Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katik1992

Kobietki , czy Wy również nie nosicie szelek od stanika?

Polecane posty

Gość katik1992

Witam, zakładam ten wątek, ponieważ chce sie dowiedziec, czy jestem jedyną osobą która ma dosc wbijających się szelek w ramiona, od około roku, nie noszę szelek od biustonosza, wszyscy wokół pytają, jak ja sobie z tym radzę, ale ze posiadam miseczke małe B, nie sprawia mi to problemu. Dziewczyny dajcie znać jeśli wsród Was jest osoba nie nosząca szelek od biustonosza, pozdarwiam:)

Gość gość
1. Nie ma czegoś takiego jak "małe B", sama litera to nie rozmiar. Ile masz pod biustem (zmierz ciasno i na wydechu) i ile w biuście? 2. Jak stanik jest dobrze dobrany to nic się nigdzie nie wpija. Wpijające się ramiączka to oznaka złego dobrania rozmiaru i/albo są zbyt skrócone.

Gość katik1992
pod biustem, 71, w biuscie 84 ;)

Gość gość
Czyli 65D a nie jakieś nieokreślone B ;)

Gość katik1992
Dziękuję za odpowiedź, nigdy bym nie pomyslała ze noszę rozmiar D ;D

Gość gość
Nie "rozmiar D" tylko 65D ;) Właśnie o to chodzi, że sama literka nic nie znaczy, 80D będzie miseczką większą niż np. 65F ;) I zajrzyj np. tutaj, dziewczyna z podobnymi wymiarami, zmiana z 75B na 65DD: www.na-ostatnia-haftke.blogspot.fr/2011/02/maa-metamorfoza-czyli-jak-przesiadam.html Niezły efekt, nie? :) Jak zmienisz staniki na dobrze dopasowane w obwodzie i z odpowiednią miseczką to ramiączka nie będą się wpijać (przypuszczam, że do tej pory wbijały się, bo podciągałaś je na maksa, żeby "podnieść" biust etc.; w dobrze dobranym biustonoszu tę robotę robi obwód, ramiączka są dodatkiem i są tylko lekko napięte, na tyle, żeby nie spadały) :)

Gość katik1992
Okej, będe pamiętać jak następnym razem kupię nowy biustonosz, faktycznie, patrzyłam z niedowierzaniem na biust tej dziewczyny! rewelacja, ile potrafi zrobic dobzre dobrany obwód!