Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie będę chuda

Polecane posty

Gość gość
no tak bo wiekszosc ocenia po wygladzie..

Gość gość
Misio1 to projekt wszystko pisze z ironia juz po samych emotikonach widac ze jest nickiem nie wiarygodnym.

Gość gość
misie niech sobie plaec w d**e wsadzi nie o nim jest temat durne c**y

Gość gość
Misio1 to kobieta widac to z zawisci jak obraza kobiety które sie odchudzają,i skąd wie co pierwsze chudnie?Heh to baba.

Gość Mindymindy
Czytam sobie i widzę ze Misio przeklina tych co szczuja dziewczyny ale według mnie nie jest od nich lepszy,nazywajac kobietę ze wyglada jak zasuszony ptak pokazuje ze jest takim samym chamem jak Ci co szczuja te dziewczyny..Według niego kobiety maja byc takie jak on chce ,a nie pomyslał że kobieta zle sie czuje z nadwagą ,dla niego ważne sa d..a i cycki a zdrowie i dobre samopuczucie kobiety ma gdzieś.

Gość gość
przecież ta ze zdjęcia to jakaś masakra - tłuszcz, cellulit... tapeta na 10 cm i wyszczuplające gacie, bo bez nich by było widać wylewający się, gigantyczny bebzon, a tak to trochę ręką przykryła i ściema gotowa, fuj sorry, ale to ma się podobać? tragedia! przesada w żadną stronę nie jest wskazana!

...widzę ze Misio przeklina tych co szczuja dziewczyny... Misio1 nikogo nie przeklina. Czuję za to obrzydzenie do tłuków, którzy jako swoich argumentów, używają wulgaryzmów :( . Nie lubię towarzystwa chamów i prostaków :( . ...ale według mnie nie jest od nich lepszy,nazywajac kobietę ze wyglada jak zasuszony ptak... Po pierwsze jest to cytat z męża tej kobiety :D , a po drugie, głowa tej kobiety, nasuwa obecnie skojarzenie z ptasią główką i ewidentnie wygląda na zasuszoną :( . Znam ją prawie ćwierć wieku, więc widzę wyraźnie różnicę :( . ...pokazuje ze jest takim samym chamem jak Ci co szczuja te dziewczyny... Nie czuję się chamem, bo wyrażam się w sposób kulturalny. To różni mnie, od sporej części, piszących w tym wątku osób :( . ...Według niego kobiety maja byc takie jak on chce... To tylko Ty tak odbierasz :( . Przykro mi, że proste teksty są dla Ciebie nieczytelne i wyciągasz z nich tak błędne wnioski :( . ...a nie pomyslał że kobieta zle sie czuje z nadwagą... W odróżnieniu od chamów wspominających o tucznikach i słoniach , ja pozwoliłem sobie pomyśleć o uczuciach dziewczyny , która napisała: "nigdy nie będę chuda". Zauważyłem w tym tekście smutek, spowodowany tym, że kobieta ma nadwagę. Dlatego staram się pokazać jej, że także z tą nadwagą, jest dla wielu osób interesującą, a dla niektórych piękną i seksowną kobietą :) . ...dla niego ważne sa d..a i cycki... Lubię duży, soczysty biust :D i pełne, krągłe pośladki :D . W moim życiu zdarzyło mi się jednak dzielić łoże, z kobietami w różnych rozmiarach (także tych najmniejszych :) ). Dlatego dzisiaj wiem, co podoba mi się najbardziej :) . I nie przypominam sobie, bym był nieszczęśliwy, bo moja dziewczyna miała malutki biust, albo szczupłe męskie pośladki. Nie kochałem ich za to jak wyglądały, ale za to kim były ❤️ i wygląd miał tutaj drugorzędne znaczenie :) . ...zdrowie i dobre samopuczucie kobiety ma gdzieś... Nie wiem, gdzie taką głupotę przeczytałeś :( . Mała nadwaga nie jest w żaden sposób niebezpieczna dla zdrowia, a już dziewczyny z kilogramem, dwoma za dużo (wg BMI), stosują niebezpieczne dla zdrowia (a nawet życia diety) :( . Przykro mi, ale jestem bardzo zmęczony i nie mam dziś już siły, by więcej pisać :( .

