Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaaa

dziewczyny strasznie mi wstyd, mialam intymna sytuacje z wlasnym tesciem........

Polecane posty

Gość gość numero uno
gosc 16:22 dzieki :) gosc 16:25 a jakbys była/ był 51 letnim facetem to przeszkadzało By Ci jakby młoda laska Ci ob*****gneła?:P swoja droga to dobrze ze autorka ( wbrew temu co sie moze wydawac po temacie i tresci tego postu :p) ma tyle zdrowego rozsadku ze kasuje historie , bo jakby mąz sie dowiedział ze pól Polski( i częsc Europy pewnie :p) wie o tym co wywinąl jego stary i jego zona to mooocno bym sie wkurzył :p ehh nie moge sie doczekac relacji z grilla :)

Gość gość numero uno
gosciu 16:22 dobra uwaga :P i sorki ze sie powtórzyłam z postem mam pewne opoznieia :P

Gość Marakesz11
ja myslę że oni lecą na siebie oboje - żal mi męża- ale poczekajmy bo robi sie ciekawie. Gość 16,22 to ja

Gość gość
Myślę że gdyby to była zona mojego syna to tak przeszkadzało by..

Gość gość numero uno
myslisz ze leca na siebie ??? przeciez to jest obrzydliwe on ma 51 lat ona 29 ;/ yyyyhhh do tego momentu mnie to bawiło ale ta wizja mnie wybiła z rytmu

Gość gość numero uno
gosc 18:24 bo jestes normalny/ normalna ten gosciu na 100% nie jest bo sie na to zgodził no wiem ze ujmuje to wszystko wulgarnie ale jakby był zalazy w 3 d****py to by mu nawet nie stanał.... ( zwłaszcza w jego wieku :P) to raczej musiał byc o tyle o ile przytomny ....

Gość Marakesz11
numero uno- ale pomyśl jest odbiciem męża a 51 latek może byc przystojny i zadbany. Też mi sie to w głowie nie mieści. jak ja (a zdarzyło sie że sie schlałam jak świnia) nazwijmy to po imieniu to o Bożym świeci nie widziałam i musieli by mnie zgwałcić , więc myślę że tak do końca to wiedzieli co robią opamietanie przyszło rano jak alkohol wywietrzał

Gość gość numero uno
Marakesz a moze jej sie po pijaku tesc z męzem pomylił:P nie wiem ja sobie nie jestem w stanie wyobrazic takiej sytuacji ja sie pare razy za młodu tak narąbałam ze ledwo na nogach stałam raz nawet wydawało mi sie ze gram w brazylijskiej operze mydlanej ;p no ale pamietam wszystko i zawsze wiedziałam kto jest kim i z kim jak przyszłam sama to nie zdarzyło mi sie obudzic rano obok kogos obcego :) no ale juz z bólem głowy tak wiesz dla mnie najwiekszym wstydem w zyciu było jak zarzygalam znajomym piekne kwatki w ogródku musze im koniecznie opowiedziec ta historie moze przestana sie ze mnie nasmiewac po tylu latach :P

Gość Marakesz11
rozwaliłaś mnie tą brazylijską opera mydlaną - W pomyłke nie chce mi sie wierzyć.

Gość gość numero uno
no miałam taki czas ze lubiłam te seriale :P wyszło po alkoholu jak bardzo :P a wiesz mój pierwszy tesc tez do najbrzydszych nie nalezał ale zeby go tknac to nie wiem chyba bym musuiała zeżreć pigułke gwałtu albo popic viagre czysta wódka :p a moze ona zjadła jakąs pigułe miłosci :P

Gość gość numero uno
załuje ze musze juz opuscic ten wątek na dzis ale wróce tu jutro musze wiedziec jak to sie dalej potoczy :P i pamietajcie dziewczyny NIE PIJCIE Z TESCIAMI JAK MACIE SŁABE GŁOWY :p

Gość gość
też miałam kiedyś kaca moralnego że o mało nie poszłam do łóżka na pierwszej randce, skończyło się na całowaniu ,rozbierankach itd. byłam mocno nawalona, ale jak już miało dojść do seksu to stwierdziłam co ja robię nie znam faceta( był mega przystojny), więc trudno mi uwierzyć że autorka nie wiedziała co robi przecież to był teść, chyba że jest podobny do męża, i ją pociąga a tak musi być i do tego atrakcyjny, ja tego nie potrafię sobie wyobrazić, kwas jak nie wiem co

Gość gość
dostałam wtedy taka nauczkę że nigdy więcej nie przeholowałam z alkoholem, w końcu facet mógłby mnie zgwałcić, najpierw go rozpaliłam, a w ostatniej chwili stwierdziłam że jednak nie

Gość paloma80
Dziewczyny piszecie, ze facet ma 51 lat i to takie obrzydliwe, fuj, ale ... np. George Clooney ma 53 lata i myślę, że większość z was nie twierdzi, że stary, obleśny, bleee! Mało tego, podejrzewam, że co niektóre nie miałyby nic przeciwko;) A więc nie przesadzajmy z tym wiekiem..

Gość gość
nic przeciwko Georgowi bym nie miała, wręcz przeciwnie ;), obrzydliwy jest fakt, że to jest jej teść

Gość Paloma80
No to, że to teść to fakt - nie fajnie. Ale nie demonizujmy wieku. Z komentarzy niektórych wynikało, że z 51 latkiem to obleśne jest, tak jakby człowiek w tym wieku powinien się już ziemią nacierać:) Na przykładzie takiego George widać, że nie zawsze jest to prawdą:)

Gość gość
podnosze bo czekam na relacje z grilla :D

Gość Marakesz11
Autorko- nie spimy tylko zdajemy relację, skoro wprowadziłaś nas w temat to czekamy na ciąg dalszy.....

Gość gość
no cóż, autorka prowokacji siedzi i myśli nad ciągiem dalszym scenariusza :P

Gość Marakesz11
to jest wszystko grubymi nićmi szyte....ale nie powiem wciągłam się

Gość gość

Gość gość numero uno
up up up moze sie znowu nawaliła:P

Gość Marakesz11
Albo są dwie opcje- 1). sielanka z mężem i nadskakiwanie 2) . wyszło szydło z worka i...... a i jest też trzecia opcja która najbardziej mi leży czyli jest to pier...nie o Chopenie.

Gość gość
:(

Gość gość
Czekamy z niecierpliwoscia!

Gość sowysawszedzie
Moje wizje tego co teraz? - autorka lezy u boku teścia i nie ma czasu na kafe. 2 do rana ssala tescia a teraz meza i nie ma czasu. 3 na grilu byl wujek meza i nakrylbich zazdrosny tesc:) a do tego maz. I maz wrocil do domu wywalil rzeczy autorki i laptop uszlodzony

Gość gość
skończyły się prowokatorce pomysły

Gość gość numero uno
ona jutro napisze jak sie bedzie w pracy nudzic a ja to przegapie:( a tak mi sie podobał jej polot i fantazja :P a moze ja maż z tesciem nakrył i zahakał oboje ?:p lece właczyc wiadomosci moze cos mówia :P

Gość gość
Pewnie znowu zapila i tesciu liczyl na powtorke...

Gość gość
omnomnom