Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frogman

Randewu z erotycznym zapałem

Polecane posty

Jeszcze chwila, zjem śniadanie po dwudziestej czwartej, zdążę na jutro strawić, rano będę gotowy na przyjęcie kolejnej porcji czułości, nie krępujcie się, kastet jest przygotowany, najgorszy pierwszy raz, później już idzie, zwłaszcza jak ktoś nie potrafi zgrabnej postaci, oddać :P

Gość Frogman
Jestem Frogman płaz z rodziny neandertalczyków :P Plejstocen się kłania ;) Wyrywam małolaty z pod opieki mamy, a jak się mama za gapi to udam że nie zauważę i walę także i ją, dla większej draki :D Podchodzę do baru, jest dyskoteka będzie chlanie i o/b/c/i/ą/g/a/n/i/e :D Przy barze siedzi dziewczyna piękna jak czterolistna koniczyna, myślę sobie zagadam, rozbawię, niech uśmiech zagości na jej melodyjnych ustach :P Ona sie odzywa, mnie opada entuzjazm jak u flegmatyka :D Dziewczyna pijana trochę naćpana :P stawiam jej wódkę, rzucam działkę, nie budowlaną, na to jest za mądra ;) Bekam jak cham, spocony jak zasrany kram, ona opowiada wyraźnie roześmiana :D Przenosimy się do kibla, bas p/r/z/y/p/i/e/r/d/a/l/a, szok, szok co za Metropolitan opera :D Chce ją pocałować ona w d/u/p/e pijana osuwa się do mojego ptaka :D przyćpała jedną kreskę za dużo, wzięła do ust klamkę od drzwi :D w telefonie otwiera mnie się sygnał a w sygnale znajoma melodia ;)http://www.youtube.com/watch?v=5-GFHbkd6Vs Jestem Andrzej, Endriu Frog, Frogman, Frogiński :D

Gość gość
Dramatyzujesz :p

Obudziłem się z nią w Nef Jork Cyti ;) bo bylim my w Metropolytam łopera :D Wybaczta mój jęzor ale jestem wisiek co mniasta wielkiego nie widział na gołe oczodoły :D Jeżdżę w nowym bedziewu, jasnym bo w Egipcie takim se można podpić scoringa :D Ona się budzi i już we łbie huczy, ja ją cucę, ma zejście dziewczyna trzeba ja napoić i dać kolejną kreskę żeby między nogami pokazała treskę ;) Jestem dla niej zbawcą mam chemię bez której nie potrafi się obyć, w zamian za to ona kocha moje siano, i lubi k/u/t/a/s/a podanego jak pół kilo rybnego paprykarza :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=eWNd4BzxY9U

Przepis na kaczkę polską w sosie Castrol Edge :D - kaczka o wadze ok ćwierć tony, poporcjowana siekierą rzeźniczą na kawałki -wiadro oliwy -40 kilo czosnku -50 kilo imbiru -50 anyżu gwiazdkowego -od 10 do 4o kilo papryk chili (w zależności od preferencji puszczania wiatrów) -2 kosze trawy cytrynowej -100 litrów świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy -40 wiader sosu rybnego -tona brązowego cukru -świeżo zmielony pieprz wydobyty z odchodów borsuka -80 cebulek dymek -20 kilo mąki ziemniaczanej Smacznego :D Najlepiej uprawiać seks przez LTE download 300MB/s :P upload 50MB/s :D

Gość gość
Grzesław może zrobić dobre wejście, zbiera siły, jego uderzenie bąkiem o sklejkę będzie naprawdę imponujące, przewiduje, ze zakonnice nie utrzymają habitów na swoim miejscu ;)

