Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 153 cm wzrostu a ważę 67 kg

Polecane posty

Gość gość

i wyglądam szczupło

Gość gość
nie wierze, ja mam 176 i mam 60 kg i wydaje mi sie ze moglabym schudnac! ty pewnie wygladasz jak zapasniczka sumo

Gość gość
Dziwne, też mam153 cm warzę 50 kg, i wydaje mi się, że troszkę mogłabym zeszczupleć.

Gość gość
przy takim wzroście i tej wadze,nie ma znaczenia wysokość ani szerokość bo to ta sama wartość,właściwie to geometrycznie jest się kołem ;)

a w jakiej części ciała wyglądasz szczupło?!bo ja mam 155cm i 64 kg i wyglądam jak ładna beczułka do piwa

Gość gość777777
hahahahahahaha:D ja waze 67 kg i mam 165 i chcialabym schudnac z 15 kilo a ty mowisz ze wygladasz szczuplo? chyba masz jakies lustro zwezajace

Gość gość
za duzo - ja jestem 22 cm wyzsza przy tej wadze i jestem lekko za tlusta w udach i brzuchu; chyba nawet z bmi wychodzi autorce nadwaga

Gość gość
Zdziwie Was drogie panie, ale to jest możliwe! Ja np. mam 172 cm wzrostu a mam taką budowę, że gdy ważyłam 78 kg miałam po prostu kształty, duże piersi i tyłek, kawał uda, ale talię miałam szczupłą, więc cała sylwetka nabierała lekkości i nikt mi nigdy nie powiedział że mogę tyle ważyć. Teraz mam 58 kg i cycki piątoklasistki więc waga jest nieważna. Poza tym dziewczyna może mieć sporą masę mięśniową stąd te kg . Każdy jest indywidualny, dlatego ten świat jest taki piękny :)

Gość gość
bo wy jesteście tłuste lochy a ja jestem szczupła hahaha

Gość gość
fajny wzrost. zawsze chciałam mieć 150cm. i ja również ci wierzę- możesz mieć cięższą budowę kości i już..co w tym dziwnego

Gość Singielka1985
zalezy jak sie rozloza kilogramy, jesli w biust i pupe to mozesz wygladac wlasnie fajnie :D

Gość gość
Jak się jest karakanem, to te kg nie maja się gdzie rozłożyć. :D Na tych kawałkach nóg?

Gość prawictwo pospolite 143
to prawda ze duży tyłek i duże piersi mogą być zaletą , ale tylko gdy jesteś szczupła grube uda , masywna sylwetka , grube ręce to problem

>>>masz nadwagę. Podejrzewam, że ona ma bardziej szczupłe uda od ciebie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ead6e798 50e710c.html<<< prawictwo: czy Ciebie już do końca pogięło? Dziewczyna, z wstawionego przez Ciebie zdjęcia, ma WYCHUDZONE nogi i uda. One nawet normalnych, nie przypominają. Z całą pewnością, są szczuplejsze od nóg autorki wątku :D. x >>>Gruba uda nie są atrakcyjne , tylko odpychają<<< Grubym udem łatwiej Cię odepchnąć :D :D :D. Wygląd zależy od budowy CAŁYCH NÓG. Bywają PIĘKNE pulchne nogi :), i zdarzają się odrzucające kloce :(. Wygląd ZAWSZE JEST SPRAWĄ JEDNOSTKOWĄ i nie można atrakcyjności ludzi mierzyć wyłącznie centymetrami i kilogramami :(.

Gość Singielka1985
wcale nie musi miec grubych rak i ud, skoro wyglada i czuje sie szczuplo, jakie znaczenie ma to ile wazy? leczcie kompleksy gdzie indziej, zamiast wpedzac w nie autorke. Tak trzymaj malenka! :D

Gość gość
67 kg jest dobre gdy masz 182 cm wzrostu .. Przy 150 cm sobie nie wyobrażam takiej wagi

Gość gość
Gościu z 12:39 skoro nie wyobrażasz sobie 67kg to co powiesz o dziewczynach które ważą po 100kg przy takim wzroście i też jakoś żyją? Szkoda mi takich pustych lal, naprawdę. Świat jest trochę większy niż ci się wydaje.

Gość wielbicielka misia
Bardzo ciekawe. Ja mam 167 i ważę 64 kg a wyglądam jak spasiona świnia :) Próbuję schudnąć do 58 ale słabo mi to wychodzi. Jeśli autorka podoba się sama sobie to dobrze a wam nic do tego.

A ja mam 188 cm i ok. 58-60 kg. :o Wyglądam jak anorektyczka. I nie mogę przytyć, za nic, mimo, że dosłownie żrę jak świnia. Już chyba wolałabym ważyć za dużo.

Gość gość
A niech sie sama sobie podoba ale to nie zmienia faktu ze jest zapasiona:) ja mam 160 i waze 53kg , postawe mam jak ta dziewczyna ze zdjecia ( troche szersze biodra mam) i moim celem jest zjechac do 49-48 kg

Gość gość
Hm no niezła prowokacja, albo laska jest ślepo zapatrzona w siebie :O ja mam 162 cm, ważę 55 kg i uważam, że jeszcze z 2-3 kg mogłabym zrzucić. głównie z ud. Mam 29 lat

Gość abyja
A nie czepiajcie się, niech sobie pomarzy, że jest piękna i zgrabna.

Gość gość
Przecież ta dziewczyna ze zdjęcia jest idealna Gdzie ona ma grube uda?No spaczony świat

Mięśnie ważą dużo więcej niż tłuszcz. Tak więc np 2 kobiety z takim samym wzrostem i wagą mogą mieć zupełnie inne sylwetki.

Gość gość
Mam 152, ważę 56 i uwazam, ze jestem gruba. mam brzuchol i cyce. Co z tego, ze jestem dosc wysportowana, kg robia swoje, wiec nie pitol, ze wygladasz szczupło. :o