Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zerojedynka

Kobiece spojrzenie

Polecane posty

Jest to absolutnie nieprawdziwe, wręcz szowinistyczne ukazanie procesów myślowych kobiety :) Jak można porównać mózg kobiety do plątaniny zwojów niczym wnętrza Reno 19? Naszą wrażliwość, troskę o innych wykorzystuje się przeciwko nam samym. Jedynie z obecnością Pudełka Nicości się zgadzam. Ono istnieje naprawdę, ale jest duuużo większe i wypełnia niemalże całą przestrzeń ;)

Dzisiaj już poniedziałek, forume spowolniło by na nowo wraz z mijającym tygodniem przyspieszyć. Miałam wyjątkowo ciężki weekend a ten właśnie poniedziałek również nie zapowiada się dobrze. Z lekka do doopy Dobranoc

Toledo to było super, pewnie, że się uśmiałam. Faktem też jest, iż jakaś prawda z tego wyłazi :) Ale tego pudełka to ja nie lubię. Do miłego

Gość gość
Toledo ty wyłazisz jak kret? R :-)

Gość gość
Wiedziałam, że to Wy :D 👄

Gość gość
Ty wiesz, że wczoraj był program o Ciechocinku :P i myślę, że wiesz.

Gość gość
Gardło mnie boli to po co mam krzyczeć? A Ciebie co na wspominki wzięło? Jałowca nazbieraj, świerku czy szyszek. :P:D

A bo nie mogę odnaleźć się w nowej rzeczywistości, to wlazłem na śmietnik historii. Ty też jak kot, zawsze wrócisz do swego domu :P

Gość gość
Świnia nie kot, założę mu konto na kafe to pociągnie conieco skoro taki lovelas się trafił :). A nawiasem pisząc, to ja Ci się nie dziwię, odczuwam podobnie outsiderzy z Nas chyba. :classic_cool:

A tu była już kiedyś taka jedna z kotem. Faktycznie outsiderzy, skoro Rogatą tu przygnało. Ciekawe kto jeszcze się ujawni :)

Gość gość
Nie wiem ;) ale ja spadam i tak już za długo tu zabawiłam. Słońce świeci, orgazmy za oknem śpiewają aż żal nie skorzystać z uciechy innych. Miód w uszach.. nie, miód na uszy. :) Pozdrów Wiesławę i naoliw ten pieprzony balkonik bo Ci z trzeciego się skarżą, a administrator przygotował fakturę dla Ciebie za tę szybę z parteru ;)

Cześć Gromi 👄 A tak przechodziłem obok, to wpadłem zobaczyć co się dzieje, w nadziei, że kogoś spotkam i nie zawiodłem się :)

Bo mi znowu zredukowali pekapy z Ciechocinka. Teraz to prawdziwe zad***e, czuję się jak na wygnaniu. Nawet świeże laski nie przyjeżdżają tak często na turnusy. Chociaż muszę przyznać, że Wiesława cały czas daje radę:P

Gość gość
Jak miło ;)

Tak, nawet bardzo miło: noc żywych trupów, śmietnik historii i takie tam :p A tak poważnie fajnie Was poczytać, choć tyle tego co kot (ciekawe czyj) napłakał ;) Seniorku zadupia mają swój urok ;) OUTSIDER Uwielbiam charakterystykę starych drzwi Ich otwierania odgłos słodko w uszach brzmi Ich drewna starego zapach uwielbiam Gatunku ilości słoi w żaden sposób nie zgłębiam To nieważne nie obchodzi mnie przemijanie Odgłos drzwi klamki zapadnięcie na klucz zamykanie Wyczekuję zmęczenia materiału kresu wytrzymałości Ja nad nimi one nade mną pastwią się do granic możliwości Na własne życzenie staję się koneserem Z kolejnym otwarciem staję się mentalnym outsiderem :classic_cool:

Gość gość
zerojedynka fajna dziewczynka.

Gość gość
Nie zaloguję się, nie miałyśmy jakoś okazji więcej porozmawiać, ale czasem przychodziłaś do mnie na topik . :)

Outsiderka ;) Wszystko się zmienia, kalejdoskop. Show must go on. Tyle, że nie nasz ;)