Gość Frogman
Potrzeba nowej inicjatywy, chwila, moment, wpadł pomysł na człowieka z epoki lodowcowej zamrożonego przez królową śniegu, człowieka o spłaszczonych poglądach płaza, tak powstał płazo-neandretalczyk - Frogman :D Spokojnie nie zapomniałem o barwnej historii i zabawnych bohaterach ;) Mistrzostwa oceniam w kategorii superlatyw, świetna gra, wyrównana walka do samego końca, dawno nie było sytuacji abyśmy już w drugiej i trzeciej rundzie fazy grupowej oglądali tak liczne mecze o życie, z udziałem tylu uznanych ekip....Anglia, Hiszpania, Portugalia, Włochy, Niemcy... Nawet Algieria potrafiła strzelić po raz pierwszy na mundialu cztery gole. To ewenement, chyba uczestnikom udzieliła się atmosfera prawdziwej ojczyzny futbolu, sambodrom, fiesta gorące lato ;) Mistrzostwa obfitują w spektakularne gole, zaczął Van Persie, wczoraj dzielnie podtrzymali meksykanie, cztery lata temu było prawie 30 goli mniej, na tym samym etapie rozgrywek. Szkoda mi Meksyku, zostali ograbieni przez drukarzy z co najmniej jednego gola w meczu z Kamerunem, a także wczoraj drukarz nie podyktował dla El Tri ewidentnej jedenastki. Mieliby o kilka goli więcej i wyprzedziliby nieprzekonywującą Brazylię, nie musieliby grać już w 1/8 finału z Holendrami, którzy są bardzo skąpą nacją więc z wydzieraniem im zwycięstwa może być problem :D Podobały mi się szczególnie mecze Anglia - Włochy, w tropikalnym Manaus gdzie zasłabł fizjoterapeuta angielski na co dzień pracujący w Arsenalu Londyn. Świetny był mecz Anglii z Urugwajem, Luiz Suarez i wszystko jasne ;) Ghana - Niemcy, wielkie widowisko, szkoda że tylko na remis, Ghana zasługuje aby grać dalej, ale przynajmniej Klose pobił rekord, a Thomas Muller dostał w nos :P Liczę, że Ghana jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa. Mecz Włochy - Urugwaj to też smaczek na jaki czekają pasjonaci futbolu ;) Francuzi się rozegrali, Benzema walczy o koronę króla strzelców, ograbiony z jednego trafienia, właściwie dwóch :P Mistrzostwa oryginalne, nietypowe, faworyci jadą do domu, zostają ekipy, które są nieobliczalne, przewaga drużyn egzotycznych Ameryka Łacińska, Południowa i spółka, wyraźnie się zarysowała, chyba po raz pierwszy tak wyraźnie ;) Kobiety na trybunach...Ach szkoda że nie latam między sektorami z zimnymi napojami :D Stawiam wszystko, że zaplątałyby mi się sznurowadła i padłbym z wycieczenia na reanimacji :D Nie powiem, że któraś podstawiłaby mi nogę, bo to oczywiste ;):D

Gość Frogman
Nawet jak się zdarzają remisy, to są one niezwykle emocjonujące, może poza tym, który wymieniłeś, Grecy ewidentnie wyczerpali filozofię gry Otto Rehhagela, natomiast skośnoocy zapomnieli o chwale samurajskiego miecza :P Poza tym remis Brazylii z Meksykiem to było arcydzieło futbolu, które wykreowało nową gwiazdę gry na linii bramkowej - Guillermo Ochoa. Śmiem twierdzić, że ten bramkarz najlepiej gra na linii ze wszystkich bramkarzy na mistrzostwach, na pewno znajdzie lukratywną pracę po mundialu. Kraj kawy i samby, brazylijska arabica jest tak dobra jak gra Rivaldo jakieś kilka dobrych sezonów temu. Hiszpania musi zakończyć pewien etap w historii reprezentacji, nie widziałem w tych wszystkich hiszpańskich gwiazdach ani chęci do gry ani motywacji, chęci zdobywania, osiągania nowych wyzwań. To pokolenie spełnione, osiągnęli absolutnie wszystko, Vicente del Bosque ze swoją drużyną przypomina małżeństwo, w którym już dawno wszystko zgasło, a jedynym celem jest trwanie z musu, przyzwyczajenia :D Po tym ja Robben w pojedynkę ośmieszył zarówno Ramosa, Pique, jak i Calillasa coś się skończyło, widać, że Casillas w Realu grzeje lawę, w takich razach trzeba powiedzieć - sajonara. Nowa krew czeka :P tylko Koke chciał grać, był głodny sukcesu, ale on sam mundialu nie wygra. Albicelestes na razie zawodzą stylem gry, podobnie jak Canarinhos, ale Argentyna jak dotąd sukcesywnie punktuje, minimalnym nakładem sił, Di Maria, Sergio Aguero, Messi, Gonzalo Higuaín, Ezequiel Lavezzi to przecież dream team. Ale to jest turniej gospodarka siłami w tropikach jest ważna. Pamiętam ostatnie mundiale, Argentyna zaczynała z mocnego C, kończyła na przykład tak jak w RPA 0-4 dla Germańców. Nie pomogły wielkie gwiazdy, aspiracje celujące w mistrza, całusy Diego :D Dlatego w pewnym sensie rozumiem, że grają teraz inaczej, byc może rozkręcą się w drugiej fazie turnieju, już na serio bez kalkulacji. Belgia pomimo, że zawodzi stylem gry, ma wielkie indywidualności Eden Hazard kiedy się wkurzy, może wszystko, prawdziwy red devil, dziesięć minut jego tańca z Rosją i nie pomogły ruskim nawet miliony funtów zainwestowane w trenera, który według mnie obecnie nie jest tyle wart. Bramkarz Sbornaja wpuścił chyba największą "szmatę" w tych mistrzostwach. Koreańczycy nie mogli w to uwierzyć. Ciekawy jestem jak Włosi zareagują w obliczu aspiracji Urusów, którzy mundiale mają podobnie jak Azzurri we krwi. Ciekawi też Kostaryka, ich styl gry jest imponujący, może to być jedna z niespodzianek tego turnieju. Wygrali z Urugwajem, wygrali z Włochami. Pomyśleć, że w 2006 roku nasze "łorły" wygrały z nimi mecz o honor :D Teraz byłyby koncertowe baty od rozpędzonych Latynosów :P a potem rżnięcie ich lasek :D W każdym razie na dzisiejszy wieczór mam gąsior bimbra bez zagrychy :D

