Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ally M

34 lata...czas pogodzic sie z samotnoscia

Polecane posty

Gość Też mam 34 lata
Wszelakich dotyczących możliwości poznania Pana.... może i dotyczą sytuacji odwrotnej, tzn. poznania Pani :)

Gość gość
Jak nie ma dobrych rad to dobrą radą jest browara łyk.

Gość gość
albo browara łyków dwa.

Gość Też mam 34 lata
Lepsze winko, wypite z kimś bliskim :)

Gość gośćHeeh
Mi się wydaje, że macie kobiety zbyt wysokie wymagania. kobieta myśląca o poważnym związku, nie zwiąże się z facetem który nie dorobił się własnego lokum i który ma kiepską robotę na czarno, albo na śmieciowych umowach Jego osobowość, wszystkie zalety etc to zbyt mało. Ja dlatego nawet nie zabieram się za szukanie kobiety : ) Nie żebym uważał że wszystkie sa materialistkami, bo to byłoby dziecinne, po prostu Wy (ogólnie kobiety 30+) chcecie od razu przeskoczyć do tego etapu, w którym już wszystko jest i pozostaje tylko żeniaczka i rodzić dzieci heh : )

Gość Też mam 34 lata
gośćHeeh, nie zgodzę się z Tobą, ale mówię tylko we własnym imieniu, nie wiem czy inne dziewczyny się ze mną zgodzą. Dlaczego mówiąc o poważnym związku nierozerwalnie łączysz to z szybką żeniaczką i dziećmi. Wiem, że zegar tyka, ale np ja na chwilę obecną dzieci mieć nie chcę. Lokum, kasa... świadczy o zaradności życiowej, niekoniecznie o zbyt materialnym podejściu, prawda?

Gość gość
to ja od łyka browara. x gośćHeeh, sporo racji w tym co piszesz. Też mam 34 lata, sporo racji tez w tym co piszesz damo tylko niekoniecznie winko.

Gość gośćHeeh
Ja nie twierdzę że wszystkie kobiety to materialistki, bo to byłoby niepoważne. Tylko myślę, że chcecie od razu wskoczyć na pewien etap, inne przeskoczyć, nie pracować nad nimi razem z facetem. Podobnie napisałem na forum kobiet 40+ i tam napisali że mam rację (co mnie wcale nie cieszy). Zaradność.. owszem, facet musi taki być. Ale żyjemy w kraju biednym i coraz biedniejszym. Facet który się nie dorobił, ma mizerne szanse na poważny związek z poważną i dojrzałą kobietą. Takie są zasady. Mam nadzieję że żadnej z Was nie uraziłem. To tylko moje opinie, faceta który widzi sprawy z innej, przyziemnej strony : )

Gość Też mam 34 lata
Tutaj nie chodzi o wskakiwanie na jakiś wyższy level. Tylko to, że jesli nie zrobił pewnych rzeczy przez 15 lat, to przez kolejne raczej też nie zrobi :( Przykre, prawdziwe i życiowe niestety :(

Gość gośćHeeh
Więc jednak mam rację : ) Dla wolnego faceta 30+ pozostaje emigracja. Aż strach pomyśleć o związkach emeryckich, bo ponoć za kilka lat mają być głodowożebracze. : )

Gość Też mam 34 lata
Uświadomiłeś mi coś o czym nie miałam pojęcia... Ale to wszystko teoria. Są jeszcze uczucia, które na szczęście trochę usypiają ten zdrowy rozsądek:)

Gość gość
no to browara łyk.

Gość Też mam 34 lata
Mieszkanie można wspólnie wynająć, jeździć starym autem... eh, chciałabym się zakochać i wiedzieć, że jestem kochana Dobranoc

Gość gośćHeeh
Kobieta może być atrakcyjna niemal do 60tki, więc zobacz ile masz jeszcze czasu : ) Dobranoc

Gość gośćHeeh
Przesadziłem, do 55. Jak Sharon Stone : )

Gość Też mam 34 lata
A mniej atrakcyjna kobieta nie zasługuje już na miłość?

Gość gość
No sory, kto ma cię chcieć, jak ty dążysz do wąskich bioder czyli odwrotności kobiecości.

Gość gośćHeeh
Atrakcyjność to pojęcie względne przecież

Gość daf
to nie prawda, nigdy nie jest za pozno,nie poddaj sie, nie trac nadzieji,szukaj, a znajdziesz, wszystko w jednym ,to mozliwe, werz mi,mozliwe.

Gość 37 latka
gość wczoraj dzięki za linka - teraz o jakie zzuziuz chodzi :)

Gość 37 latka
gośćHeeh mnie się wydaje, że teraz w ogóle pojęcie miłości się spłyciło do zera :( kiedyś nasi rodzice zaczynali od zera od przysłowiowej jednej łyżeczki i małżeństwa się tak nie rozpadały jak teraz na potęgę a już nie wspomnę o naszych dziadkach czy pradziadkach wydaje mi się, że współcześnie i facetem i kobietom się w d... poprzewracało z dobrobytu że nawet związek widzą w kontekście polepszenia sobie statusu materialnego przykre bo samotnych jest na kopy ale każdy broni swojej samotności jak niepodległości

Gość gość
cześć, 37 latka dziś gość wczoraj dzięki za linka - teraz o jakie zzuziuz chodzi usmiech.gif czy wreszcie posłuchałaś? ale link nie przekłamywał, należało wpisać w youtube Nikodem Dyzma - Mandolina i dopiero wtedy było można usłyszeć :) '' zazuzi zuzuzaj '' (1:02)

