształty. Znam całkiem sporo pulchnych dziewczyn. Z niektórymi utrzymuję stały kontakt. Wiem, że wchodzą (lub są) w szczęśliwe związki :) . Z tego wynika, że można :) . Autorka powinna zrozumieć, że te nabijające się z niej głąby :( , nie są całym światem. Oni tylko powielają to, co wmawiają im media :( . Gdyby media propagowały zamiast szczupłości, kształty małpy, to ci debile szukaliby partnerek w najbliższym ZOO :D . A czemu media wmawiają, że szczupłe jest piękne? A widziałaś kiedyś projektanta, który nie jest gejem? A geja będą interesować kobiece kształty, czy męski brak biustu i tyłka :D ? Podobnie produkcja ubrań w małej rozmiarówce jest TAŃSZA od dużych wymiarów. W cywilizowanym świecie, nie mogą zróżnicować cen, więc produkują małe rozmiary i wmawiają większym, że nie mają prawa, pokazać się w swoim rozmiarze na ulicy. Gdyby któraś chciała się buntować, to wystarczy podpuścić takich wieśmaków, jacy tutaj pisali i sami zaszczują taką dziewczynę. Tak więc, to co piszę, jest wyrazem mojej empatii, wobec autorki tematu i serdecznie ją pozdrawiam :) .

Gość gość
Jezu ja mam podobna sylwetke do niej fuuujj,nie dziwie sie autorce ja do dzis nie cierpie kupować sobie ciszków przez moje brzydkie dupsko paskudne ramiona,we wszystkim zle wygladam.

Gość gość
Dlaczego ma byc taka?Bo wy jej tak kazecie?Jesli źle sie czuje w swoim ciele to ma prawo to zmienic a wam nic do tego,niestety ale osoby szczupłe sa przez społeczenstwo uwazane za osoby fizycznie atrakcyjne i tego nie zmienicie,a pani ze zdjecia ma fatalna figure tylko strój ładny.Autorko kup sobie Len z błonnika w aptece.

Gość gość
Ps.nie słuchaj idiotów oni nie wiedza jak to jest byc kobieta z nadwagą specjalnie tak pisza bo jak wszystkie sie wezna za siebie i schudna to nie beda mieli sie z kogo nabijac taka prawda.

Gość gość
Niby gdzie lubią faceci pulchne?Fanów grubasek jest bardzo mało,faceci jestescie hipokrytami jak idzie zgrabna 90-60-90 to wzroku nie mozecie oderwac wszędzie grubaski albo przy kosci są zboku a zgrabne kobiety adorujecie.Zawsze tak było ze pulchniejsze były gorsze na 2 planie .

...Dlaczego ma byc taka?Bo wy jej tak kazecie?Jesli źle sie czuje w swoim ciele to ma prawo to zmienic a wam nic do tego,.. Kochana :) , czy umiesz czytać :D ? To pokaż mi w którym miejscu ktoś ZAKAZUJE autorce odchudzania ? Jeżeli chcesz, to zacytuję Ci kilkadziesiąt postów NAKAZUJĄCYCH jej odchudzanie :( . Wybacz, ale napisałaś głupotę :( .

Wiecie dlaczego nienawidzę takiego szczucia pulchnych dziewczyn ? Dzisiaj stanęły przy mnie, dwie urocze studentki :) . Przyglądałem się im i w trakcie tej czynności, zauważyły mnie. Uśmiechnąłem się serdecznie i przepraszająco (za moje podglądanie :) ). Szczupła dziewczyna odwzajemniła mój uśmiech :) , a pulchna (do której właściwie ten uśmiech kierowałem) spuściła wzrok i... uciekła :( . I teraz jest mi głupio, bo nie wiem, czy ta dziewczyna uciekła, bo tak bardzo jej się nie podobałem, czy uciekła dlatego, że stado matołów WMÓWIŁO JEJ , że żaden normalny facet nigdy nie zwróci uwagi na grubaskę :( . Pulchne dziewczyny udało mi się zacząć podrywać dopiero po trzydziestce. Wiecie dlaczego? Bo dopiero wtedy jedna z nich wyjaśniła mi, że moją najszczerszą adorację brały za wygłupy, "bo przecież wszyscy wiedzą, że grubaski nikomu się nie podobają" :( . MI PULCHNE DZIEWCZYNY SIĘ PODOBAJĄ i mam głęboko w d...., co o tym myślą inni.

Gość gość
Misio1 to kobieta ,za bardzo znasz psychike kobiet i za bardzo znasz sie na odchudzaniu jak na faceta.

Gość gość
Ta do której sie usmiechałes nie była lesbijka frustratko.

Gość gość
Misio1 jestes debilnym projektem ktory w realu jest zupełnie inny,grube lochy nie maja prawa do miłosci nie maja prawa do niczego