Gość Frogman
Ano, uśmiałem się niekiepsko kiedy widziałem miny makaroniarzy po strzale Godina :D Diego Roberto Godín Leal zrobił to dokładnie jak w La Liga w Atletico Madryt :P Istna kopia akcji mistrzów Hiszpanii, akcji po których zdobywali często zwycięskie gole. Dośrodkowanie na głowę, pyknięcie i siata ;) Tym razem nieco plecami ale zawsze siatka to siatka ;) Makaroniarze przeliczyli się, myśleli, że są tak "wielcy", "cwani" że wystarczy im chłodna kalkulacja na remis, murowanie bramki w której zaparkował autobus z Azzurri na pokładzie :D Już widzę te włoskie wybranki niańczące pobitych chłopców w niebieskich koszulkach :D Wystarczyło "jedynie" zagrać otwarty futbol, tak jak po starcie bramki w 81 minucie, a kto wie jak by to się zakończyło. Włosi wyraźnie padli ofiarą swojej taktyki, o ile pierwszy mecz zagrali bardzo dobrze, o tyle czym dalej w las, tym włoska pizza robiła się nie do strawienia ;) Urugwaj wykazał więcej determinacji w drodze do 1/8 finału, odrodził się z Anglią, podtrzymał dobrą passę w trudnym meczu z włoskim autobusem :D Podobała mi się reakcja sędziego w następstwie bandyckiego wejścia Marchisio, czerwo działa jaka kasa w klubie :D Powrócił też Suarez se swoimi niecodziennymi zagrywkami, znowu ugryzł, tym razem Chielliniego :D El kanibal powrócił :D podobno ma przydomek chomik, trzymał się facet za siekacze jakby dostał z prostego :D Uśmiałem się podczas tego meczu, że szok :D Mario Balotelli w ogóle nieobecny, powinien chłopak wziąć się za siebie. Europa na mundialu wyraźnie jest w odwrocie, duma synów Albionu wystarczyła jedynie na zajęcie ostatniego miejsca w grupie ze skromnym jednym punktem na koncie :P Odlatują takie firmy jak Hiszpania, Włochy, zobaczymy co z Portugalią ;) Portugalia - Ghana to będzie widowisko ;) Dziś czeka nas jeszcze Grecja - Wybrzeże Kości Słoniowej :P Liczę, że Afrykanie odeślą nudnych synów Hellady nad grób Agamemnona ;) Życie bywa przewrotne ;) Czasami poznaje się fajne osoby w ciekawych okolicznościach ;) Strzała i pozdrowionka, niech nam piłka pędzi z wiatrem na wszystkie bramki ;)

Gość żabia panikara
Inaczej...połowy nie rozumiem z powodów technicznych🖐️ :D moja aktywnosc wzrosnie od dwoch jakze roznych, Piotra i Pawła;) bo...Niemcy musza byc zawsze góra:) :-P rozumiem że TO się nazywa porządek ;) :)

Gość Frogman
Bo jest teraz przerwa, właśnie skończyła się pierwsza połowa :D Jak przyjdzie druga, to wszystko okiem wymruga ;) i zrozumiesz ;) Messi ma urodziny oblewa spermą swoje dziewczyny :D Jest w tym dobry, wysoki i wygadany :D Nie to co ja glupi i garbaty :D Niemcy ledwo się wyratowali, gdyby nie naturalizowany Niemiec byłoby z nimi krucho :P Ja sobie bym z chęcią pożyczył od Niemców Claudie Schiffer i Heidi Klum, mam chęć którąś wziąć na smycz, skuć jej ręce, i oddać do faterlandu w stanie, jak po przejściu tornado :P;)

Gość żabia panikara
A ja nie lubię pożyczać:) kiedyś byłam w niemieckiej pracowni:) wysłali mnie z niej na dział produkcji odebrać już gotowe to niezwykle kosztowne cacko bo przeciez bez niego nie jest możliwa sprzedaż tego co Made in Poland:) byłam nieco rozczochrana bo rozczarowała mnie klima:-O a On do mnie" nie pożałujecie tej inwestycji;) ja też pojechałem kiedyś na wschód i dobrze wybrałem":) kiedy zadzwonił mój telefon stał jak słup;) bo od nich to sobie sięgasz w marzeniach po Sziferową a u nas taki wybór że nie wiesz jak się nazywa a chcesz;)

Gość żabia panikara
Po głośnych aferach to ja już nie chcę nikogo, nawet w myślach;) ale jestem dowodem na to że warto wierzyć w bajki;) już raz pocałowałam żabę:-P :) a w środę nie środkowy a wszystkie pokazuję:) 🖐️

Gość Frogman
Większość "naszych" kobiet wybiera kierunek west bo według nich tam jest kasa i materializm dostatniejszy :D Obcokrajowcy doskonale to wiedzą, nawet niemiecki emeryt może nieźle namieszać w głowie statystycznej młodej polce :D Nawet tysiąc euro emerytury wystarczy żeby zrobiło się mokro w majtkach :D więc nic dziwnego że dobrze łączycie się z kierunkiem west i vice versa, synonim Wandy, co nie chciała Niemca już dawno się zdewaluował jak nasze środowisko polityczne po ostatnich publikacjach nagrań z taśm podsłuchowych :P;) Za to zachodnie kobiety mają nieźle poukładane w głowie, bo tutaj widzę, że byłem ślepy ;):D

Gość żabia panikara
To szufladkowanie kiedys Cie zgubi:) jeśli są takie którym wszystko jedno czy wychodzą za prawdziwego faceta czy buraka to przecież bić brawo zawsze można:) i podobnie jak podczas II wojny światowej istnieli Niemcy którzy nie mieli bladego pojęcia o okrucieństwie jakie fundują innym ich rodacy, uprawiający spokojnie swoje pole, tak dziś istnieją dziewczyny które nie zaglądają facetowi do portfela:) pewnie mniejszość to co się będziesz narabiał i segregował:-O

Gość Frogman
Widzisz jak to jest w sejmie mają swoją aferę, to i my musieliśmy mieć :D My byliśmy lepsi bo nawet się nie widzieliśmy na oczy :D Spokojnie, nie jestem desperados, po tych aferach kompletnie wybiły mi się z głowy jakieś myśli samobójcze żeby kogoś poznawać:D I tak mieliście, ale teraz macie mnie totalnie z głowy jeśli chodzi o jakieś prywatne zaczepki :D Trochę futbolu, bo to coś milszego niż poznawanie...:D Wczoraj Wybrzeże w konfrontacji z Grecją totalnie zlamiło cały mundial, mieli inicjatywę, próbowali, potem stracili w głupi sposób gola, przez błąd swojego obrońcy, kory podał do Greka, a ten dokończył formalności. Iworyjczycy próbowali, co im się udało po świetnej akcji Gerwinho, wszystko szło po myśli, nadeszła ostatnia minuta, ostatnia akcja Greków i...Rzut karny, po faulu zawodnika z Afryki :D Kalejdoskop, karnego pewnie wykorzystali greccy nudziarze, którzy nie pokazali nic ciekawego. W drugim meczu Colombiana dała popis gry, rozbijając samurajów 4-1. Popis gry drużyny z Kolumbii był imponujący, nawet w składzie mocno rezerwowym drużyna z Ameryki dominowała bezdyskusyjnie, czwarty gol, zdobyty przez Rodrigueza wręcz epicki. Mają 9 pkt, moim zdaniem Los Cafeteros to czarny koń tych rozgrywek, do spółki z Kostaryką, te drużyny mogą nieźle namieszać. Warto wspomnieć, że wczoraj tworzyła się historia futbolu, w 85 minucie schodzi bramkarz Los Cafeteros David Ospina, wchodzi za niego inny bramkarz, legendarny w kraju koksu :D - Faryd Mondragon. Urodzony 21 czerwca 1971 roku, zaczynał karierę seniorską 21 maja 1993 roku w meczu z Wenezuelą...Został powołany na World Cup 1994 w USA, został powołany na Mundial 1998 we Francji. Grał z legendarnym kapitanem Kolumbijczyków Carlosem Alberto Valderramą Palacio. Wczoraj 24 czerwca 2014 roku zagrał kilka minut na World Cup 2014 w Brazylii, tym samym przeszedł do historii jako najstarszy zawodnik grający na mistrzostwach, ma 43 lata. To pokazuje siłę Kolumbii, która nawet z weteranami w składzie, jest w stanie rzucić przeciwnika na kolana, przeciwnika grającego o życie ;) Na takim spidzie, czy koce, są w stanie rozbić każdego :D o przepraszam Koke wczoraj strzelał dla Charruas La Celeste, a Suarez wypróbował nową sztuczną szczękę ;):D

