Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci,dlaczego mieszkacie z mamusiami?

Polecane posty

Gość gość
Wybacz ale polskie warunki nie pozwalają mi na utrzymanie własnego mieszkania. Jak znajdę pracę jakąkolwiek to po jakimś czasie i tak rozwiązują umowę, więc nie ma mowy nawet o wynajęciu czegokolwiek na własną rękę, a nawet jeśli to i tak człowiek ledwo wiąże koniec z końcem. Pomyślcie przez chwilę to nie boli.

Gość gość
Dokładnie! Dobrze powiedziane, to żadna wolność mieszkać na tzw. "swoim" bo wcale tak naprawdę nie jest się wolnym! Co to za wolnośc, kiedy jest się upierdzielonym w kredytach i na nic się nie ma czasu bo tylko trza charować od świtu do nocy aby utrzymać samego siebie. A mieszkanie z rodzicami w naszych czasach wcale nie powinno nikogo dziwić, jeśli ktoś ma pojęcie o ekonomii. We włoszech i hiszpanii np. to normalka.

Gość gość
a za co taki 25 latek ma sie utrzymac sam?? kokosow on nie zarabia

Gość gość
czyli? - wina Tuska!

Gość Taki_jeden_964
No i prowokacja autorki wzięła w łeb. :)

Gość gość
maminsynki są takie słodkie...zwłascza kiedy się z nim ustawisz, będziesz mieć dzieci, i dom, a jego mamusia zwali ci się na głowe, i będzie pierdzieliła ci nad uchem "Nie przewijaj Kasi/Maćka/Sylwii/Kuby w ten sposób" "nie wychodź z nim na spacer, jest piętnaście stopni, a jak już, ubierz gocieplo" nie odgrzewaj tak krótko mleka"...faktycznie, bardzo słodkie. i nastawi ci faceta przeciwko tobie,[nawet jesli teraz sie lubicie, może tak sie zdarzyć] a on pewnie powie "przestań, przecież to moja mamusia!" i będziesz miała przerąbane, do czasu aż mamusia będzie wąchać kwiatki od spodu. ziękuje bogom że jestem lesbijką, bo wizja mnie i maminsynka, i osoby trzeciej w związku jakoś mnie nie rajcuje.

Gość gość
taki_jeden to nie jest prowokacja, to prawda, boje sie nowego zwiazku,zeby znow nie trafic na maminsynka.autorka

Gość Taki_jeden_964
gość Też się cieszę, że jesteś lesbijką. :) gość To szukaj nie maminsynka, samotnego imprezowicza. Są tacy, zdecydowanie lepsi. Nie trudno znaleźć, wystarczy zapytać, "mieszkasz sam czy z rodzicami". Ja jestem maminsynkiem, ale zapewniam cię, że żona nie będzie mi usługiwać, to raczej ja pragnę jej. Może poza gotowaniem lubię zajmować się domem. Tylko na razie nie ożeniłem się. :)

Gość gość
akurat gotowac bardzo lubie a dla kogos gotowanie sprawia przyjemnosc,samej dla siebie nie bardzo :)

Gość gość
Smiech na sali! Mlodzi chca mieszkac na swoim, zdala od jpouczajacych rodzicow jest rzecza normalna i powszechna, ale czy sluszna? Mlody czlowiek razem z dziewczyna, zona wynajmuja mieszkanie i postanawiaja zyc na swoim. Zarobki w pierwszej pracy nie wieksze niz 2 tys. netto, na wydatki i utrzymanie idzie prawie wiekszosc zarobionych pieniedzy. Na poczatku jest bajecznie i kolorowo, ciesza sie wolnoscia, tym ze sa ze soba calymi dniami, maja mase planow na zycie. Po kilku latach jednak cos zmienia... z pracy sa niezadowoleni, niespelnieni, w domu wciaz brakuje pieniedzy, pojawiaja sie czestrze klotnie, male dzieci, brak sexu, zastanawianie sie czyw ogole ta druga osoba jest nam naprawde przeznaczona... Wtedy wracaja mysli o powrocie do rodzinnego domu i zlosc na samego siebie ze za szybko chcialo sie stac doroslym. Ot cale prawdziwe zycie!

Gość defff
facet jak pracuje to w domu nic nie musi robić to robota kobiety i ona łaski nie robi, po za tym ma słuchać męża i mu sie nie sprzeciwiać nawet w liście do Koryntian jest to napisane, więc sobie nie wymyśliłem tego, kobieta to d***** pasozyt i jej ciągle źle, a nie widzi ze ma lepsze warunki niemal wszędzie

Gość gość
defff jak Cie czytam to dziekuje bogu, ze jestem niewierzaca.mialabym przechlapane!

