Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

az ciarki przechodzą na samą myśl jakich to morderców mijamy podczas podróży

Polecane posty

Gość gość

! Jedziesz przepisowo a i tak masz marne szanse na bezpieczne dotarcie do celu , na drogach wiekszość to naćpani

Gość gość
Polacy to hołota i dzicz (oczywiście nie każdy) .Myślą ze jak mają byle jaką samochodzinę to są królami, panami świata. Bawią się jeżdząc, podejmują ryzyko, igrają z losem, pchają się na chama . Zero kultury! Szkoda że najczęsciej cierpia przez to Bogu ducha winni ludzie i ich rodziny...Auto nie służy do zabawy tylko do jazdy zgodnej z przepisami i każdy kto prowadzi auto powinien słuchać sumienia, które mówi mnie gdzie jest jego granica względem jego umiejętności (w zakresie narzuconych przepisów).

Gość Bombelka
Witam dziewczyny temat związany z bezpieczeństwem to az opowiem wam swoja historie.. ostatnio jechaliśmy samochodem a byłam świeżo po zakupie nowych adapterów na pas ktore miały chronić moje dzieci i mnie przed skręceniem kręgosłupa. Byliśmy w augustowie na wczasach wracając samochód z polnej drogi wyjechał nam wprost przed maskę i co? Doktorzy na badaniu obdukcyjnym do ubezpieczenia powiedzieli, że gdyby nie adaptery moja córeczka mogłaby nie żyć a w najlepszej sytuacji nie mieć władzy nad ciałem.. DLatego każdej polecam ! http://allegro.pl/adapter-pasow-dla-dzieci-i-doroslych-gratisy-i6357407914.html