żabia panikara -- każdy kiedyś musi skończyć, pytanie tylko jak...Jak Behemot? Wiem kto to był, nie jestem miękką faja żeby przybrać postać jakiegoś zdeformowanego zwierzaka :D Mój przydomek to "nic nie wart"...Beliar, moja hierarchia to miejsce zaraz po Lucyferze, stworzyła mnie porcja ognia z czeluści mistycznej, ongiś w chórze jej królewskiej mości, strącony jako pierwszy z najcnotliwszych za odmowę uznania władzy czerwonej podpaski :D Jestem utożsamieniem zła, wyklętego przez kobiecy ród :D Jestem wodzem demonów, księciem ciemności, apoteozą zła, papieżem piekieł :D To przeze mnie kobiety tergo świata płaczą, mają okres :D bylem wspominany już w Drugim Liście do Koryntian, jako byt równy istocie stworzenia. Tak to jest, już Marek Antoniusz zakochał się w chciwej kobiecie, Kleopatra zgubiła go czarującym spojrzeniem, prowadząc na wody pod Akcjum, gdzie w 31 roku p.n.e. jego flota została zniesiona, a on ze swoją kochanką zmuszeni do odwrotu do Egiptu :D Modny teraz kierunek naszych "dam" :D To własnie z historii taki modny, a historie tę znają wszystkie "damy" z dyskotek :D Pokonał ich sławny, ongiś i teraz, na cały świat Gaius Iulius Caesar Octavianus, zwany szerzej - Imperator Caesar Augustus. Jak widzisz związki damsko-męskie są bużliwe, Niemcy się wybielą już słychać o "rycerskości" Wermachtu czy Luftwaffe, za sto lat pewnie nas okrzykną głównymi sygnatariuszami paktu Ribbentrop-Mołotow :D Jak zwykle wszystko na "głupich" mężczyzn :D Kasiora chodzta do muchomora :D

Teraz to one do Hurghady jeżdżą :D To arystokracja, a nie tam plebs jakiś :D Ja tam nawet nie wiem co to je ta Hurghada :D Chyba jakiś kurort nad morzem Czerwonym, tak słyszałem w markecie od spalonej na pumpernikla na słońcu kobiety :D Szkoda, że powstała na początku dwudziestego wieku 💤 co jak na na Egipt jest bardzo słabym wynikiem :D żeby nie powiedzieć że nowobogackim narybkiem :O Aleksandria do której wybrali się na wczasy, na turnus, na wieczny spoczynek, Antoniusz ze swoją kochanicą, to trochę starsze śmieci, według najnowszych badań, było już tam miasto w 2686 roku p.n.e, jakby nie patrzeć zauważalnie wcześniej :P Wartość dziedzictwa kulturowego, jak mniemam jest trochę wyższa :P choć mecenasem sztuki nie jestem ;) To wierzę, że turyści jeżdżący do Hurghady przynajmniej się orientują, w jakim języku mówi się w kraju do którego jadą:D

