Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

KWIETNIÓWKI 2015

Polecane posty

Gość narcystycznaegoistka
N

Gość titilinkaa
Hej narcystyczna Ja moge wrzucic zdjecie ale na poczte,choc moj brzuch raz jest raz go nie ma Ale bym pospała jeszcze...

Gość Jagamami
Witam nowe dziewczyny! :) Boje się, dziś mam dentystę!!! Mam nadzieję, że skończy się tylko na przeglądzie i nie będę musiała leczyć ani jednego zęba. W sumie to nic mnie nie boli. Idę bo muszę. Profilaktyczny przegląd... Zaraz wstaję, zjem śniadanko, spacerek z psem, ogarniam się i jade. Dzień taki jak zwykle. Poza tym dentystą. Dziś na obiadek gotuję ziemniaczki, mam surówkę z białej kapusty i do tego robie pstrąga w całości z piekarnika. Mniam :) A Wy co na dziś kombinujecie? PS: Dziś rano obudziłam się z wielką ochotą na seksik. Szkoda, że mój mąż spieszył się do pracy. A zachciało mi się tak na prawdę pierwszy raz od kilku tygodni :/

Gość ziutkaaa
Cześć :) słuchajcie mam pytanko :) ostatnio rozmawiałam z koleżanką i ona po ciąży miała taki pas. Co o tym myślicie? Stosowała go któraś z was?

Gość gość
Hej. Podczytuję was od jakiegoś czasu ale jakoś nigdy nie udzielałam się na żadnym forum. Tez mam termin na kwiecień. Wczoraj odebrałam wyniki testów genetycznych wszystko wyszło ok tylko jedna rzecz to ryzyko wcześniejszego porodu 1:93 i lekarz stwierdził ze to duźo. Czy miałyście teź coś takiego podanego? Jakie miałyście wartości? Bo lekarz który robił opis jest mi zupelnie nieznany

Ziutka ja mam i stosowalam po obu porodach,teraz tez zamierzam,nie wiem jak jest po cesarce ale ja po porodzie sn zakladalam go od razu po powrocie do domu

Gość Gabryjelka
Titilinkaa ja byłam wczoraj, borowanie było i żyje też dasz radę :-)

hej laseczki piękne ;* wczoraj niestety już nie pisałam do Was, ale miałam fatalny wieczor, pierwszy taki od ciąży. ból głowy nie do zniesienia... a od bólu wymioty, i tak cały wieczór. szybko położyłam się spać, a i dziś rano szału nie ma. herbata i pół kromki chleba z masłem, jak ciąży nie czułam, tak chyba teraz sie zaczyna odzywać, masakra... ziolka, 3 mam kciuki, kochana będzie dobrze zobaczysz! jeszcze wrócisz szczęśliwa jak zobaczysz szkraba jak skacze:) czekamy na relacje!!:) Jagamami, nie bój się, całej szczęki ci nie usuną ;D na pewno tylko zwykła wizyta i po kłopocie ;) a i witam nową mamę, cześć narcystyczna!;)no powiem Ci że ja też cieszę się, że są tu już mamy, bo wiele się dowiaduje i to forum naprawdę jest super, a w jakiś sposób już zżyłam się tu z dziewczynami:) pisz co chcesz, widzisz jakie my widzi mi się czasem wypisujemy :) titilinka, na drugi boczek, ciepłe mleko i jeszcze drzemka :P ziutkaa nie mam pojęcia co za pas, opowiadaj do czego to :)

Gość nana94
Czesc ;d , witam nowe dziewczyny :) widze ze coraz wiecej nas zaczyna sie udzielac :)) , Ja wlasnie wstałam , jem sniadanko :) Na obiad nie wiem co zrobie mam jeszcze czas na zastanowienie się ;))

Gość ziolka79
Cześć dziewczyny. W nocy oczywiście kiepsko spałam. W dodatku Filip przylazL do nas do łóżka i jak sardynki w puszce. Gdybyście widziały jak on śpi... Komedia. Pierwsze co oczy otworzyłam to zaglądam do was - pisze z telefonu. Głowa mnie ćmi , z niewyspania, nerwów, emocji. Witam nowe mamy. Kasiasianko- :* napisze zaraz po. Jagamami- ochota na sex u mnie żądło występuje w tym stanie ;) ja mam dzis pomidory faszerowane jaglaną, pieczarkami i cukinią. Ziutka- ja stosowałam taki pas i chyba efekty były. Ok lecę.

Gość lena15
Witam w piąteczek :) ach jak się cieszę że koniec tyg i jutro bedę mogła pospać :) bo tak od poniedziałku do piatku wstaję o 6.30 bo corcia do szkoły :) więc uwielbiam weekndy :) Pas też stosowałam po pierwszej ciąży no może brzuszek już nie był tak śliczny jak przed ciążą ale pewnie coś pomogło :) Jagamami u mnie skończyła się wizyta tylko na przeglądzie :) także nic sie nie bój :) gościu nie mam pojęcia o co chodzi , ja nie mam takiego zapisu na swoim wyniku ale przecież lekarz powinien udzielić informacji dlaczego istnieje zagrozenie wczesniejeszego porodu.