Gość dziurawy gumofilc bożenki
skoro chcesz być chuda, jedz tłusto

Gość gość
Misio otyłosc prowadzi do wielu chorób serca i nie tylko,a Ty obrażasz kobiety za to ze się odchudzaja bo chca sie podobac.,A to ze zona twojego kolegi schudła to musiałabyc jego wina,widocznie ogladał sie za zgrabnymi babkami.Tpo niech teraz nie narzeka.

Gość gość
Sam sie okłamujesz lubisz takie z prostego powodu bo podswiadomie boisz się zdrady a wiesz ze na taka żaden nie spojrzy jak na kobietę i wmawiasz sobie ze pone Ci sie podobaja.

...Sam sie okłamujesz lubisz takie z prostego powodu bo podswiadomie boisz się zdrady a wiesz ze na taka żaden nie spojrzy jak na kobietę i wmawiasz sobie ze pone Ci sie podobaja.... Jak Ty doskonale wiesz, co inni czują :P . "Moje" 115kg była po rozstaniu sama przez... 2 tygodnie :D :D :D . A po 9 miesiącach wyszła za mąż, za całkiem przystojnego i bogatego facia (dodam jeszcze, ze była samotną matką). W czasie, gdy byliśmy razem przystawiało się do niej kilku facetów. Jednemu musiałem "nakopać". Tak więc Twoja teoria się u mnie nie sprawdza :D :D :D . Myślę, że wasz problem polega na tym, że pisząc o pulchnej dziewczynie, widzicie w głowie zapasione, nieruchawe, zapocone coś, czego płci można się tylko domyślać. Ja natomiast widzę piękną, okrągłą, energiczną dziewczynę :) . Moje "wizje" pochodzą z "przyjemnego" doświadczenia :) , a wasze z wulgarnych brukowców :( .

Gość gość
Misio1 krecisz,mało lubi puszyste,dzisiaj liczy sie zgrabne ciało.Chcesz żeby wszystkie kobiety były utuczone? Pewnie nie raz sie nabijałes z puszystych kobiet a teraz strukasz świetoszka na forum żal Ci ze nie ma sie z kogo nabijac na ulicy?Co?Bo jak wszystkie schudna to nie bedziesz mógl sie dowartosciowywac nabijaniem sie z grubasek.

Dlaczego NIKT Z WAS nie dopuszcza, że ktoś może SAMODZIELNIE MYŚLEĆ i MIEĆ WŁASNY GUST ? Tak naprawdę, to ja wam WSPÓŁCZUJĘ .

Gość gość
A ja Tobie głupoty ja wazac 60 kilo nie miałam takiego powodzenia jak twoja 115 kilogoramowa kobietka dziwne nie?

...A ja Tobie głupoty ja wazac 60 kilo nie miałam takiego powodzenia jak twoja 115 kilogoramowa kobietka dziwne nie?... Nie jest dla mnie dziwne, że część kobiet jest dla mężczyzn "niewidzialna". Ja też zauważam te, które są dla mnie interesujące. Jak wcześniej napisałem, moją uwagę skupia nie tylko wygląd. Może nie masz powodzenia, bo jesteś zafiksowana wyłącznie na wyglądzie ? Nie znam Cię, ale wcale nie dziwię się, że ktoś wolał (podobnie jak ja) miłą, sympatyczną, oczytaną, inteligentną, pracowitą, umiejącą gotować (i poprawnie pisać :D ), posiadającą gust (i pracę :D ), samodzielną, obdarzoną piękną twarzą, włosami i biustem kobietę, od innej.

Gość gość
obdarzoną piękną twarzą, włosami i biustem kobietę, od innej. Rzeczywiscie wory zamisst piersi ,twarz jak balon zniszczona cera sa piekne ciekawe od kiedy. x Twarz ja balon piersi jak wory cera zniszczona niestety ale u grubasek to tak wyglada.

Gość gość
A skad Ty mozesz wiedziec czy przy wadze 60 kilo mam brzydkie włosy,lub brzydka twarz ,albo ze jestem płaska?Akurat te mniej biusciaste maja wieksze branie ,bo maja szupłe zadbane reguralne twarze,i swietne figury.