Gość Frogman
To dosyć proste, udowodnione faktami, dziejami historycznymi, głupota jest niereformowalna, ona istnieje, od wieków ma się dobrze, co więcej zyskuje największy poklask, opłacanych klakierów, zupełnie jakby przez Wokulskiego :P Każdy myśli, że jest rzekomo nieomylny, że posiada nie wiadomo jaki majestat, wartości. Niestety tak nie jest, takich ludzi jest niewielu, kiedy ktoś sobie zda z tego sprawę, powstaje frustracja i głupota. Brak pokory, zrozumienia otaczającego świata, brak tendencji ku doskonaleniu się, brak chęci uzyskania swojego prawdziwego miejsca na świecie, prawdziwej tożsamości, to wszystko jest motorem głupoty. A przecież to nie takie trudne...zero, jedynka...Dwójkowy system liczbowy, ktoś w jakiejś piosence powiedział system binarny, realizuj się, swoje marzenia, nie ograniczaj się, bądź otwarta na wiedze, zdaj sobie sprawę że łakniesz wiedzy o świecie, że nie pozjadałaś wszystkich rozumów, że ten człowiek który przypadkiem zajechał Ci drogę, mógł po prostu się zagapić, nie zrobił tego specjalnie, nie potrzeba trąbić, a wtedy wszystko zrozumiesz. Oczywiście musisz sobie zdać sprawę, że jestem zły, mimo wszystko życzę Ci dobrze, po czynach poznaje się prawdziwe intencje, nie warto ulegać psychologii tłumu. Fałszywych proroków jest mnóstwo, oni lubią wykorzystywać zagubionych w tłumie ;)

Gość zerojedynka
Dziękuję za wykład :), choć nie rozumiem jego drugiej części ;)

Gość zerojedynka
To nie jest zachęta do dalszego tłumaczenia. Nie śmiem zawracać Ci głowy. :)

Gość Frogman
Spokojnie, jestem prostym człowiekiem o wiele prostszym niż proste zdania, prostych projektów w tematach dla lafstorantów :D Nie mam nawet matury, a poglądy wycisnąłem z życia, na podstawie moich, indywidualnych doświadczeń. Cieszę się, że nie mam wykształcenia, chęć posiadania dyplomu wyższej uczelni w dobie nauki na spidzie i tego co sobą prezentują profesorowie na czele z Markiem, odpycha, jak starsza, zdezelowana babcia młodego byka, co strzela wzrokiem za młodą, krótką sukienką ;) Nie traktuję tego jako zachęty, na podstawie moich doświadczeń, stwierdziłem, że nie interesują mnie kontakty z kobietami o charakterze strice towarzyskim w rozumieniu prywatnych relacji. Nie musisz się obawiać, że będę dążył z Tobą do takiego kontaktu, kobiety już mnie przestały pod tym względem interesować :P Jestem pustelnikiem bijącym się z własnymi myślami, to jest niesamowicie ambitne przedsięwzięcie ;) Pochodzę z Plejstocenu, więc jestem nie dzisiejszy ;)

Gość Frogman
A jednak lajon und Messi :D Gol do szatni wykonany wzorcowo ;) Nie liczyłem, że zrozumiesz to kichnięcie :D Przywykłem, że z kobietami trzeba prosto i absolutnie bez serca :P bo nawet tego nie zrozumieją :D a serca nie dostrzegą ;)

Gość zerojedynka
No właśnie, a ja nie odbiegam od tej reguły.

