Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość współczesnych młodych facetów woli starsze kobiety...

Polecane posty

Gość gość
A chciałbyś być w związku z kobietą - powiedzmy 40-letnią, wiedząc, że sypiała z 20latkami? Nie wydaje mi się, po prostu będziesz widział w niej materac, na którym młodzi sobie poużywali. Owszem, ona może Ciebie pociągać, ale będziesz o niej myslał tylko w kategoriach seksualnych, ale nie jako partnerki życiowej, bo zawsze będziesz myslał o tych młodzikach, którzy po niej skakali :)

Gość gość
I co najwyżej, też będziesz chciał sobie po niej "poskakać" ;)

Gość gość
A po tobie to ilu młodych i starych skakało ? Hehe , dziewica odezwała się.

Gość gość
Na jedna noc to ty pewnie szukasz frajera desperatko.

Gość gość
ja mam 18lat ale podoba mi sie pani od matmy-ok 40lat-zawsze zadbana-cycki duze-buty na wysokim obcasie no I minowka-wielu chlopakow zaraz po matmie biegnie szybko do toalety, zeby sie wytasowac

Gość young_son_of_svarog
Haha z tym wpisem od kurw to nie ja byłem ,to jest pierwsze,bo moje wypowiedzi występują tylko pod tym nickiem,nigdy nie piszę jako ,,gość''.Dwa,skoro nie wierzysz,że nie uderzyłbym ,to jest tylko i wyłącznie twoja sprawa,ja nie muszę ci niczego udowadniać.Trzy,odnośnie tych materacy i jednorazowych chusteczek-za takie służą dzisiejszym 50 letnim starym facetom wspomagającym się wiagrą moje rówieśniczki,które nadstawiają się za pieniądze-nie mówię,że wszystkie,ale 90%.Na studiach otworzyły mi się oczy,chociaż kiedyś miałem zupełnie inny pogląd na tę sprawę,ale ślepy nie jestem,więc szybko na podstawie obserwacji zweryfikowałem swoją wyidealizowaną opinię o swoich rówieśnicach...

Gość young_son_of_svarog
A i jeszcze cztery...Młoda sobie odpuści prostaka ,to Ci dopiero zabawne.Młoda będzie tolerować największego chama prostaka i agresora,dopóki będzie ją zasypywał pieniędzmi :).Dla nich zrobi i przecierpi wszystko...Taka jest prawda.

Gość gość
w jakim towarzystwie ty sie obracasz,ręce opadają,nie żartuj.Ktora by takiego chama chciała i na co ty jej jestes potrzebny,takich jak ty to na pęczki jest studencików.Ale masz mniemanie o sobie,żałosny typ i przemądrzały.

Gość young_son_of_svarog
To co w takim razie powiedzieć o tobie?

Gość young_son_of_svarog
A mniemanie o sobie mam jak najbardziej słuszne-znam swoją wartość :).Widocznie zabolało cię co napisałem 8:31??Prawda boli?

Gość gość
Rzuciłaś się na młodego,pewnie zabolało :).

Gość gość
Nie ma co się oszukiwać z pokolenia na pokolenie kobiety są coraz bardziej piękniejsze ale jednocześnie zepsute moralnie i mniej nadające się na partnerki życiowe. Seks bez ślubu to dziś norma, seks bez związku, sponsoring, sypianie z kim popadnie po zabawach w klubach itd. Niby kobieta też może ale wszystko powinno mieć swoje granice a nie tylko nie ma ale i coraz młodsze kobiety chcą to robić. Nastoletnie prostytutki, samotne matki nikogo to dzisiaj nie szokuje. Można wiele złego mówić o mężczyznach ale to co wyrabiają dziś kobiety to zakrawa. Jeszcze te próby wmówienia, że puszczalskie panny z dzieckiem romansujące z żonatymi albo dającymi na prawo i lewo są ofiarami mężczyzn. Kiedyś kobiety były walczyły z kochankami a dziś kobiety nie czują się winne romansowania z żonatym bo jak to mówią to nie one składały przysięgę. Smutne ale przez to głównie mężczyźni nie chcą się wiązać i żenić a bycie ojcem to nie jest dziś powód do dumy szczególnie jak ma się córkę.

Gość young_son_of_svarog
9:12-Nie mam nic do dodania,wszystko powiedziałeś/aś.

Gość gość
ale zapienila się stara koofa ,haha, wiem,ze wrocisz bo lubisz jak się ciebie szmaci haha

Gość young_son_of_svarog
No,wściekła się ;).

Gość ja też wolę młodszych
takie mam preferencje i już - nie żebym tak sama zdecydowała :P tak wyszło. nie żałuję.

Gość gość
nie mozna sie zmuszac do niczego.

Gość gość
kazdy lubi to co chce.

Gość gość
mlode szukaja sponsorow

Gość young_son_of_svarog
I masz prawidłowe preferencje.

prawidłowe są moim zdaniem każde, które odpowiadają zainteresowanym (zaangażowanym) osobom. jeden woli młodsze, drugi starsze, trzeci własną płeć, różnie bywa i nikomu nic do tego, dopóki obu stronom to odpowiada.

Gość gość
ja też wolę młodszych dziś Tak powinno być ale niestety mamy bardzo nietolerancyjne społeczeństwo.

Gość gość
To fakt.

Gość young_son_of_svarog
:).Niestety,tak to wygląda .Gdy starszy facet sypia z młodą,to jest ok.Jednak gdy młody facet ma starszą kochankę,wtedy jest źle.Chore społeczeństwo.

Gość gość
I to bardzo.

Gość gość
smutne to jest.

dlatego jedynym sposobem jest nie przejmować się gadaniem innych, tylko robić swoje. każdy ma swoje życie. a ci inni pytają was, co sądzicie o ich wyborach życiowych i dostosowują się do waszych opinii? myślcie o tym, jak wy chcecie żyć i tyle.

Gość gość
ja nie patrze na to co ludzie powiedza.

Gość young_son_of_svarog
21:37 Trafiłaś w sedno.Ci sami ,którzy wp*****lają się z butami w życie innych nie interesują się opinią innych o podejmowanych przez nich decyzjach,co zalatuje hipokryzją na kilometr...Nienawidzę ludzi ,którzy mają taką podłą naturę.Wszystko chcieliby wiedzieć i we wszystko się wtrącać.Niech s********ją na drzewo.

po co te nerwy :D ci wtrącający się nie przejmą się nimi. ale co racja to racja.