Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was umie pocisnąć wrednej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość
to przecież ona sama odpisuje sobie z orange :)

Gość gość
tak, bo jakbym się dowiedział o zdradzie to od razu kopnąłbym w doope taką "miłość" :)

Gość gość
ktoś odpisał za mnie ale odp. - nie kretynko, nie chcę być jawnie zdradzany ani w ogóle, tak jak nikt by nie chciał, ale jeżeli już jakaś by mnie zdradziła to chciałbym o tym wiedzieć, bo mógłbym wtedy dokonać wyboru czy warto być dalej z taką osobą czy nie

nie chcę być jawnie zdradzany ani w ogóle, tak jak nikt by nie chciał, ale jeżeli już jakaś by mnie zdradziła to chciałbym o tym wiedzieć, bo mógłbym wtedy dokonać wyboru czy warto być dalej z taką osobą czy nie x dla mnie to jest nietakt, ale Tobie to słowo jest obce, widać jak się zwracasz do fajnej niezależnej słodkiej kobiety jaką jestem.

Gość gość
najwyraźniej atak minął, wzięła leki i zapadła w narkotyczny sen.

tak, bo jakbym się dowiedział o zdradzie to od razu kopnąłbym w doope taką "miłość" usmiech.gif x bo nie stawiasz sobie wyzwań. Twoja miłość zawsze była do kosza, gówno warta, żal z Ciebie, żałosny człowieczku

Gość gość
szkoda czasu na jakąkolwiek dyskusję z takim oraniczonym, zakutym łbem nie widzącym nic poza własnym "ja", żegnam

Gość gość
morda zakłamany monoprzychylacie niczego nie jarzycie z dyskusji, zamiast wyciągać wnioski szczekacie jak banda kundli

Gość gość
żal to mi ciebie debilko i twojej g******ej, dziecinnej definicji "miłości", nie masz pojęcia o moim związku, a pieprzysz jak potłuczona

Gość gość
poli też nie widzi nic poza k*****m kretynko

Gość gość
"to mono nie widzi nic poza ja i swoim k*****m" x taa zwłaszcza ci wierni mono :) nie myl mono z poli roochającym się z każdym kiedy tylko poczuje swędzenie kootasa

Gość gość
braciszek broken, mowa utrzymana w psiej konwencji, czy w tej waszej rodzinie wszyscy kopulują z psami

Gość gość
skoro tak się sprawy mają nic nie pozostaje jak współczuć tej chmarze sfrustrowanych emocjonalnych mononiewolników niebawem wskazując im drogę do psychuszki :)

Gość gość
ok, żegnam się już i pozdro dla normalnych (tzn. dla wszystkich pomarańczowych) a na przyszłość radzę ignorować tę idiotkę i nie odpisywać na jej durnowatych tematach o jednym i tym samym :)

Gość gość
z twoja starą

Gość gość
racja, trzeba zacząć ignorować tą tępą szmatę

ok, żegnam się już i pozdro dla normalnych (tzn. dla wszystkich pomarańczowych) a na przyszłość radzę ignorować tę idiotkę i nie odpisywać na jej durnowatych tematach o jednym i tym samym usmiech.gif x to już czysty absurd, właśnie dałeś do zrozumienia, że generalnie mam rację, ale jestem jebana bo jestem łatwym celem jako niebieska. i to nie mój temat tylko Waszej obesranej monosiostry

Gość gość
brokeninside87 dziś nie chcę być jawnie zdradzany ani w ogóle, tak jak nikt by nie chciał, ale jeżeli już jakaś by mnie zdradziła to chciałbym o tym wiedzieć, bo mógłbym wtedy dokonać wyboru czy warto być dalej z taką osobą czy nie x dla mnie to jest nietakt, ale Tobie to słowo jest obce, widać jak się zwracasz do fajnej niezależnej słodkiej kobiety jaką jestem xxx buhahahaha leżę ze śmiechu :D ani słodka ani fajna nie jesteś wstrętny babochłopie a to, że nawet idiotycznie uważasz to za nietakt (choć tylko po to aby wtórować swoim durnym poglądom) to nie zmienia to faktu, że obiektywnie jest to kłamstwem

Gość gość
broken, ty jesteś chora, nie rozumiesz tego, ale ból tej choroby odczuwasz.

jest absurdem nazywanie mnie szmatą tylko dlatego, że 1) jestem pol 2) uważam, że monosamiec to po prostu leniwy tchórz. bezczelność, absurd, głupota. Twoja matka za Ciebie przeprasza, napisała mi w mailu: przepraszam Panią, mój synuś jest niedorozwinięty i non stop zdradzany

Gość gość
dla wszystkich pomarańczowych tj. oczywiście za wyjątkiem tej ci przyklaskującej ale już wcześniej podejrzewałem że sama sobie odpisujesz z orange, żenada 🖐️

Gość gość
jesteś głupią szmatą bo nie masz szacunku dla poglądów innych i p*********z totalne bzdety

Gość gość
broken, ty chora debilko, LECZ SIĘ

Gość gość
zbrodnię to popełnił two ojciec zapładniając matkę. obciążasz społeczeństwo swoim szaleństwem.

Gość gość
jedynym zbrodniczym poglądem jest nietolerancja mentalna h/i/t/l/e/r/ó/w/k/o

jedynym zbrodniczym poglądem jest nietolerancja mentalna h/i/t/l/e/r/ó/w/k/o x a co to, lewaka przygnało?:D:D:D:D o kurwa

Gość gość
nie trzeba być lewakiem aby być tolerancyjnym i światłym człowiekiem zaściankowcu