Gość nieogryzek
Frogmanie:) Przeczytałam od deski do deski wszystkie twoje sportowe opisy.Marnujesz się chłopie,powinieneś zastąpić Szaranowicza na stanowisku komentatora.Wprawdzie ja tam meczów nie oglądam bo raz-brak czasu,dwa -jakoś nie bardzo fascynuje mnie Mundial ale coś tam jednak wiem.Wiem że Polska nie gra,że grają wszyscy a na końcu wygrają i tak Niemcy i że Szpakowski komentuje mecze od zawsze ale miejmy nadzieję że go zastąpisz i nie będzie że do zawsze. Zaobserwowałam że drużyny z Ameryki Płd doskonale dają sobie radę.Cieszyłam się z wygranej Urugwaju.Wygrana Kostaryki także mnie niezmiernie ucieszyła.Włosi do domu,haha.Domyślasz się chyba że miałam swoją małą satysfakcję...:P Chciałabym żeby mistrzami zostali piłkarze z jakiegoś biednego kraju.Niechby mięli troche radości .Oni i ich fani.Wyobrażam sobie niekończącą się fiestę na latynoskich lub afrykańskivch ulicach.To byłoby dla tych ludzi jak zastrzyk z adrenaliny prosto w serce. Możesz mnie uznać za wredotę ale nie wyobrażam sobie żeby wygrali Niemcy.Nic nie mam do nich ale postać o nazwisku Klose ...Ten człowiek mnie w/k/u/r/w/ia. Ja rozumiem że ema obywatelstwo niemieckie itp,itd ale odkąd zobaczyłam go udzielającego POLSKIEMU dziennikarzowi wywiadu w którym szpechrał po NIEMIECKU to juz ma u mnie prze......To jakis ponury żart. Nie pisałam bo trochę się u mnie dzieje no i chciałam żebyś sobie sprawy wyjaśnił ze swoim Gościem.Nie lubię wchodzić w butach w cudzą pościel. Powiedz mi Frogma nie ,czy "TAM" to ty? Bardzo chciałabym zajrzeć tam ze względu na fantastyczne dziewczyny ale nie wiem jak mam sie zachować. Nie chodzi o to że miałbyś mi cokolwiek dyktować ale... Ale to ty jesteś,prawda? Widzę dużo nowych tematów.Nowych nicków.Domyslam się z eto ajkieś nowe rozdania.Ale ja Frogmanie czy to w przyjaźniach czy to w miłości zawsze jestem wierna swoim.Ty jesteś tu the best a inni mogą sie uczyć lekkości twojego pióra. To co?Jak myślisz?Odwiedzic Karton? A teraz juz uciekam. Nie chcem ale muszem jak powiedział klasyk:) Miłego dnia .

Gość Frogman
Nieogryzku, Frogman już się zmarnował, jestem duchem marnotrawnym, który budzi się codziennie w esencji swojego zmodernizowanego w marnotrawieniu, istnienia :P Mundial jest wielki, pełen wartkiej akcji, skandali sędziowskich, spektakularnych zwrotów akcji, zupełnie jak moje marnujące się bytowanie, podbijające konkurentom ciśnienie w walce o wyjątkowe spojrzenie ;) Za Włochami na tym Mundialu jakoś specjalnie nie bylem, zarówno sentymentalnie, jak i czysto sportowo. O ile mecz z Anglikami w Manaus na Arena de Amazonia, nad samym ujściem Rio Negro do Amazonki dawał nadzieję na widowiskową grę Squadra Azzurra na tym turnieju, o tyle mecz z Kostaryką, i wręcz kuriozalne cwaniactwo w meczu z Urusami, zdecydowało, że z radością, po ostatnim gwizdku trzeciego spotkania drużyny włoskiej, pokazałem faka Giorgio Chielliniemu i spółce :D Wiesz dlaczego na Arena de Amazonia makaroniarze dali popis gry? Manaus jest znanym ośrodkiem i portem umiejscowionym na rozleglej mapie rzecznej Amazonki, amazońskiej dżungli. Jak wspomniałem ziemia łączy tam dwie rzeki, Rio Negro o ciemnych wodach jak brazylijska mocna, aromatyczna kawa, z Amazonką o jasnej wodzie niczym karnacja Izabeli Łęckiej...Całość, o zachodzie słońca, tworzy niesamowite widowisko, wyobraź sobie jak musi wyglądać piękna kobieta na tle spektaklu mieszania się spokojnych wód, gry świateł, tańczącego zachodu słońca. Na pewno niejeden makaroniarz opowiedział tę historię, pięknej brazylijce, a może poszło to dużo prościej w mniej wysublimowanym stylu :D Słyszałem, że Balotelli to jest romantikanos boy, za schaby i do wyra :D Giorgio Chiellini też dramatyzuje jak stara panna na wydaniu :D Stwierdził, że Suarez ugryzł go :P Ma typ jazdy jak sokowirówce :D Swoją drogą jakby był kobietą to w życiu z własnej woli bym go nie ugryzł, a co dopiero w skórze faceta :D Zapomniał dodać, że Włosi są mistrzami prowokacji boiskowych, Urusi na czele z Suarezem byli nieźle prowokowani. Claudio Marchisio dostał w 60 minucie czerwoną kartkę za brutalny faul w nogi. Suarez się w/k/u/r/w/i/ł i poszło, ile można patrzeć na metroseksualnych chłopców którzy fikają :D Gdzie im do Gattusso, który nigdy się nie golił :D Niemcy wyjdą z grupy, ale emerytowany Klozet nie zapewni im medalowego miejsca, z Ghaną ledwo się wyrobili, jak przyjdzie im zatańczyć z taką Argentyną z Messim, Di Marią, Lavezzin, Negredo, Higuainem, i całą plejadą playboystarsów :D To będzie pozamiatane, jak szanse leszczyków u pięknych kobiet :P:D Ciekawie zapowiadają się właśnie Argentyńczycy, mecz z Nigerią jest już kultowy, do tego Kostaryka, która utarła nosa aż trzem mistrzom świata :P Kolumbia, która wygrała wszystkie trzy spotkania, podobnie jak Argentyna, z pewnością odegra ważną rolę na Mundialu. Ameryka górą! Nie ma co, to są mistrzostwa latynoskich ekip, świetnie przygotowanych fizycznie, grających z polotem. Stawiam, że pewnie któraś z tych drużyn, sprawi nie lada niespodziankę, są trzy medale :P To jak z rozbieraniem kobiety, jest biustonosz, stringi, szpile, pytanie kto co zdejmie, czy Argentyna stringi, Kolumbia biustonosz, a może Chile z Urugwajem pobiją się o buty :D Korzystając z okazji, chciałem przeprosić wszystkie kobiety którym sprawiłem i niechybnie sprawię przykrość, moje utykanie i Wasze granie, melodią, melodyjnych ust, sprawia, że inaczej mi nie wypada :P Zerojedynka z pewnością odbiegasz od tej reguły, którą zupełnie nierozważnie stworzyłem, nie wypada mi na zakręcie życia sprawiać, że się nie uśmiechasz. Nieogryzku Tobie również należą się przeprosiny, niewybrednie Cię zaczepiałem, a raczej zaczepialiśmy bo za Nowego też mi wypada wywiesić białą flagę :P Z całą pewnością nie jesteś"kobietą klasy B", to raczej my jesteśmy tu facetami klasy B :P Nowy to dobry facet, ekscentryk, który lubi zaparzyć herbatę w sosie winegret :D

