Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ally M

34 lata...czas pogodzic sie z samotnoscia

Polecane posty

Gość Ally M
''Świat poszedł do przodu, a ja taka trochę staroświecka w tym temacie'' Ja tez taka jestem i nie uwazam, ze jest to powod do wstydu:-)

Gość Ally M
''Ja dzisiaj zrobiłem kilka "podejść" smiech.gif do pięknej dziewczyny oczko.gif , robiącej zakupy. Gdyby nie uśmiechała się na mój widok usmiech.gif i nie reagowała na moje "porady zakupowe" smiech.gif , to odpuściłbym po pierwszym podejściu smutas.gif .'' Ta sytuacje rozumiem bo jeszcze nie znasz tej osoby i probujesz nawiazac pierwszy kontakt. Czy zadzwonilbys do niej po pierwszej randce gdyby w czasie tej randki ona byla dosc oziebla? Czy wciaz bys probowal ja zdobyc?

Gość gość
Są ludzie, którzy nie patrzą, że ktoś ma już rodzinę, nie widzą żadnych przeszkód gdy chcą kogoś zdobyć. To o czym my mówimy, o takich drobiazgach jak brak uśmiechu?

>>>Są ludzie, którzy nie patrzą, że ktoś ma już rodzinę, nie widzą żadnych przeszkód gdy chcą kogoś zdobyć. To o czym my mówimy, o takich drobiazgach jak brak uśmiechu?<<< W zeszłym tygodniu, zobaczyłem męża blondynki, z którą bardzo miło mi się gada :D. Jakoś ostudziło to moje chęci, poznawania jej :D. Nie chodzi o to, że facet jest równie wielki jak ja, i mógłbym się go obawiać :(. Raczej o to, że jest do mnie podobny (choć młodszy) i jakoś głupio byłoby mi "wyrywać" jego żonę :).

Gość gość
Bo ty Misio masz jeszcze jakieś zasady, ale wiele osób kieruje się jedną zasadą, że w miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. To ja już wolę być samotna po grób, niż rozbijać czyjąś rodzinę.

>>>Bo ty Misio masz jeszcze jakieś zasady, ale wiele osób kieruje się jedną zasadą, że w miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. To ja już wolę być samotna po grób, niż rozbijać czyjąś rodzinę.<<< Ale o jakiej miłości można mówić, gdy się kogoś zupełnie nie zna? Poza tym pakując się w czyjeś życie w taki sposób, można go unieszczęśliwić. Trzeba być psychopatą, by manipulować ciągle kimś, kogo się kocha :( .

Gość gość
misio1 bardzo mnie to frapuje jak człowiek, który kieruje się wartościowymi zasadami tak jak Ty uważa, że Boga nie ma hmm?

Gość gość
Ally M i jak callanetics ? :) ja dziś rano ćwiczyłam a Ty? :)

>>>bardzo mnie to frapuje jak człowiek, który kieruje się wartościowymi zasadami tak jak Ty uważa, że Boga nie ma<<< A kto Ci powiedział, że ja w istnienie Boga nie wierzę?

Gość gość
misio1 czytałam Twoje wpisy gdy atakowałeś katolików więc sądziłam, że nie wierzysz w Boga ale skoro wierzysz to sorki za pomyłkę

Gość gość
w takim razie nie rozumiem wierzysz w Boga i zachwalasz aborcję coś mi tu nie pasuje

>>>czytałam Twoje wpisy gdy atakowałeś katolików więc sądziłam, że nie wierzysz w Boga ale skoro wierzysz to sorki za pomyłkę<<< To dla wyrównania poczytaj te, w których katolików broniłem :). x Jeżeli chodzi Ci o Chazana, to wg mnie, plątanie spraw religii, do jego płytkiej moralności, jest co najmniej nieporozumieniem :( . Nazwałbym to dosadniej. Prawdziwym złem świata są ludzie, którzy uważają, że mają monopol na interpretowanie zamiarów Boga. Z takimi uzurpatorami, nigdy nie będzie mi"po drodze" :).