Musze sie czyms pochwalić ;p , wczoraj wieczorem sobie lezałam i próbowalam wyczuć jakies ruchy mojego szkraba no i tak leze i leze i nagle takie bulgotanie kurcze takie dziwne jakby faktycznie ryba przepłyneła haha takie naprawde dziwne uczucie oczywiscie mój narzeczony sie ze mnie smiał hahah no ale powaznie to takie cudowne bylo i mysle ze to własnie była moja córcia ;p

Gość monisia647
Hej ja też od razu jak otwieram oczy rano to włączam tv na dzień dobry tvn, biorę telefon i patrze co tam napisałyście. I też się dziś obudziłam z ochotą na sex ( a rzadko mi się to zdarza ). Wczoraj wieczorem ma lenka pisała że płatki je więc mi też się zachciało i pochłonełam dwie miseczki, o 22 mąż mi leciał po tymbarka bo mi się zachciało i przed snem umierałam tak mnie brzuch bolał po tym wszystkim. A dziś na obiadek robie gulasz z kaszą i buraczki. Miłego dzionka :)

Nana ja dokładnie to samo wczoraj poczułam, ale tylko raz, przykładałam potem ręce rzeby poczuć jeszcze raz ale już była cisza.

monisia no wlasnie ja tez tylko raz :) pozniej juz nie chciało sie ruszac haha ;d len mały :)

Gość ma  LENKA
Czesc:D mój maz wczoraj o 2 w nocy po pracy leciał mi po wodę gazowana bo niegazowana mi nie przechodzi przez gardło a mleko śmierdzi herbata be. Ja dziś gołąbki leniwe będę robić... Ale znowu jakoś zle się czuje... Dobrze ze glodomorki dziś późno wdtaly:D

kurczę to naprawdę coś w tym musi być, że w 2 trymestrze, w kobietach budzą sie kochanki i chce im się ciągle współżyć :) luby wraca dziś z delegacji to i u mnie może coś tam się załączy wieczorem .. ;)

Gość ma  LENKA
U nas akurat to nie ma znaczenia który trymestr:) można powiedzieć ze mój ma ze mną przerąbane ale ten się cieszy:) wiec wszyscy zadowoleni

Moje myśli z rana,też krążyły wokół jednego... ale lekarz zabronił :( A co do pasa, to też używałam po porodzie. Miałam cesarkę, więc odczekałam chyba 2 tygodnie i na początku starałam się, żeby mi nie ugniatał miejsca cięcia. Ja teraz myślę, jaki film zapodać dzisiaj na kino nocne (mamy tradycję, że w piątek wieczorem oglądamy jakiś film/bajkę z synem). No i nic mi już do głowy nie przychodzi :( A jak nie wiemy co, to włączamy Gwiezdne wojny i mamy 6 piątków z głowy :D Już z 4 razy całość obejrzeliśmy... możemy z synem cytować. Dlatego mam nadzieję, że teraz też będzie syn... bo jak pomyślę o barbi, to się nie widzę ;) Jak będzie córka, to tata będzie z nią oglądał bajki ;)

Ja jeszcze nie dostałam opisu z genetycznych, więc nawet nie wiem co tam napiszą.

A jeszcze wam się pochwalę mężem... od kilku lat prosiłam, żeby wybrał i kupił mopa parowego, bo mam dość mycia 100 m2 na kolanach. No i się doczekałam :) Ja już o mopie parowym zapomniałam, a on wczoraj kupił :) Nawet umył podłogę w kuchni i pokoju, ale tak się zmęczył, że później 4 godziny odpoczywał przy kompie :D

oj mami, to zeby ciagle teraz myl za Ciebie tą podloge:) wytlumaczcie o cochodzi z tym pasem bo wiem :) na brzuch i co on?pomaga schudnac czy co ;D mami powiedz mi jak dlugo po cesarce dochodzilas do siebie? bo jesli moje sie nie uloza to tez mnie to czeka;/

Gość ma  LENKA
Ja pas miałam po pierwszej i zaluje bo tak przez to się mięśnie rozleniwily ze nie umiałam schudnąć wiec po drugiej nie używałam za to dużo ćwiczyłam i tacj ciach i gotowe poza tym nawet położna mówiła ze te pasy to jedynie po dużych rozległych operacjach. A tak to mięśnie trzeba zmusić do pracy. Tak wiec ja nie polecam

Gość ma  LENKA
Pas ma za zadanie trzymać ten brzuch ze niby wyszczupla. A brzuch maja trzymać mięśnie a jak robi to za nie pas to miesniom się nie chce.

maLenka :D jestes mistrz :D juz wszystko wiem ;d a teraz z innej beczki, nigdy nie mialam problemu, tak teraz wlosy na nogach wrastaja mi sie jak cholera;/ nie uzywam depilatora, zwykla maszynka. macie jakies sposoby? bo mam nogi tragiczne i pęsetą musze kazdego wyjmowac, masakra

No :) Kilka lat proszenia i mam mopa :) Hihi, jak z ciążą - kilka lat starania się i jest :)

Mami fajna sprawa z tym mopem,tez posiadam,nie zostawia smug jak zwykle mopy;podłog do mycia mam niestety jeszcze wiecej Kasiasianko od pasa raczej nie schudniesz;)ale wyglada sie lepiej,podstawa to cwiczenia tak jak pisze malenka,samo sie nic nie zrobi,ja duzo brzuszkow robilam miedzy ciazami wiec brzuch mialam ok,ale pasa uzywalam teraz tez bede ale jak wroce do formy to tez cwiczenia wlacze Lena to widze ze wstajesz tak jak ja w tygodniu,tez czekam na weekend zawsze,bo od pon do pt zawoze syna do szkoly a corke do zerowki,mam jakies 2km wiec sami nie pojda