Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbita Maciej

Wróżbita Maciej vol.2

Polecane posty

A dużo miejsca zajmujesz? Bo jeśli tak, to wezmę szafę. Co do twego pytania, to proste. Jeżeli boli Ciebie np. ząb, to znaczy, że Ci zależy na zębie. Wyobraź sobie, że nie masz zęba. Pomijając aspekt estetyczny, to trudno byłoby Ci przegryzać. Więc boli Cię ząb, bo Ci na nim zależy. Albo np. taka wątroba. Wyobrażasz sobie życie bez niej? Nie. I boli. Bo Ci na niej zależy. I Analogicznie do wszystkich organów.

Gość nowa lula
Maciej czyli jednak jestes kobietą. :) My kobiety zawsze wybieramy szafe najlepiej pełną ciuchów.:) Jesli jednak jestes facetem to wybierz łóżko, zajmuję niewiele miejsca i pomimo kilku niedoskonalosci ogolnie jestem doskonala:) Maciej mam ograniczony dostep do netu do końca wakacji. Tak że o szczegółach porozmawiamy dopiero za dwa miesiące. Dziękuję za kolejna wróżbę. :) Miłego dnia Macieju:)

Gość gość
1. kobieta 2. 18+ 3 Kiedy?

Gość gość
kobieta 20 lat Czy będę miała bezpieczny wyjazd na wakacje, bez wypadków?

Gość g g
Czy powinnam kupić rakietę ?

gość wczoraj 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Teraz. Właśnie w tej chwili to się stało. Już czuję jaka jesteś czerwona z podniecenia. Jak nie możesz przełknąć śliny. W końcu przyszedł czas na Ciebie. Tylko tego nie zmarnuj. Na gwiazdkę dostaniesz parę skarpet.

gość wczoraj Oczywiście. Sugeruję wyjazd nie dalszy niż 5 km od miejsca Twego zamieszkania. No i oczywiście transport by pięty. A zresztą, po co masz wyjeżdżać na wakacje. Źle Ci w domu? Polecam kartacze w Suwałkach.

Gość gość
Kobieta, lat 25 Palce, czy wibrator?

g g wczoraj Tak. Zdecydowanie. Tylko jakąś porządną. Dłużej Ci posłuży. Zresztą i tak pewnie wkrótce Ci się znudzi i odstawisz w kąt. Ale na razie przynajmniej możesz się lansować rakietą topowej marki. I niech Ci inni zazdraszczają, a co. Przemyśl jeszcze raz swoje planey weekendowe.

Lafiryn_da wczoraj No mam nadzieję. Ten realny wygląda jak lider zespołu disco polo śpiewający wątpliwej jakości falsetem: Macieju Macieju, dziewcząt dobrodzieju.

gość dziś To zależy. Jaki wibrator i czyje palce. Na rynku jest wiele dostępnych modeli na każdą i zawsze można wybrać coś dla siebie. Co do palców. Dobre, sprawne palce to skarb. Są zawsze pod ręką i miłe w dotyku. Czułe. Ja bym się jednak skłaniał ku palcom. W każdym razie ja swoich palców w tym maczać nie będę. Zaplanuj sobie we wrześniu wyjazd na wykopki.

poczta polska dziś Oczywiście, że dać. Jak dasz, przestanie w końcu łazić, zerkać i wkurzać. Zresztą, trzeba się dzielić zawsze tym co masz. Więc dawaj śmiało. Pamiętaj, żeby zebrać na zimę odpowiednie zapasy kasztanów i żołędzi.

ano macieju... masz racje. on kase trzepie, a ty sie tu za darmo meczysz... kocha, nie kocha.. urodzi sie, nie urodzi.. karty sie mecza, a konto w banku ma debet :P... bierz przyklad z kolegi 😴

Do tego trzeba mieć zmysł biznesmena, a ja jestem tylko podrzędnym wróżbitą ostatniej kategorii, z zerową sprawdzalnością. Żałosne....

Gość niestała   czytaczka
Dlaczego z zerową ? Więcej wiary człowieku. Ja tam w Ciebie wierzę. ;) Poproszę o wróżbę. Dożyję do urlopu, czy nie dożyję ? Bo coś kiepsko to widzę. :O

teraz to dopiero powiedziales.... tez mi reklama :O zwariowales macieju, czy jak???? czy co????.. nigdy w zyciu sie do tego nie przyznawaj :) jestes najlepszym wrozem w kawiarni i obok niej.. zobacz ile postow juz ludzie natrzepali, a bedzie ich jeszcze wiecej :classic_cool: masz powodzenie... gratulacje

Gość niestała   czytaczka
Frii ale Ty go tak nie chwal :D bo się jeszcze z tej dumy nadmie jak balonik i odfrunie, a ja na wróżbę czekam ;)

dozyjesz czytaczko :classic_cool:.. jestes twarda i nie do zapracowania :) ale pijesz za duzo kawy. kawiarnia, kawiarnia.. jednak czas na zmiany. zamow czasem jakas ziolowa herbatke.. albo zielona.. albo czerwona.. albo biala nie, bialej nie zamawiaj bo jest do niczego.. slabizna ;)

czytaczko, mowisz i masz.. co prawda nie maciejowa, ale chyba moze byc :D chyba sie nie nadmie.. ale mozna mu zawczasu przyczepic jakis ciezarek do stop, zeby nie odfrunal :D ostroznosci nigdy za wiele :P

niestała czytaczka dziś Nic dziwnego, że kiepsko widzisz, jak nie masz założonych okularów. Załóż je teraz. I jak, widzisz? No widzisz. Spokojnie, do urlopu dożyjesz. Dasz radę wyjechać jeszcze w tym miesiącu? Mało tego, dożyjesz jego powrotu. Tydzień i wracaj od razu do domu. Poznasz na urlopie przystojnego, czarującego, bogatego, uroczego, seksownego, intrygującego mężczyznę, z którym nie zaiskrzy.

frida6 dziś Masz rację. Najlepszym, bo jedynym. Ale z drugiej strony też i najgorszym. Dobra, podnoszę moją samoocenę z podłogi i zapraszam do usług najlepszego wróżbity na kafe.