Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OBURZENIE O WIZYTE U PROSTYTUTKI

Polecane posty

Jak dla mnie jak facet chce sobie chodzić na dziwki niech chodzi. mnie to osobiście trochę obrzydza, bo nigdy nie wiadomo z kim taka pani miała kontakty chwilę wcześniej i w ogóle jest to odrażające, ale rozumiem, że facet który nie ma kobiety musi sobie ulżyć. Nie rozumiem tylko facetów mających swoje kobiety, które ich bardzo kochają i nie odmawiają seksu, którzy właśnie mają taką potrzebę pójścia na dziwki. Bo co, bo coś innego ? No to kuźwa na cholere się wiążą w związki skoro własna kobieta im nie wystarcza ? Lepiej pójść do innej bo co ma inny ryj ? Cipe ma tą samą dziwka może troche luźniejszą... :|

Gość gość
Może d***** tańsza,ładniejsza i nie strzela focchy

Gość gość
Nie diwka tylko prostytutka! Troche szacunku dla kobiety!

Gość jfjghgthhtjj
hehe ... nie rozumiem ludzi którzy płacą komuś za seks, nie lepiej poderwać kogoś i przespać się z nim za darmo ?

Gość gość
" nie lepiej poderwać kogoś i przespać się z nim za darmo ?" do czegoś takiego to trzeba być: - pewnym siebie - przystojnym - mieć gadane - doświadczenie w podrywie - dobrze się ubierać - być wysokim - dobrze zbudowanym - i pewnie dużo innych bo inaczej żadna na kogoś bez takich cech nie spojrzy a już napewno nie na jeden raz więc kpisz

Gość gość
Prostytutka często jest lepsza od kobiety żyjącej w beztrozce kobiety Prostytutka jest tańsza, atrakcyjna dostępna dla kazdego,dlatego nie tylko dla samce alfa I przedewszystkim ponosi tak jak mężczyźni konsekwencje swoich czynów A tak jak normalna kobieta wymaga utrzymania/kasy,samochodu ,auta,mieszkania,zawsze więcej niż ona ma mimo ze noc nie osiągnęła i uroda nie grzeszy to nie powiedz ze jest dnem tak jak nieporadny facet bo ona jest w związku i kocha,czyli doppa zdobywa byt,juz nie mówiąc o wymaganiach atrakcyjnych krów Co ciekawe coraz więcej facetów porzuca ideały o miłości z powodu kosmicznych wymagań kobiet i małego zysku i wybiera chodzenie do prostytutek :-)

Gość gość
Prostytutka jest bardziej opłacalna, tańsza,atrakcyjniejsza,dostna dla każdego i wartosciowsza bo ponosi konsekwencje swoich czynów np.potępienie społeczne

Gość gość
Co ciekawe coraz więcej facetów porzuca ideały o miłości z powodu kosmicznych wymagań kobiet i małego zysku i wybiera chodzenie do prostytutek usmiech.gif x Podsumowanie!

Gość gość
Facet może mieć za słabą psychikę na kobiete-tu był taki temat ze mąż jest za dobry to baba chce go zdradzić

Gość gość
Każda kobieta to prostytutka bo każda chce bogatego Tylko ze prostytutki są uczciwsze i nazywają zeczy po imieniu

Gość gość
To co mają robić faceci jak kobiety mają takie wymagania,zawsze mniej dając od siebie

Gość gość
Kobieta zawsze jest brzydsza i gorsza w związku ,wymaga faceta lepszego od siebie i jeszcze chce by traktować ją ma równi Faceci powinni mieć prawo do zdrad i krzywdzenia kobiety bo każda kobieta skrzywdziła iluś tam facetów swoimi wymaganiami i zaufaniem w sobie,wiec skoro facet w związku tyle od siebie daje (urodę,kasę,pewność siebie,podryw,rozrywki i ogarnięcie życiowe) to kobieta gdyby miała chonor to by się zgadzała na zdrady lepszego od siebie człowieka bo i tak miała łatwiejsze i bardziej beztroskie życie od niego niewiele od siebie dając ,wiele wymagając.

Gość gość
co za debil wypisuje te głupoty.

