Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOCHANKI, co macie z romansu z żonatym facetem

Polecane posty

Gość ali ali ali
Zona zona zona:-) hmm co do szacunku samej siebie wiedzac ze maz zdradza ma kochanke powinna odejsc. A kochanka nie brnac w trojkat:-) zony niby nie wiedza a sie domyslaja nie ktore wiedza i to przyjmuja do bycia razem w trojkacie:-) wina jest u kazdej ze stron te ktore wiedzac w chodza w takie uklady. Meza ze moczy i zdradza ja bym wykopala i poszukala lepszego modelu. Zony np. Wiedzace o zdradach meza obeiniajace tylko kochanki tez slepa lub szuka winnych za swoja glupote tolerowania. Bo sie same godza z tym potem pretensje ze maz do kochanki odchodzi. Zony czy nie zona kazda powinna sie szanowac.

Gość gość
ali ali ali żona nie odejdzie tłumoku, bo ty tak chcesz. Wbij to sobie do pustego łba. Odejść to może tylko tępa kochanica, a żona może się rozwieść, ale nie musi, bo po co ma robić dobrze wytarzanej szmacie.

Gość ali ali ali
Hmm na czaterii interia czy portale erotyczne typu erodate.jest mnustwo zonatych mezczyzn ktorzy chetnie szukaja kochanek i nie maja probemow ze zdradzaniem zon:-) wiec tu prosze sie zastanowic czy tak naprawde winna jest tylko kochanka. Ja tak nie mysle obwinian tylko mezczyzn ktorzy szukaja czegos. A mianowicie nowych wrazen:-) inni udaja nieszczesliwych w malzenstwie drudzy wprost mowia ze chca kochanki do uroznaicenia drudzy np wiecej zamozni nie kryja sie ze szukaja sekretarki :-) :-)

Gość ali ali ali
Nie pisze o sobie bym byla kochanka nie jestem. Mialam faceta ktory zdradzal odeszlam tlumoku. Bo uwazam ze zamiast obwiniac tylko kochanki. Facet jak by nie chcial by nie bral. Wiec poszukalam kogos lepszego i mam lepszego mezczyzne. A te ktore siedza z takim do kogo pretensje maja ??

Gość gość
ali ali ali dziś Zona zona zona hmm co do szacunku samej siebie wiedzac ze maz zdradza ma kochanke powinna odejsc. x ty gimbusie nie mów żonom co powinny robić. za głupia jesteś do dawania rad

Gość ali ali ali
A ty za glupia jestes zeby je przyjac....

Gość gość
ali ali ali dziś Nie pisze o sobie bym byla kochanka nie jestem. Mialam faceta ktory zdradzal odeszlam tlumoku. Bo uwazam ze zamiast obwiniac tylko kochanki. Facet jak by nie chcial by nie bral. Wiec poszukalam kogos lepszego i mam lepszego mezczyzne. A te ktore siedza z takim do kogo pretensje maja ?? xxxxxxxxx Ty miałaś tylko faceta. Teraz masz następnego i za chwilę będziesz mieć kolejnego, a żony mają mężów i rodziny. Widzisz różnicę tłumoku?

Gość gość
ali ali ali dziś A ty za glupia jestes zeby je przyjac.... x nigdy nie słuchałam nie słucham i nie zamierzam słuchać głupszych od siebie dlatego dobrze na tym wychodzę. ty zostałaś zdradzona nie będąc jeszcze żoną a ja nie zostałam zdradzona nigdy mimo długiego stażu małżeńskiego

Gość ali ali ali
Wszystko jeszcze przed toba. Ja mowie o byciu zdradzanym ze lepiej odejsc niz meczyc sie w chorych ukladach 3. I tolerowac to.

Gość ali ali ali
Sama jestes tlumokiem dobrze ze masz jak mowisz:-) ale zycie jest rozne obys nieobudzila sie kiedys z reka w nocniku bo za pewna siebie jestes. Albo taka prubujesz byc...

Gość gość
ali ali ali dziś Sama jestes tlumokiem dobrze ze masz jak mowisz ale zycie jest rozne obys nieobudzila sie kiedys z reka w nocniku bo za pewna siebie jestes. Albo taka prubujesz byc... x no typowy z ciebie tłumok - analfabetka co z ledwością gimnazjum skończyła i nic więcej. wróć dziewczę do szkoły i naucz się poprawnie pisać bo robisz takie błędy ortograficzne że aż razi. próbujesz pisze się przez ó. rozumiesz znaczenie słowa tłumok? to taki prymitywny niedouk jak ty co tylko nadaje się do czyszczenia nocników

Gość gość
Buhahahaha smarkata błędziara, którą chłopak zdradził chce radzić mężatkom. :D Weź idź nucz soją matkę szczać do butelki bez lejka :D Ferie się zaczęły i gowniarstwo z patologii na kafe wlazło :D

Gość gość
Przeczytalam tylko pierwsza strone i ostqtnia,wiecej mi sie nie chcialo :-) i tak sobie mysle...jakie to fajne uczucie lizac c***a mezczyznie,ktory chwile wczesniej mogl miec go gleboko w swojej zonie...to tak jakbyscie jednoczesnie ich zony calowaly po cipkach. Ach,przepraszam, przeciez oni Wam powiedzieli,ze z nimi pewnie nie sypiaja :-) wpadna przed swietami na godzinke,dwie,zamocza, rzuca Wam jakas szmatke albo tanie perfumy a Wy kisiel w gaciach macie,ze o Was nie zapomnial. Ciekawe jak Was w telefonie zapisuja "Wasi" zonaci? Franek czy robota? :-) zsl mi Was,naprawde myslicie,ze jestescie paniami sytuacji. Przekonacie sie o wielkim oddaniu kochasiow, gdy zdrada sie wyda albo zaliczycie wpadke :-)

Gość gość
Do gosc 10.24 skoro kochanki biora do buzi fiutka ktory byl przed chwila w zonie to co powiesz o zonach ktore zostaly ze zdradzajacym mezem? Taka zona tez palke po innej oblizuje co jest chyba jeszcze gorsze bo w koncu jest zona:D

Gość gość
czytajac was ma sie obrzydzenie do takich kobiet sfrustrowane desperatki i zony i kochanki

Gość gość
dziś skąd wiesz, że żony pałki oblizują? w końcu od tego jest kochanka. :D żony najczęściej żyją w nieświadomości, a jak się romans wyda, to żonaty facet natychmiast nie che znać kochanki i wyzywa ją od qrew.