Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie..

Polecane posty

Gość gość

Hej kobietki ;) Mam pytanie czy mogę być w ciąży.. Ostatnią miesiączkę miałam 28 mają br., razem z mężem kochaliśmy się 8 Czerwca.. Mam lekko podwyższona temperaturę ciała..

Gość gość
napewno nie jestes złapałaś pewnie jakąs infekcje od męża

Gość WodniczkaM
Zròb sobie test.

Gość gość
Dodam, że mam dziwne pobolewanie, a raczej kłucie w dole brzucha.. raz z prawej strony, a raz z drugiej.. tydzień po stosunku. Proszę niech ktoś odpiszę kto się zna na rzeczy, bo Ja jestem zielona w tym temacie..

Gość gość
Na pewno o infekcji nie ma mowy, oboje jesteśmy zdrowi.

Gość gość
nie badz tego taka pewna .... maz zaraził Cie napewno jakąs kiła czy syfilisem i dlatego Cię boli brzuch bo jakbys była madra to byś poszła do apteki kupić test ciazowy a nie pytała się na forum czy jestes w ciązy.....

Gość gość
Myślisz, że nie robiłam.? Ale jak ktoś się zna na tym to wie, że po tygodniu od stosunku test nie wykryje ciąży :/

Gość gość
Pozatym mówiłam, zeby wypowiedział się ktoś kto się zna na rzeczy, a nie ktoś kto Mi proponuje test po tygodniu od stosunku.

Gość gość
to moze byc wszystko nawet rak

Gość gość
choroba weneryczna na bank

Gość gość
"Ale jak ktoś się zna na tym to wie, że po tygodniu od stosunku test nie wykryje ciąży :/" Ale po tygodniu od stosunku, na forum, osoby nie bedace lekarzami maja czy pwoiedzic czy jestes w ciazy? No to ci odpowiem, zawsze jest szansa. A teraz poczekaj cierpliwie do dnia spodziewanej miesiaczki i jezeli jej nie dostaniesz, rzecz jasna, zrob test. Test ciazowy. Jak bedzie pozytywny to najprawdopodobniej jestes w ciazy, jak negatywny to musisz poczekac jeszcze kilka dni i (oczywiscie jezeli nie dostaniesz okresu) test powtorzyc. Proste? A teraz idz poserduszkuj z TZ to moze zafasolkujecie :P

Gość gość
Dobry ginekolog potrafi rozpoznac juź 7dni od zapłodnienia.. Do ginekologa