Gość gość
A co nie ma racji? Mamy wiecznie brać udział w waszym twardym przesiewie ,zęby albo sprzątną was jakis przebojowy przystojniak,albo zęby niewiele zyskać wiele tracąc Faceci mądrzeją ,bo widzą ze kobieca miłość tobujda (facet kocha, kobieta wymaga) a prostytutka to atrakcyjna lobieta,dostępna dla każdego,tańsza a przynajmniej szczera i uczciwa

Gość mężczyzna po 30
Ale oburzenie kobiet :D Po pierwsze- to mimo wszystko rzadko który normalny mężczyzna się decyduje na pójście do prostytutki. Pomijając typowych k****arzy. Jest sporo racji w tym co autor pisze. Kobieta to przede wszystkim wymagania! Któraś tu pisze, że faceci też mają wymagania z kosmosu. Co to za bzdury z d**y wzięte? Jakie wymagania? Który facet wymaga przysłowiowego obiadku i pracy na etacie? P***********o was? Pieniądze u kobiet nie mają znaczenia dla mężczyzn. Na pewno faceci "wymagają" żeby kobieta się podobała, każdy marzy o miłej niuni, tak to już jest, ale to wszystko poza co piszą kobiet to bzdury. Obiadek pod nos? Kurwa, który się o to prosi? Teraz się jada na mieście, zamawia jedzenie, nie jest to takie ważne. W drugą stronę już tak nie działa. Facet dla kobiety to element jej układanki w jej głowie. Taki dostarczyciel pieniędzy, zabawiacz, gdzieś tam pomiędzy ojciec JEJ dziecka i wiele wiele innych. Takie jesteście drogie kobiety, szczególnie to w Polsce można zauważyć z uwagi na fakt, że są problemy w tym kraju z pieniędzmi. One stają się niemalże tematem nr 1 dla kobiet, chcą się wyrwać z przysłowiowej biedy, i pieniądze stają na 1 miejscu. Mieszkałem na zachodzie przez 3 lata, jestem normalnym, zaradnym, przeciętnym mężczyzną, nie miałem tam problemu z relacjami damsko- męskimi, nie było tematu pieniędzy (każdy je miał, mniej lub więcej ale miał), miałem w swoim środowisku powodzenie (ku mojemu zdziwieniu). Wróciłem do Polski i masakra, pieniądz, pieniądz, pieniądz, widać to w oczach...Sam czasami przeglądam portal z prostytutkami i chodzi mi to po głowie, chociaż nigdy się nie zdecyduję, fatalnie bym się później czuł. Na co dzień mam małe szanse na kobietę, nie mam pieniędzy. Pozdrawiam

Gość gość
a tam,Ty wyżej ale głupoty pier/dzielisz moje koleżanki sa z takimi c*****i niezaradnymi,nawet dwie mają facetów na utrzymaniu ,bo liczy sie dla nich co innego,po prostu kochają swoich facetów,nie mniej uważam ze to już jest społeczna rola faceta ,ze o ten dom i dzieci powinien zadbac,i zeby bylo co do gara włożyc,a kobieta powinna skupiac sie na wychowywaniu dzieci i ewentualnie cos "drobic" do budzetu no ale ,jest jak jest ...a w temacie,kolezanka mi opowiadała,ze przeczytała artykuł o prostytucji,ze wszedzie w duzych miastach wsadzają ulotki z agencji za wycieraczki na parkingach,i ze jak sie wydaje to nie ma racji bytu,i niekoniecznie ktos z tego korzysta,tak dziennikarka zrobiła rozeznanie,i okazuje sie ze potencjalny samiec traktuje sex jak potrzebe fizjologiczną ,idzie i się relaksuje ,i popołudniami w blokach gdzie sa takie agencje cale klatki schodowe sa zapelnione czekajacymi w kolejce glownie biznesmenami ,bo potrzebują "relaxa" a potem wraca do zony i rodziny ,,i kocha ich nadal,a wizyte u prostytutuki traktuje jak cos zupełnie normalnego ,oczywistego i potrzebnego do prawidłowego działania

Gość gość
tu nie chodzi o to, że prostytutka tylko, że facet wybrał inną kobietę. A kobiety jak wiemy psy ogrodnika.

Gość gość
Pani wyzej udiwadnia ze kobiety sa gorsze od facetow

Gość gość
Ggggh