O czym Ty piszesz dziewczyno ??? Jest mi przykro, że nie potrafisz zrozumieć tego, że KOBIETA NIE SKŁADA SIĘ TYLKO Z WYGLĄDU. Znam taką prymitywną miss powiatu :D . Ustawiały się do niej kolejki mężczyzn, a ona wybierała: - Dzisiaj ty . I temu wybranemu, pozwalała się odprowadzić po pracy. Przy mnie, rozebrała się na zapleczu firmy, do golasa i była zdziwiona, że jakoś nie robi to na mnie wrażenia. Do jej małego móżdżka nie docierało :( , że będąc szczęśliwy ze swoją kobietą :) , nie byłem zainteresowany jej wyglądem, nie mówiąc już o wnętrzu (którego prawdę mówiąc przez ponad rok współpracy nie zauważyłem :( ) .

Gość gość
Misio1 kręci nie warto sie nim przejmowac,pewnie Modce sie nudzi.Albo to człowiek z socjopatyczna osobowoscia stad te bajki pisze.

Cechy charakterystyczne socjopaty wg Wikipedii: => brak sumienia i odpowiedzialności wobec innych W opinii moich znajomych, posiadam sumienie (a nawet z niego korzystam :) ) i jestem bardzo odpowiedzialną (szczególnie za innych) osobą :) x =>brak wstydu Raczej jestem wstydliwy :D , bo na golasa po ulicy nie biegam :D x => poczucia winy i skruchy Ksiądz, z którym czasami "filozofujemy", myśli inaczej :) . x => osoby te nie są zdolne do głębokiej troski o drugiego człowieka Czyli np. takie, które naśmiewają się z innych z powodu ich wyglądu :D ? Do kogoś tutaj to rzeczywiście pasuje :D . x => kontakty międzyludzkie są u socjopatów znikome, nastawione na eksploatację drugiej osoby W miejscu pracy mam problem, bo co rusz przychodzi jakiś znajomy pogadać :) (wczoraj 7 osób :D , z czego jeden nie widział mnie 4 lata :( ) . Zapewne jest to wynik, braku kontaktów międzyludzkich :D x =>nieprzywiązywanie się do drugiego człowieka, brak reakcji na zaufanie, miłość i czułość Mam tych samych przyjaciół od ponad 20-stu lat, więc chyba trochę na nich reaguję :) . x => socjopata nie odbiera sygnałów z otoczenia Rozumiem, że wg was, mam skulić uszy po sobie i też zacząć poniżać ludzi z nadwagą ? Nie mam ochoty na to :( . x => nie reaguje na przykłady innych, na to co jest normą, a co nie Dla ludzi posiadających sumienie, nigdy nie będzie normą poniżanie innych, bez względu na powód tego poniżania :( . x Rzeczywiście: niektóre piszące tu osoby mają osobowość stricte socjopatyczną :( . Zapewne dlatego wypowiadają się z taką agresją i nienawiścią :( . Zazwyczaj nienawidzą też samych siebie, więc można im tylko współczuć :( :( :( .

Przed chwilą zobaczyłem post, który wyraźnie pokazuje to, z czym ja walczę: ...Witam ważę 46kg i strasznie się boje jeść nawet na śniadanie zjem samą bułkę na obiad 3 łyżki zupy na kolacje jabłko i marchew jem 600kcal dziennie i każdego kęsa boje.A może nawet mniej ważę niż 46 kg z każdej strony widać kości spodnie xs 34 25 są na mnie za duże. Cały czas widzę siebie jako grubasa. Dzisiaj pod namową chłopaka zjadłam 7 ciastek, co mam ochotę to zwymiotować a słodkie jem raz czy dwa razy na miesiac. Kiedyś ważyłam 49 góra ale jadłam codziennie po 50dag ciasteczek cały czas jadłam od 2 tygodni mi tak odbiło. Co robić??? W lutym przechodziłam to samo, przez co poroniłam na chwile się opamiętałam a teraz od nowa to samo...

Gość gość
jestem gruba obrzydliwa brzydka i zaden debil pod nickiem misio1 mi nie wmówi ze grubasy sa fajne

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.