Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie będę chuda

Polecane posty

Gość gość
przeciez ten Misio1 to kobieta promujaca otyłosc.Trzeba byc naprawde ciemnych zeby tego nie zauwazyc.

Ciekawe, czy powtórzyłbyś mi to prosto w oczy 💤 ? Niedźwiedzią mam nie tylko posturę :D .

Gość gość
Spiertalaj jestes porabany tylko cyce Ci w głowie,debilu niedor****ny przez stado pedałów.

Gość gość
Misio dzięki ze zajrzałeś bo stronka naprawdę fajna i otwierać oczy na to jak normalne kobiety wyglądają a nie tylko dmuchane silikonowe laleczki.

Gość gość
Katarzyna Niezgoda wyglada normalnie?Przestan trollu promowac otyłosc nie dosc ze to obrzydliwe to jeszcze nie zdrowe.

Kolega pracował jako fotograf dla PLAYBOY-a i czasem mu pomagałem. Wiem jak wyglądają naprawdę, te "cudowne" dziewczyny z okładek :) . Wolę obudzić się przy kimś, kto wygląda tak samo pięknie wieczorem i rano :) .

Gość gość
Te twoje cudo to pewnie nie raz slyszało na ulicy "co za pasztet" :D Spiertalaj roochac paszczury obrzydliwy fiucie ,choc mam nadzieje ze jestes projektem bo nie wierze ze facet moze byc az taki głupi.

Mi się Katarzyna Niezgoda podoba :) . Poza tym, jest to kobieta, która sama na siebie zarabia, więc jej facet nie żyje pod presją, że gdy coś mu się stanie, to będzie to niebezpieczne dla całej rodziny.

Gość werbla
grubaski żrą byle co i tak wyglądają jak byle co i gadają byle co jak są grube to niech się leczą

Gość gość
I jeszcze podaja sie za facetów,co z tego ze Katarzyna Niezgoda zarabia jak jest fizycznie nie atrakcyjna przez swoja tusze.

O ile pamiętam Kammelowi, to nie przeszkadzało :D . Jego też nazwiecie zboczeńcem, albo kobietą :D ?

Gość gość
On jest z nia dla kasy ,a Ty zaloguj sie jako kobieta nie podawaj sie za faceta,te twoje cudo musiało miec opadniete cycki do pepka a sam ostrzega ze po odchudzaniu cycki opadaja hipokryta,

To nie hipokryzja, ale smutna prawda. Sporo dziewczyn wygląda po ostrym odchudzaniu gorzej niż przed :( .

Gość gość
Na moją ocenę tych zdjęć to wolę puszystą z opadającym biustem niż chudą lalunie z talią osy a sylikonowym biustem. To dopiero ohyda, aż zbiera na wymioty.

Gość gość
Jeżeli miałaś duży biust, to po odchudzaniu bardzo często Twoje piersi "oklapną" i będą rzeczywiście przypominały dwa worki . Zostanie Ci też nadmiar skóry na twarzy, który upodobni Cię do buldoga . Po zrzuconym brzuszku, zostanie obrzydliwy nawis skóry, który będziesz mogła usunąć jedynie operacyjnie . Dalej chcesz się odchudzać ? x x Co za brednie... chyba ze mowa o odchudzaniu z 100 kg do 50 kg... Ja wielokrotnie chudłam z np. 60 kg do 50, z cycki przy tych 50 kg miały miseczke B, nie byly za małe, mialy b ładny kształt i nie pryzpominały worków tyle ze ja sie odchudzałam b powoli. Przy 60 kg faktycznie były znacznie wieksze, ale ich kształt - opuchmniete balony... Jeszcze przy moim niskim wzroscie to wyglądało szczególnei neiciekawie.

Gość gość
grube kobiety mogą wyglądać ładnie jak są zadbane

Gość gość
Ten Misio1 jest kobieta. Ja tez sie nie raz odchudzałam ale cyce chyba zostały mi takiej samej wielkosci.

Gość gość
Misio tak czy siak faceci wole szczupłe zadbany niz zapuszczone grubaski.

...Ten Misio1 jest kobieta. Ja tez sie nie raz odchudzałam ale cyce chyba zostały mi takiej samej wielkosci... Kobieta nie jestem :) (i nigdy być nie chciałem :D ), a to co napisałaś jest zwykłym kłamstwem. Nie spotkałem jeszcze dziewczyny, której po intensywnym odchudzaniu, nie zmalałby biust. To właśnie biust maleje w pierwszej kolejności.

Gość gość
Piszesz bzdury, bo zakładasz, ze kazdy jest jakims spasionym wieprzem. Znam tez ludzi, co schudli sporo w którkim czasie, i wyglądaja dobrze, moze to zalezy od genów, wielu, elastycznosci, sporo mozna nadrobic miesniami. I jeszcze jedna rzecz, jak ktos juz w młodym wieku ma partnera otyłego, albo jest sam otylu, to strach pomyslec, co bedzie za 20 czy 4 lat

Ja też wolę zadbaną szczupłą (choć bez przesady :D ), od zapuszczonej grubaski :D .

Gość gość
Niektórym rosna cyce po schudnieciu :) Widac ze jestes kobieta bo facet by nie wiedział raczej co pierwsze maleje przy odchudzaniu,ja tam w cyckach róznicy nie zauwazyłam 9 kilo schudłam ,ale za to brzuch miałam duzo zgrabniejszy.

Gość gość
Autorce polecam poradnię psychologiczno - psychiatryczną.

Gość gość
Czemu prubujesz byc taki nie miły dla kobiet które sie odchudzaja?Oj chyba kompleksy kogos łapia bo pewnie Tobie sie nie udaje schudnac i wylewasz te frustracje na inne kobieto Misiaczko:)

Gość gość
misio1 03.06.2014 To nie hipokryzja, ale smutna prawda. Sporo dziewczyn wygląda po ostrym odchudzaniu gorzej niż przed . To fakt.

Gość gość
Wolałabym być gruba z cyckami niż chuda płaska deska. Żadna skrajność nie jest dobra.

Gość gość
Miosio1 to baba która po latach odchudzania poddała się i pisze bzdury na forum.

...Znam tez ludzi, co schudli sporo w którkim czasie, i wyglądaja dobrze... także takich znam :) , ale ich odchudzanie było połączeniem zrównoważonej diety i odpowiednich ćwiczeń (i pilnowali ciągłości tego wszystkiego). Wg Ciebie drakońskie diety, albo łykanie tasiemca, jest dobrym rozwiązaniem? A to ostatnie zrobiła nawet (niby-inteligentna) Gessler i potem wyladowała w szpitalu. Normalne dziewczyny mogą nie mieć tyle szczęścia. ... jak ktos juz w młodym wieku ma partnera otyłego, albo jest sam otylu, to strach pomyslec, co bedzie za 20 czy 4 lat... w przypadku mojego 80kg cuda będzie prawdopodobnie koszmar :( . Wszystkie kobiety w jej rodzinie strasznie chudną przed 40-stką i przypominają potem wysuszone mumie :( . Mojemu koledze tak samo schudła żona. Dzisiaj wygląda jak niedożywiony ptak.