Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was umie pocisnąć wrednej dziewczynie

Polecane posty

nie, jeżeli tamta osoba się na to zgadza i sama wymaga wierności x czyli osoby, które myślą o innych = są poli= mogą wy'p'ierdalać=nie chcą miłości=mają inne powody bycia w związku np. kasa?

Gość gość
"tłumienie popędu jest niezdrowe" i kto to mówi :)

Gość gość
a Moorland mówi, że WSZYSTKO co się nie podoba "partnerowi" to zdrada zresztą, xx no to słuchaj się tej idiotki która twierdzi że jak komuś się podobają chudsze od niej i węższe w biodrach to oznacza że ma ciągoty gejowskie haha

nie tłumię popędu, debilu;) nie mam go:) nigdy go nie czułam. dla mnie to kosmita, heh dobrze, że go nie mam. bo musiałabym go stracić, by być kochaną. a tak - jestem wierna każdemu z natury:D na to wychodzi

Gość gość
czyli osoby, które myślą o innych = są poli= mogą wy'p'ierdalać=nie chcą miłości=mają inne powody bycia w związku np. kasa? xx TO niech szukają wśród swoich, ile razy trzeba ci to powtarzać

Moorland ma się za rozsądną. chociaż. jedno mi nie pasuje wydaje mi się, że jej związek fukcjonuje wyłącznie na zasadach, zero uczuć. pisze o tym swoim bardzo zimno.

TO niech szukają wśród swoich, ile razy trzeba ci to powtarzać x dla mnie coś takiego jak "szukanie" jest abstrakcją, mówię o prawdziwej miłości, która spada na człowieka znienacka;) ale czekaj: czyli poli NIE MOŻE pokochać mono więc tak naprawdę nie mam się tym przejmować?

Gość gość
już tam nie masz, kolejna błędna afirmacja proszę pani :)

już tam nie masz, kolejna błędna afirmacja proszę pani usmiech.gif x nie rozumiem. nie mam i już. tak samo jak Ty masz. i już.

Gość gość
dla mnie coś takiego jak "szukanie" jest abstrakcją, mówię o prawdziwej miłości, która spada na człowieka znienacka xx znienacka następuje ZAUROCZENIE a nie miłość, filmów się naoglądalas

Gość gość
Broken, to, że zdrada według ciebie nie jest zła to też nie znaczy, że nie jest zła. Po prostu dla większości osób jest czymś złym, a dla ciebie nie jest. Jeżeli masz z tym problem to idź do specjalisty.

znienacka następuje ZAUROCZENIE a nie miłość, filmów się naoglądalas x zauroczenie a potem miłość, im mocniej sie przytulasz;) chodzi mi o to, że potrzeby szukania to ja nie wiem, po co mi to?

Gość gość
nie masz z uwagi na brak bodźca aby go mieć, ekran komputera jest zimny, nieczuły i pozbawiony wszelkich emocji, jak w mordę strzelił, aseksualny

Broken, to, że zdrada według ciebie nie jest zła to też nie znaczy, że nie jest zła. Po prostu dla większości osób jest czymś złym, a dla ciebie nie jest. Jeżeli masz z tym problem to idź do specjalisty. x ale nikt mi nie podał tak naprawdę dobrego argumentu, że jest zła jedyny argument to taki, że ujawnia pewne rzeczy osobie zdradzanej - że nie jest alfą i omegą a poza tym jest dobra - ktoś mi tu napisał, że można flirtować z kimś innym, ale nie należy tego robić na oczach partnera-boga więc ukrywanie zdrady jest lepsze. bardziej taktowne.

Gość gość
oczywiście, że tłumisz, a ta twoje ciągła agresywna jatka na forum to sublimacja tego popędu

Gość gość
zauroczenie a potem miłość, im mocniej sie przytulasz xx jak będziesz szczera od początku i powiesz że lubisz zdradzać to miłość nie nastąpi, mono zrezygnuje

jak będziesz szczera od początku i powiesz że lubisz zdradzać to miłość nie nastąpi, mono zrezygnuje x oj tam;) nie każdy jest taki nietolerancyjny i leniwy jak Wy może będzie próbował o mnie rywlizować a nie oddawać walkowerem;)

Gość gość
ale nikt mi nie podał tak naprawdę dobrego argumentu, że jest xx tysiąc razy było podawane ale do głupiego lba nie dociera

nie, bo pytanie brzmi: dlaczego mono w związkach tak bardzo boją się porażki w łóżku, że muszą zakładać smycz? to jest lenistwo. poli stawia sobie wyzwania, mono tkwi w miejscu.

Gość gość
Podali dobre argumenty wiele razy. Natomiast to, że ty masz zbyt ograniczony rozumek aby zrozumieć, ze nie każdy człowiek ma takie same potrzeby co ty to już twój problem. A po poparciu ukrywania zdrady widać, że właśnie nie chcesz szczęścia drugiej osoby, interesuje ciebie tylko swoje egoistyczne "ja".

Gość gość
oj tam nie każdy jest taki nietolerancyjny i leniwy jak Wy może będzie próbował o mnie rywlizować a nie oddawać walkowerem xx rywalizować o szmate? przecież ja taką mogę tylko przelecieć, oczywiście też będe kłamać że kocham haha

rywalizować o szmate? przecież ja taką mogę tylko przelecieć, oczywiście też będe kłamać że kocham haha x Ty to jesteś karykaturą monogamika:D szmata=osoba, która z Tobą nie śpi, bo masz za małego;) płyń. chłopaczku

Gość gość
broken - to chociaż raz ty postaw sobie wyzwanie i zacznij myśleć naprawdę nie wiem jakim niedoyebkiem trzeba być aby nie łapać tego, że każdy człowiek pragnie czegoś innego już dawno tak ograniczonego łba nie spotkałam

Gość gość
eninside87 dziś nie, bo pytanie brzmi: dlaczego mono w związkach tak bardzo boją się porażki w łóżku, że muszą zakładać smycz? xx ciągle we lbie jeden i ten sam argument skoro inni już wytłumaczyli. co za cep x to jest lenistwo. poli stawia sobie wyzwania, mono tkwi w xx faceci poli tylko ruch/ają. ile razy mam ci to powtarzać? dlatego im zdrady nie przeszkadzają póki stała dupa daje

Gość gość
"nie, ukrywający zdradę właśnie się bardziej stara niż ten nieukrywający. nieukrywanie zdrad to nietakt. " x ble ble ble znowu twoje pieprzenie niczym niepoparte sretakt, a nie nietakt tępa strzało, to jest OSZUSTWO szmatławcu jak chcesz budować własne relacje na kłamstwie to sobie buduj - ale uprzedz tylko potencjalnych zainteresowanych, że nie widzisz nic złego w kłamstwie - ale nazywaj rzeczy po imieniu

faceci poli tylko ruch/ają. ile razy mam ci to powtarzać? dlatego im zdrady nie przeszkadzają póki stała d**a daje x jak to stała? hehe:D nie wiesz na czym to polega kompletnie, kundlu poli musi ZASŁUŻYĆ na seks, bo polikobieta nie jest jego własnością jak to ma miejsce w związku. mono ma seks kiedy i jak chce, bo jak mu monokobieta nie da to jej szansę na bycie w związku lecą na łeb na szyję

Gość gość
Ty to jesteś karykaturą monogamika szmata=osoba, która z Tobą nie śpi, bo masz za małego płyń. chłopaczku xx obrazasz bo pisze prawdę? myślisz że facet poli będzie cie szanował? on w przeciwieństwie do mono NIE POWIE ci tego bo utraci dostęp do źródła, i NIE JESTEM MONO suko