Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nie chcę jechać na wakacje z przyjaciółką

Polecane posty

Gość gość

Z moją przyjaciółką znamy się już dość długo, od 4 klasy podstawówki. Cały czas chodziłyśmy do jednej klasy, rozłąka nastąpiła dopiero rok temu kiedy poszłyśmy do liceum. Mimo to spotykamy się co weekend i nasza więź wcale się nie rozluźniła mimo nowych znajomosci. No właśnie, nowe znajomości. Otóż planujemy w sierpniu mały wyjazd z paczką moich kolegów ze szkoły i moja przyjaciółka też została na niego zaproszona (tak się złożyło, że była na jednym spotykaniu ze mną i moimi znajomymi, jakoś tak wypłynął temat wycieczki i została na nią również zaproszona). Problem polega na tym, że nie chcę, by ona z nami jechała. To jest nasza paczka, nasz wyjazd, poza tym w te wakacje dużo czasu spędzamy z moją przyjaciółką we dwójkę i miałam nadzieję, że choć te parę dni spędzę sam na sam z moimi nowymi znajomymi (nie żebym miała jej dosyć, po prostu... lubię mieć "rozgraniczone" życie). Nie wiem, jak jej to powiedzieć, boję się, że poczuje się odrzucona jeśli wyznam, że nie mam ochoty by jechała...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować