Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbita Maciej

Wróżbita Maciej

Polecane posty

Gość gość
k. 60+ jak jest wszystko w porządku to dlaczego nie chce ze mną seksu?

Gość gość
Kupię ma urodziny w przyszłym tygodniu :-)

gość dziś Bo jest zmęczony. Wypalił się. Z Tobą wszystko jest ok. Wiem, że Ci tego brakuje, ale nie wróżę tutaj znacznej poprawy. Czy myślałaś o hodowli kaktusów??

Gość gość
No temu co do niego dzwonię a on nie odbiera;P

Gość gość
Kobieta 35 Stnie mu dziś czy znów muszę robić cuda ustami

Gość gość
K 40 Czy znalazłam faceta na resztę życia?

karmenka27 dziś Tyle ile zdołasz wykarmić. Ani o jedną sztukę mniej, czy więcej. Spełnisz się jako matka. A tymczasem zacznij wybierać meble do nowego mieszkania.

Chyba się nie dowiem to może chociaż szczęśliwe numerki w toto lotka na sobotę ????:p

gość dziś Nie. Masz cudowne usta, czynią cuda, a on uwielbia jak obrabiasz go oralnie. Rozleniwił Ci się chłop i czeka tylko na Twe ssanko. Ale przecież sama to lubisz, więc nie rób z tego tragedii. Uważaj na spadające z nieba meteoryty.

gość dziś Tak. Żyj z nim pełną piersią. To ten facet, powtarzam TEN. Zrób mu dobrą kolację i ucałuj w czółko od Macieja. W przyszłym roku czeka Cię wycieczka do Bangladeszu.

Gość gość
Tak bardzo podobają mi się kaktusy i kiedyś chodziła mi taka myśl po głowie. Czy to dobry dla mnie pomysł? A z tym wypaleniem to nie tak on ma w głowie inną kobietę tak myślę, a mnie nie kocha. Oznajmił mi to w chwili szczerej rozmowy. Wcześniej miał przyjaciółkę.

To co mi ciekawego jeszcze napiszesz?Zdaję się całkowicie na twoją dobrą intuicję :)

Gość gość
Witaj Macieju pozdrawiam,wróżyłeś mi około 4 lata temu 80% sie sprawdziło czekam jeszcze na ten wywróżony ślub na którym Ty będziesz gościem tak było ustalone, kobieta ,59lat ,jak myślisz ile jeszcze mam czekać?

Gość gość
To ja gosc 15 53 martwie sie o niego i boje o jego zdrowie bo bardzo duzo pracuje mozesz mi pow co karty mowia. Czy moglbys mi postawic tarota?

Dobra jaja sie skonczyly. Kto wygra dzisiejszy polfinal oraz jaki bedzie wynik? To wazne bo zalozylem sie o dusze

A w dupe se wsadź takie wrozby. Jak potrzeba to nie pomagasz. Pewnie sam chachmencie obstawiasz nieuczciwie dziadzie wstretny zachłanna franco. ....

Gość aska24
kobieta 24 ktora z nas wybierze??

Niemcy juz sa w finale wiec dzieki za odpowiedź ale aktualnie interesuje mnie mecz brazylia kolumbia pewnie dlatego ze wlasnie trwa:P

Niedawno robiłam to ze swoim chłopakiem i podobno w każdej paczce są 3 gumki. On nie zarabia dużo więc skoro zurzyliśmy 2 to po co trzecią wyrzucił. Boi się że jego mamusia lub tatuś znajdzie? Zdradza mnie? Za każdym razem ma inne opakowanie gumek a nigdy 3 nie zurzyliśmy. Niby raz kilka dla kolegi dał ale skoro raz i kilka to znaczy że miał ich więcej może więcej niż 3. Czy on mnie zdradza :( ???