Gość gość
no to spox bo już miałam się za Ciebie modlić o Twoje uzdrowienie abyś mógł uwierzyć, że Bóg istnieje :) PS.: nie musisz już odpisywać no mojego maila :)

Gość gość
znikam, pa

>>>w takim razie nie rozumiem wierzysz w Boga i zachwalasz aborcję coś mi tu nie pasuje<<< Czego nie rozumiesz? Czym innym jest teoria, a czym innym życie :(. Jeżeli leczenie jednego człowieka będzie kosztowało milion złotych, a przez brak tych pieniędzy, odmówi się koniecznych zabiegów kilkunastu innym, to wolę ocalić życie tych kilkunastu, zamiast jednego. To jest właśnie prawdziwe życie. & W przypadku sprawy Chazana, powołano do życia, coś, co nie zdążyło nawet poczuć, jakiejkolwiek radości z życia :(. Świadomie piszę: coś, bo ktoś zdaje sobie sprawę ze swej odrębności i inności, a ta nieszczęśliwa istota, czuła wyłącznie ból i strach. & Wiem, czym jest prawdziwy ból, gdy jedynym twoim marzeniem, jest szybka śmierć. Nie robisz tego, by nie sprawić bólu bliskim. Wiem jak wygląda radość, gdy czujesz, ze życie uchodzi z ciebie, bez twej "pomocy". Wiem, jak szczęśliwy czuje się wtedy człowiek. & Dlatego dla mnie "wyczyn" Chazana był egoistycznym k.restwem, a nie pomocą dla kogokolwiek :( .

Gość gość
PS.: humanitaryzm a prawo "nie zabijaj" czasem nie idą ze sobą w parze bo humanitaryzm wymyślił człowiek a prawo "nie zabijaj" dał nam Bóg pytanie co dla kogo ważniejsze prawo wg ludzi czy wg Boga

Gość gość
zauważ, że humanitaryzm wymyślił człowiek by człowiekowi było dobrze za wszelką cenę prawo Boże "nie zabijaj" obowiązuje w każdym przypadku i dla każdego nawet gdy ludzie są mocno uszkodzeni fizycznie i nam krwawi serce to jest nasze posłuszeństwo Jego Woli

Gość gość
no dobra teraz już idę spać :)

A czy to przypadkiem nie ten bóg spalił żywcem wszystkich mieszkańców Sodomy ? Oryginalne przykazania są jedynie "wskazaniem kierunku", a nie jednoznacznie narzuconym prawem. Dlatego twórca tych przykazań, przewidział możliwość pokuty i zmazania grzechów. Niedoskonałość jest cechą naturalną człowieka i życia na ziemi. Stosowanie "doskonałego" prawa do niedoskonałej rzeczywistości, przynosi więcej szkody niż pożytku. Twórca przewidział dla nas prawo do niedoskonałości, a fanatycy religijni, usiłują nas go pozbawić. Aborcja nie jest dobra i jej stosowanie powinno być mocno ograniczone, jednak w naszym ułomnym świecie "wolę" "wyskrobać" dziesięcioletnią ofiarę gwałtu ojczyma, niż kazać jej żyć z tym obciążeniem do końca dni jej pisanych :(. & Modlić się za mnie nie musisz :D. Podobno kilka osób robi to codziennie :). Widocznie uważają, że moje życie jest coś warte :).

Gość lanser psychopata
wiem że wszędzie można spotkać i myślę logicznie po prostu w mojej wypowiedzi o psychopatach pomieszane były dwa aspekty, jeden że ty wszędzie ich widzisz(wiesz dlaczego nie bede wyjasnial) oraz drugi z tym przystankiem. co do przystanku to tez juz wyjasnilem ze ja nie rozumiem jak mozna kogos zaczepiac na p-rzystanku dla mnie to niepojete i tyle, dla ciebie moze byc super zabawa wymienianie sie telefonami ja tego nie neguje, stwierdzam tylko ze raczej niewiele osob jak ty bedzie sklonne komus nieznajomemu dac numer na przystanku a w klubie juz moze byc inaczej ale tez nie chce mi sie wyjasniac roznic. poz atym dla mnie to pewna abstrakcja ten przystanek wiec to byla taka dygresja nie znam sie na zaczepianiu ludzi na przystankach czy na byciu zaczepianym. zreszzta ja ostatni raz na przystanku bylem z 8 lat temu moze cos sie zmienilo :D juz ci tlumaczylem klikasz na goscia kasujesz klikasz ponownie i masz wszystkie swoje nicki jak dawniej tylko ze zaden domyslnie nie wskakuje trzeba na niego kliknac.