Gość defff
autorko bo jesteś nierobem a jak meżczyzna musi ci wszystko stawiać na randkach puszczać przodem i znosić ze masz więcej praw zwyczajowych to jeszcze ci źle ? jesteś taka beznadziejna i samolubna, jest ci za dobrze, takich zaden nie zechce

Gość Taki_jeden_964
...dziekuje bogu, ze jestem niewierzaca xxx Dziękujesz komuś w kogo nie wierzysz, dziwne.

Gość gość
to byla przenosnia "bogu" takiego czegos jak WASZ bog nie ma to czlowiek to cos wymyslil, zeby manipulowac mniej inteligentnymi istotami

Gość gość
defff pracuje zarabiam, place za siebie nie znasz mnie to nie wiesz. chce partnera,ktory pracuje i utrzymuje sie sam, nie zjadajac mamusinych pierozkow i buraczkow. AUTORKA

Gość Taki_jeden_964
aaaa już kapuje. :) No nic współczuję. Nawet nie wiesz co za bzdety wypisujesz.

Gość BIGMAN098
34 lat Mieszkam z rodzicami zapewne do końca życia.

Gość gość
pisze co mysle mam do tego pelne prawo. nie zamierzam kleczec przed obrazkami i modlic sie do wymyslonych bozkow. to JA jestem bogiem. zyje jak chce I JESTEM SZCZESLIWA.wspolczuje autorce

Gość defff
zobaczymy po śmierci koleżanko, ale lepiej się nawróć póki masz czas bo potem będzie za późno... dobrze ci radze, a wieczność jest nieskończona

Gość gość
Od dwóch lat 20 letni syn szuka pracy...i co mam go wyciepać z domu?ale mam lepszy pomysł-odwiozę go do Warsiawki i oddam w prezencie Tuskowi-a niech go żywi...

Gość gość
nie boje sie smierci bo liczy sie tu i teraz.tam nie ma nic.przekonasz sie.wiec skoro mam tylko to zycie, chce byc szczesliwa na maxa.defff.ofiaro ksiezy pedofili..zal!

Gość gość
dawaj prace śmieciu, a nie zaglądasz tylko w czyjś życiorys, pyszczyć mordą byle down potrafi, gorzej już jest z tym, by nieroby na stołkach wzięli się w końcu do roboty, agencja taka sama jak randstad albo adeco, nigdy nie odpowiedzieli chętnemu do pracy z ofertą i jakąkolwiek propozycją pracy. Nara pajacu niedorozwinięty.

Gość gość
juz pisiorki szaleja na kafe.ja pasuje bo nikt mnie nie rozumie.kazdy marzy o mamusinych kopytkach.czolem maminsynki.autorka.

Gość gość
a gdzie maja mieszkac

Gość gość
A dlaczego nikt nie napisze ile mamuś żyje na skraju bankructwa licząc na łaskę dzieci?

Gość gość
STYROPIANOWCY to prostaki.Doprowadzili naród do ruiny.Tuski,Kaczyńskie i inne- jesteście z tego zadowoleni?????

Gość defff
jakie pisorki ? ja jestem za platformą zawsze byłem, a do tamtej : przekonasz sie po smierci bo ja jestem pewny swojego rozmawiam z Bogiem często czuje wskazówki i siłę do życia, ale nie życze ci źle bo chrześcijanin tak nie robi życze ci zebyś zdąrzyła sie nawrócić... koniec tematu

Gość gość
A posłowie dziwią się dlaczego rodziny nie chcą mieć dzieci. Za co? Za pieniądze babci będzie się wychowywać? 3+

Gość gość
Autorko, ja pisałam wczoraj jako jedna z pierwszych :) Dzisiaj weszłam i nie wierzę w to co piszą. Ci co nie wiedzą o co chodzi musieliby się przekonać na własnej skórze jak to jest z takim . Mój jest na każde zawołanie mamusi. Z tym to troszkę go przystopowałam bo potrafił lecieć do niej (ok kilometra, niby niedaleko) żeby jej iść do sklepu po mąkę, który ona ma pod nosem. Teść też dupy nie ruszy , ten to dopiero w domu NIC nie robi. Synusiowie też zazwyczaj nic nie potrafią bo kto miał ich nauczyć? Normalne to nie jest. Życzę Ci powodzenia.