Gość 37 latka
misio 1 Piszesz, że wiele kobiet nie zauważa szansy na miłość... bo jak szansy na miłość nie ma to jej nie widzimy :) Z drugiej strony nie z każdej mąki wyjdzie chleb... Raczej musi nam więcej pasować niż nie pasować (faceci też mają wady, że uuu ;) ) aby być akurat z tym a nie innym człowiekiem. I tu nie chodzi o kolejny samochód ale o wartości jakie mężczyzna sobą przedstawia. Taki co ma 5 samochodów, 2 motory i swoją firmę normalnej kobiecie nie zaimponuje gdy nie przedstawia sobą żadnych wartości moralnych. Ok zgodzę się, że czysto teoretycznie każde spotkanie może być zalążkiem miłości. W praktyce jednak wiele czynników musi się "złożyć" aby w ogóle zaiskrzyło - to raz. A dwa to - jeśli mężczyźnie zależy to zrobi wszystko by przekonać obiekt westchnień do siebie i uważam, że obojętność kobiety jest wręcz wskazana aby mężczyzna mógł się poczuć mężczyzną i mógł się wykazać :) Jak to mówi przysłowie: "nie ma złej drogi do swojej niebogi" :) Wówczas gdy kobieta widzi, że mężczyźnie jednak zależy pozwoli na jak to ładnie opisałeś aby "nasionko miłości w piękny kwiat wykiełkował"

Gość gość
gość z dziś posłuchałam posłuchałam :)

Gość gość
Samotności ma

Gość Taki_jeden_964
35 lat, już dawno pogodziłem się z samotnością. Nie jestem rozwodnikiem więc według was jestem z tym nienormalnych.

Gość gość
''teraz o jakie zzuziuz chodzi usmiech.gif,'' podpowiedz trochę więcej, nie wiem jak zacząć.

>>>Piszesz, że wiele kobiet nie zauważa szansy na miłość... bo jak szansy na miłość nie ma to jej nie widzimy<<< Szanse są zawsze :). Problemem samotnych kobiet jest analizowanie każdej szansy pod kątem... szansy na miłość. Coś, co nie zależy od nas, nie może zrodzić się w momencie, gdy ciężko się nad tym zastanawiamy :(. Obrazowo wygląda to tak, że jakaś iskierka przeradza się w płomyk, a Wy tak bardzo chcecie ten płomyk zobaczyć, że nieświadomym "chuchem" :D, go likwidujecie :(. & >>>Z drugiej strony nie z każdej mąki wyjdzie chleb...<<< Ja tam głodny w życiu bywałem i z każdego papu :D szczęśliwy byłem :D. Nigdy w życiu nie odgadłabyś: cośmy z resztek mąki, kukurydzy i paru innych żywieniowych niedobitków, na biwaku harcerskim upiekli :D. Do dzisiaj pamiętam rozkosz z tamtego żarełka :D :D :D. & >>>Raczej musi nam więcej pasować niż nie pasować (faceci też mają wady, że uuu ) aby być akurat z tym a nie innym człowiekiem.<<< A co Ty możesz wiedzieć o facecie, którego widzisz pierwszy raz w życiu na oczy? & >>>zgodzę się, że czysto teoretycznie każde spotkanie może być zalążkiem miłości. W praktyce jednak wiele czynników musi się "złożyć" aby w ogóle zaiskrzyło - to raz.<<< Ale bez trzepania krzesiwem o krzesiwo iskra nigdy nie powstanie :D. & >>>A dwa to - jeśli mężczyźnie zależy to zrobi wszystko by przekonać obiekt westchnień do siebie i uważam, że obojętność kobiety jest wręcz wskazana aby mężczyzna mógł się poczuć mężczyzną i mógł się wykazać<<< Fanzolisz głupoty :(. Gonienie króliczka, to zabawa dla dwojga :D. & >>>Jak to mówi przysłowie: "nie ma złej drogi do swojej niebogi" Wówczas gdy kobieta widzi, że mężczyźnie jednak zależy pozwoli na jak to ładnie opisałeś aby "nasionko miłości w piękny kwiat wykiełkował"<<< Mężczyzna mija codziennie, wiele słodziutkich ogródków :D. Musi mieć jakiś powód, by o jeden, konkretny ogródek zadbać i się o niego starać :D :D :D. Jakby nie patrzeć, facet wywodzi się z WĘDROWNYCH myśliwych :D :D :D.

Gość gość
>>>Z drugiej strony nie z każdej mąki wyjdzie chleb...<<< Ja tam głodny w życiu bywałem i z każdego papu smiech.gif szczęśliwy byłem smiech.gif . Nigdy w życiu nie odgadłabyś: cośmy z resztek mąki, kukurydzy i paru innych żywieniowych niedobitków, na biwaku harcerskim upiekli smiech.gif . Do dzisiaj pamiętam rozkosz z tamtego żarełka smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . v to taki z ciebie harcerz ?!!! v v >>>A dwa to - jeśli mężczyźnie zależy to zrobi wszystko by przekonać obiekt westchnień do siebie i uważam, że obojętność kobiety jest wręcz wskazana aby mężczyzna mógł się poczuć mężczyzną i mógł się wykazać<<< Fanzolisz głupoty smutas.gif . Gonienie króliczka, to zabawa dla dwojga smiech.gif . v a jaki playboy :D

>>>to taki z ciebie harcerz ?!!!<<< Bardzo miło wspominam harcerskie przygody :) :) :).