Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was umie pocisnąć wrednej dziewczynie

Polecane posty

gość dziś - jeśli uważasz, że zdrada jest zła a chcesz być jawnie zdradzany to chyba masz schizofrenię? nie wiem a szmatławcem była Twoja matka. idź szukać ojca po knajpach, dzień się kończy, zachlany sam nie trafi

Gość gość
każdy prafgnie, ale nie każdy jest na tyle leniwy, by się nie przekraczać w imię miłości hedonistko za dyszkęoczko.gif jednak jesteś niedoy****a i to ostro :D a jeśli ktoś nie pragnie żadnego przekraczania? to co? jest gorszy od ciebie tylko dlatego, że ma inne pragnienia niż ty (a na co przecież nie ma wpływu) ? :D każdy może pragnąć czego chce i chooy ci do tego

jak ktoś pragnie stagnacji i bycia zachlanym leniwym kundlem to nie jest mnie godzien. po prostu, i obraża mnie i rani samym swoim istnieniem

Gość gość
a mnie takie ograniczone i nietolerancyjne kretynki jak ty rażą swoim istnieniem i co w związku z tym? :D

Gość gość
jak to stała? hehe nie wiesz na czym to polega kompletnie, kundlu poli musi ZASŁUŻYĆ na seks, bo polikobieta nie jest jego własnością jak to ma miejsce w związku XX poli kłamią a naiwne poli kobiety łykaja wszystko haha, a stała to ta w związku, a jak nie daje to niech wypier/dala. tak jest i nie masz co się kłócić

poli kłamią a naiwne poli kobiety łykaja wszystko haha, a stała to ta w związku, a jak nie daje to niech wypier/dala. tak jest i nie masz co się kłócić x poli nie są w związku, a Ty jesteś chory z nietolerancji

Gość gość
"mono ma ją u stóp, bo traktuję jak sukę" ale ona chce być tak traktowana, więc naprawdę goowno ci do tego

ale ona chce być tak traktowana, więc naprawdę goowno ci do tego x temat nie jest o tym do czego mi co tylko o tym, że taka osoba kompletnie się stoczyła i należy to tępić, taką postawę

Gość gość
broken, jesteś zabawna jak małe diablątko ;)

Gość gość
"jak ktoś pragnie stagnacji i bycia zachlanym leniwym kundlem to nie jest mnie godzien. po prostu, i obraża mnie i rani samym swoim istnieniem x poli nie są w związku, a Ty jesteś chory z nietolerancji ?" xxxxxxx BUHAHAHAHAHAHAH! kosmiczna hipokryzja :D :D :D idż, naprawdę idż już broken i wstydu oszczędź

sam se idź poli są w związku???? wypadek przy pracy, ja też będę w związku, żeby się ukrywać przed Waszą nienawiścią

Gość gość
x poli nie są w związku, a Ty jesteś chory z nietolerancji xx sama pisałas że są bo pragną miłości i zdradzają

Gość gość
haha dokładnie :D broken, bezmyślna debilko, skoro ciebie rażą mono to dlaczego tego gościa nie mają prawa razić takie jak ty? on jest chory z nietolerancji? no popatrz, to dokładnie tak jak ty :D

skoro ciebie rażą mono to dlaczego tego gościa nie mają prawa razić takie jak ty? on jest chory z nietolerancji? no popatrz, to dokładnie tak jak ty smiech.gif x bo on ma słabsze argumenty;)

Gość gość
zrobiło się późno, a rozmowa stała się monotematyczna

Gość gość
sama pisałas że są bo pragną miłości i zdradzają x są ofiarami mono xx przecież pisałem że faceci poli też ściemniają idiotko

każdy może kłamać, to nie o to chodzi naprawdę uważam, że jak się nie przekraczasz to to nie miłość tylko układ nie zabiegasz. masz wszystko pod nosem. jak rozpieszczony dzieciak. i tym właśnie jest monogamik a ja za dziećmi do niańczenia nie przepadam

Gość gość
jakimi ofiarami kretynko? każdy dobrowolnie wchodzi w związek i chooy kogo to obchodzi że jakiś tępy poli-aseks "kocha" jakiegoś mono i chce być przez niego głaskana po pustej główce (i będzie kłamać że jest mono) skoro ten mono nie chce być z żadnym poli. bo liczy się tylko, że TY CHCESZ, ale to, że druga strona tego by nie chciała, to już nieważne, nie? głupia, egoistyczna ściera

Gość gość
"nie powinno się promować pierdzenia w fotel i lenistwa" x nie powinno to się dopuszczać do netu takich debilek jak ty, siejących mowę nienawiści w stronę każdego myślącego inaczej

Gość gość
skoro ciebie rażą mono to dlaczego tego gościa nie mają prawa razić takie jak ty? on jest chory z nietolerancji? no popatrz, to dokładnie tak jak ty smiech.gif x bo on ma słabsze argumentyoczko.gif xxx no widzisz, a ty nie masz żadnych argumentów :)

Gość gość
i włąsnie pojazdami po rodzicach pokazujesz swój "poziom" prostaczko

i włąsnie pojazdami po rodzicach pokazujesz swój "poziom" prostaczko x też może kiedyś będę rodzicem, więc oni pisząc mi takie obelgi nie są lepsi;) poza tym mam poważne podejrzenia wobec rodziców tego czegoś