Gość gość
przestan mi takie bzdury imputowac, bo ja autobusami nie jezdze:P napisalam wyraznie, ze nigdy nie wiadomo kto zacz:P co do wpisywania nicka to nie musisz mnie uswiadamiac, bo wiem jak to teraz dziala tylko mam odr****** pamiec wsteczna, ale do ciebie to najwyrazniej nie dociera:D po prostu pisze jak dawniej co mam do napisania i klikam - WYSLIJ:P zamiast zjechac na dol i wklikac pierwsza litere nicka, bo wczesniej to wystarczylo:P

Gość szyyyyyyyyyyyyy
:D tak jak teraz:P

Gość szyyyyyyyyyyyyy
ej tam informatycy skad jestescie? takie normalne slowo zahaslowac:D?

Gość lanser
nic ci nie imputuje sama wczoraj sei chwalilas ze trafiasz na samych psycholi w nawiazaniu jak rozumiem do tego zdania "gdybym byl kobieta i jakis nieznajomy facet na przystanku poprosil o numer to bym stwierdzil ze to jakis psychopata". wniosek wiadomy, nie wnikam czym jezdzisz albo co robisz na tych przystanakch :P bo nie o tym ten temat. mozesz chodzic po to aby sie numerami wymianiac kazdy ma jakies swoje dziwactwa :D skonczmy juz ten temt przystanku dla mnie to dziwne dla ciebie ok i ok. ludzie sa rozni. ja na przystanku widze psychola a ty wszedzie poza przystankiem sie go doszukujesz w kontekscie numerow telefonu. z moim mysleniem wszystko ok bo wiem co sie kryje za gwiazdkami :P wyczysc sobei pamiec podreczna i naucz sie pisanai po nowemu nicku :P

Gość szyyyyyyyyyyyyy
to byl zart, ale widze, ze juz nie lapiesz:P czesto czyszcze pamiec podreczna i nie wiem co to ma wspolnego z zagwiazdkowywaniem pewnych slow:P a informatycy mogliby przywrocic automat, no chyba, ze to dla nich za trudne:Pno i po cholere zrobili to odwrotnie:O

Gość gość
Myślisz, że to przez wygląd? Przyszedł dzisiaj do mnie do firmy pasztet, lat 20, obrączka na palcu. Ładniejszym jest łatwiej, bo faceci sami zagadują i tak naprawdę nie patrzą na intelekt itp., ale jak widzisz, że tak nie masz to już czas, żebyś tego faceta sobie sama poderwała. Niektóre koleżanki tak zrobiły i mówią, że są szcześliwe. Szerokie biodra, jak nie masz więcej niż 100 to jest dobrze. Faceci nie lubią męskiej figury i wąskich bioderek, np. 85, jak chłopak.

Gość lanser
nie wiem co bylo niby zartem bo ja tam nigdzie zartu nie widzialem. pamiec podreczna w glowie sobei wyczysc :P abys mogla wpisywac nick po nowemu bo teraz masz odruch.to byl zart wlasnie :D wiec tez nie lapiesz. tu wszystko jest na opak naprawia jak reklama sie bedzie do gory" nogami" wyswietlac :D

Gość szyyyyyyyyyyyyy
odruch.

Gość szyyyyyyyyyyyyy
dziwne, ze teraz to slowo weszlo:D

Gość lanser
bo przedtem napisalas odruchową albo odruchawa w wyniku literowki :D