Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grom z jasnego nieba

podobają mi się łysi mężczyźni

Polecane posty

No, kawałek drogi z Andaluzji do Toledo jest... ale w sumie masz rację :P Ale co z gruppenzeksem? brak chętnych, czy wprost przeciwnie - zaczęliście beze mnie?

Ja się piszę, ale Wilk chyba coś ma opory w ogóle przed seksem. Ale jak Ty Lafi się piszesz, to już jest na dwójka. Tylko czy to już jest grupa? Nikt się nie dołącza??

Gość Gromowładna
Ja popatrzę. Mogę nawet sfilmować ;)

Gość Wilk1946
No i co ja mam z Wami zrobić nieodrodne Córy i Synowie Erosa:-) Jeszcze nie wyjechaliśmy a Wy już jesteście bardzo niegrzeczni:-) Widzę że moja propozycja zakazu seksu spotkała się z powszechnym oburzeniem i sprzeciwem:-) Proponuję więc żeby sex był dopuszczalny le tylko w czasie wolnym od integracji grupowej żeby jej nie utrudniał. Bo proponuję żeby to był główny cel tego wyjazdu żebyśmy się lepiej poznali i zobaczyli czy jesteśmy się wstanie polubić w realu a nie tylko necie. Może być tak że wyjazd nie dojdzie do skutku bo nie będzie woli w narodzie lub okaże się po pierwszym wyjeździe że nie polubimy się w realu i nie będziemy mieli ochoty na kolejne eskapady:-) co jakiś czas. Ale warto choćby podjąć próbę żeby sprawdzić jak to będzie z nami w realu a;e oczywiście nic na siłę tylko naturalnie jeśli czujecie taką potrzebę na tyle żeby zaryzykować dla sprawdzenia jeden wolny weekend:-) A na całkowite skupienie się na relacjach dwójkowych lub w innych konfiguracjach możecie się umówić znacznie wcześniej w realu przez maila:-) I to w równie pięknym miejscu jak nasza mityczna chata w górach nad jeziorem i wtedy przez 2 dni możecie nie wychodzić z łóżek grzesząc ile wlezie:-) Ale nic nie chcę Wam narzucać sami przemyślcie temat. Czekam na przemyślenia i propozycję:-)

Gość Maria348
Ja się zapisuje do tej chaty moze kawałek twardego mięska się znajdzie .? Wilk rządzi nie ja..

Wilku jak to dobrze mądrego posłuchać ;) nic dodać nic ująć. Ja seksu wyjazdowego nie szukam, ale przyjaciół nigdy za wiele :D

Otóż to. Mail do mnie jest ogólnie dostępny, więc jak jest wola w narodzie, żeby doszło do spotkania, to możemy się zgadać.

Gość Maria348
Ja z połnocy srodkowej 100 km do morza

Gość Wilk1946
do: Gromowładna Zastanawiam się czy jest sens tworzyć nowy temat- projekt gdzie nasza paczka mogłaby spotkać się czasami jak ma akurat taki nastrój i chęć, temat który roboczo nazwałem Sobie "Leśniczówka w górach nad jeziorem:-) To Ty nas Gromowładna stworzyłaś więc Tobie pozostawiam decyzję. Możemy działać w ukryciu na tym temacie zakładając że zawsze jak tu wchodzimy to tak jakbyśmy się przenosili magicznie w przestrzeni do tej mitycznej leśniczówki nad jeziorem w górach gdzie w promieniu 5 km cywilizacji zero a pora roku taka jak aktualnie w realu. Czekam na propozycję wystroju wnętrza leśniczówki:-) Możecie też na maile między sobą przesłać zdjęcia szczególnie urokliwych miejsc w takim klimacie. Poza tym wygląd salon, kuchni z jadalnią, ilość i wielkość sypialni z wyposażeniem itp. Ja mam tylko jedno wymaganie w dużym salonie potężny otwarty kominek z kamienia a nie żadne pierdu pierdu wyglądające jak 100 calowy telewizor z czarna szyba w ścianie, to ma być prawdziwe ognisko w domu plus dobrze wyposażona kuchnia z prawdziwym ogniem pod kuchnią i z piecem chlebowym żebym mógł coś dla was upiec żuczki moje:-) Resztę wystroju pozostawiam inwencji dziewczyn. A dla Toledo solidna kamienna piwnica z mikroklimatem gdzie może stworzyć odpowiedni zapas swoich tajemniczych nalewek (część podobno strasznie wzmaga chuć do sexu u obojga płci ale to jego tajemna receptura):-). Dla mnie na zewnątrz duża wędzarnia plus duża sauna fińska czyli mokra z kamieniami do polewania na zimowe wieczory żeby później móc wypaść nago i wskoczyć w śnieżną zaspę lub do przerębla. Wygląd obejscia, pomostu do jeziora, okolicy itp.:-) Jeśli jednak Gromowładna chcesz utrzymać otwarty charakter tego tematu "podniecają mnie łysi mężczyźni" to założę osobny tylko dla Leśniczówki do której wpadniecie czasami jak będziecie mieli nastrój i ochotę. Możemy też założyć nowy temat który szanując nasze korzenie i To że to Ty nas stworzyłaś jako małą wspólnotę na razie w necie ale z perspektywami w realu:-) To ten nowy temat możemy nazwać np. Leśniczówka dla Łysoli w górach nad jeziorem wiem że to przydługie ale ja daru poety nie posiadam ale na pewno Ty lub Toledo wymyślicie coś bardziej zgrabnego i poetyckiego. Podsumowując decyzja co do przyszłości w Twoich rękach Bogini Tys nas stworzyła wiec dziel i rządź:-)

Wilku, dziś mnie ciągle miło zaskakujesz :) Oczywiście, jestem za leśniczówką. Co do nazwy to leśniczówka w górach nad jeziorem, to trochę groch z kapustą . może po prostu "Bacówka"? jak dla mnie mogą być same góry, bez jeziora ;) Wystrojem się zajmiemy. Oczywiście podzielam twoje zdanie z kominkiem. Musi być! Sam budynek oczywiście z pala drewnianego. nad resztą będę myśleć.

Czyli jeśli dobrze Cię zrozumiałem decyzja zapadła osobny temat, propozycja z "Bacówką" naprawdę genialna bo jasno definiuje że chodzi o góry tylko z jeziora nie zrezygnuję bo połączenie Góry, Las, Jezioro ale nie za duże plus zero cywilizacji w pobliżu to moje miejsce na ziemi do którego mam nadzieję w ciągu kilku lat się przenieść ze swoim stadem:-) Więc temat będzie się nazywał "Bacówka nad Jeziorem" To się nawet będzie dobrze uzupełniało bo jak będziecie mieli ochotę na wszystkie barowo taneczne uciechy wielkiego miasta to spotykamy plus kontakt z obcymi to się spotykamy na temacie "Podobają Mi się łysi faceci" a jak będziecie chcieli uciec od cywilizacji i ludzi w grono naszego małego stada do zaglądnijcie na "Bacówkę nad Jeziorem". Ten kto pierwszy wchodzi na Bacówkę definiuje jaka pogada obowiązuje przez cały dzień":-) Może Ty gromowładna też zainicjujesz stworzenie na wzór Bacówki choć w swoim stylu na "Podobają Mi się łysi faceci"mitycznego baru gdzie można się napić ,zjeść, potańczyć, zagrać w pokera i bilard wpadając po robocie lub w trakcie , spotkać ze znajomymi i obcymi w zależności od nastroju. Taki mały azyl w w oszalałym z pogoni za kasą wielkim mieście:-) Ale to tylko pomysł bo nawet Wilk nie cierpiący organicznie każdą komórka swojego ciała cywilizacji , miasta, dużego zagęszczenia ludzi sam chętnie raz w miesiącu (tylko nie częściej) zszedłbym z gór i lasów do takiego baru zobaczyć co tam słychać w wielkim mieście i cywilizacji:-)