Nie wiesz jak to z volksdeutschami jest, tacy są najgorsi, wyparli się polskości w imię ideałów pustej, choć pełnej skarbonki :P Prawdziwy facet musi mieć honor, Klozet pod znakiem żelaznego krzyża i czarnego orła przeszedł do historii jako bezwzględny rekordzista strzelonych goli :P na mundialach :P Ale stracił szacunek prawdziwy ojczyzny, bo prawdziwy wojownik tak robi:Phttp://www.youtube.com/watch?v=T9nLEBxeCBw a nie frajerzy za euro swoją flagę i język ;) Jeden z ostatnich to Jerzy Dudek ;) Pozdro Carlo Ancelotti ;) Pozdro Szewa ;) Pozdro Rossoneri ;) Ataturk Olimpiyat Stadyumu, 2005, Jerzy Dudek i wszystko jasne ;):D Wbijaj to do Nich, przyjmą Cię z otwartymi rękoma, Amstaf jest dziki, ale poślizgnął się na deskorolce i złamał język :P:D

Nowe nicki, nowe tematy, nowe matafory :P Jest trend, więc wiesz jak to jest, teraz jest moda na ksenony przeplatane diodakami :D Tak jak do Egyptus...only all inclusive bla bla bla...tak w oświetleniu only blue hit shit hit shit :D Oczywiście ksenony to nie taka prosta sprawa, trzeba je założyć, trzeba otworzyć maskę bryki, zdjąć koszulę, w samych spodniach porysować sobie klate :P Trzeba wiedzieć jak się do tego zabrać, bo można się skaleczyć w palec :D Trzeba wiedzieć co to jest lampa metalohalogenowa :P Tak się zakłada prawdziwe ksenony, w pocie czoła, z zapachem testosteronu w powietrzu :P Można też założyć imitację, kupić w markecie jakieś tanie żarówki "chinki"....Zwykły halogen z powłoką, mającą zadanie po prostu wymuszenia odpowiedniej barwy, imitującej światło ksenonowe, takie rozwiązania cechują się zwykle niebieskim filtrem, który osłabia strumień światła, pochłaniając część fal. Potem widzi się synków, którzy hurtowo mówią, że mają niebieskie oczy ;):D Ja jestem lekkim daltonistą :D Zupełnie się gubię w tych kolorach ;):D