Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie będę chuda

Polecane posty

Gość gość
Po przytyciu tez robia sie worki cycki opadają .

Gość gość
Misio1 wolisz takie bo sa dopasowane do Ciebie,to jest smieszne co piszesz po przytyciu u kaxzdej kobiety ciało robi sie opadniete,wszystkie grube maja worki na nad brzuchem.A twarz?Która twarz wyglada ładnie z rozlanym tłuszczem?To jest oblesne.

Nie każda pulchna kobieta ma piękną twarz. A jeśli chodzi o tycie i odchudzanie, to część pulchnych dziewczyn ma nabity brzuszek, który wcale nie zwisa (uwielbiam taki :) ), a prawie każda dziewczyna, po ostrym odchudzaniu ma w tym miejscu obrzydliwy wór, ze skóry. Także piersi w mniejszych rozmiarach, są u pulchnych dziewczyn "stojące" i klapią dopiero po odchudzaniu.

Gość gość
Żadna pulchna kobieta nie ma ładnej twarzy jedynie jak sie umaluje.

Gość gość
Przeciez te kobiety które podałes maja juz opadniete cycki.

...Żadna pulchna kobieta nie ma ładnej twarzy jedynie jak sie umaluje... Moje cudo 80kg miało przepiękną twarz i włosy :) . To zdanie podzielali wszyscy :) .

Gość gość
Hahaha ryj zalany tłuszczem ****** brzydactwo,włosy to nawet najgorsza poczwara moze miec ładne.Pewnie kobiety jej mówili temu grubasowi bo faceci sie jej brzydxzili ****** dewiancie spiertalaj mesko ci/po.

Gość gość
mam nadzieję że ci którzy oczekują że kobiety będą cały czas sobie wszystkiego odmawiały i biegały na siłownię sami mają płaskie brzuchy, jędrne pośladki, szerokie ramiona i min 185 cm. Do tego męskie rysy twarzy. A łysiejący, chuderlawi świńscy blondyni niech trzymają się swojej półki i zapomną o atrakcyjnych kobietach.

Gość gość
Pewnie mówili jej tak specjalnie zeby ja zmotywowac to schudniecia.

Gość gość
Misio1 ma błębny obraz rzeczywistosci,wmawiac paszkwilowi ze jest sexowny?To chore....

Gość gość
Twarz osoby otyłej wyglada nieestetycznie i nie kłam

Gość gość
Ta kobieta ma 178 cm i 82 kg

Gość gość
Która kobieta?

Gość gość
Debilki wychowane na anoreksjach myślące ze kazda 80 kg kobieta to Jaba z gwiezdnych wojen.

Gość gość
Jego kobieta chyba była niska bo nie odp pewnie byłs otyłym maszkaronem którego zaden normalny facet by nie ruszył na trzezwo.

Gość gość
Link nie wszedł? Jak nie to jest strona o nazwie mybodygaller kropka com i mozna sobie znaleść zdjecia normalnych kobiet o rożnym wzroście i wadze

Gość gość
Misio1 jak sie ***** maszkarony?

Gość gość
Mybodygallery miało byc.

...Przeciez te kobiety które podałes maja juz opadniete cycki... Po prawdzie :D, to ja piersi tych aktorek nigdy nie oglądałem :D , więc nie wiem, czy są opadłe, czy stojące :D . Piszę tylko, że te kobiety mi się podobają. Bardzo podobają mi się też aktorki: Tamara Arciuch i Magdalena Walach, a nikt nie powie o nich, że są pulchne :) .

Gość gość
Proponuję najpierw sprawdzić w słowniku znaczenie słowa "paszkwil", zamiast kompromitować się na forum hmm...odchudzonym intelektem...:P

Gość gość
Lubisz zgrabne powabne kobietki to skad te odchylenia:D?Desperacja.....

Gość gość
Paszkwil to wszystkie kobiety które maja typ sylwetki Liszy lub wiecej.

Gość gość
A Ewa Farna? Jej twarz jest przepiękna, chociaż mocno przytyła :)

...Ta kobieta ma 178 cm i 82 kg... Moje cudo miało kilka centymetrów mniej wzrostu, szerokie biodra i wspaniały, ogromny biust :) . Jak wygląda biust, zależy głównie od stanika, którego dziewczyna używa.

Gość gość
Nie, geniuszu! Paszkwil to utwór literacki! Nie ośmieszaj się i wracaj do swojego liścia sałaty na kolację! :P

Gość gość
Wspaniały biust? Nie jednemu by sie nie dobrze zrobiło jakby ja nago zobaczył uwierz mi

Gość gość
Człowieku ona miała wory zamiast cycków musiała byc obrzydliwa pewnie bez stanika normalnemu facetowi zebrało by sie na wymioty ohyda jestes chory.

Gość gość
Misio1 ta twoja luba pewnie miała dopasowane cyce do figury jak ci/pa tlusta to i cycki zarosniete tłuszczem co sie dziwic?

Ja nie przejmuję się docinkami debili w "odświętnych dresach" i zaszczutych przez nich anorektyczek :) . Piszę to, żeby pulchniejsze dziewczyny wiedziały, że są mężczyźni, którym mogą się podobać :) . Poza tym ja piszę pod swoim nickiem :) , a jazgocące głąby wstydzą się podpisać, pod swoimi wypocinami. To też o czymś świadczy :) .

Gość gość
Misiu spiertalaj babo podajaca sie za faceta spiertalaj albo pisz jako kobieta bo facetem napewno nie jestes ,kaszaloty nie słuchajcie go wiekszosc obejrzy sie za 90-60-90 niz za grubym kaszalotem.