Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niskie uważają, że wysocy faceci o nich marzą ? Jest wręcz przeciwnie

Polecane posty

Gość gość

wysocy chcą partnerek swojego wzrostu lub troche nizszych, pary typu on 190 i ona 160 to rzadkosc, tacy faceci prawie zawsze mają kompleksy, nie są pewni siebie, swojej męskosci, boja się zostac zdominowani, a taką małą łatwiej kierowac, bo niscy ludzie są zwykle bardziej ulegli

Gość gość
100% prawdy Jestem wysoka i nie chciałam knypka, mam wysokiego To samo faceci Mysle, że niskie są łatwe i latają za tymi wysokimi, niektorym to odpowiada

Gość gość
Tez mi odkrycie :) podobnie jest z budową ciała, sportowiec nie zwiąże się z grubaską czy laską, która całe dnie lezy przed telewizorem, no chyba ze chodzi mi o worek na sperme. Normalna atrakcyjna kobieta nie spojrzy na ''miśka'' typu Tomasz Karolak, tylko te z niską samooceną, na codzien mogą byc usmiechniete, niby pewnie siebie a w srodku male, zagubione dziewczynki, które podświadomie szukają opiekuna, ''tatusia''.

Gość gość
niektorzy wysocy faceci lubia niskie kobiety.

Gość gość
niektorzy wysocy faceci lubia niskie kobiety. xxx przeczytaj pierwszą wypowiedź

Gość gość
ja przewaznie mialam wysokich facetow.

Gość krupcia pupcia
Hahaha, ciekawe, ze ja ze swoimi 154cm mialam tylko dwoch niskich chlopakow, a pozostali to osobnicy 190+. Maz 196. Czyli chyba jednak marza o malych laleczkach, z ktora mozna cudenka wyprawiac :-P

Gość gość
Mam 187 cm wzrostu i nie przepadam za małymi laskami, poniżej 175 cm. Lubię wysokie, bo są długonogie, taka dziewczyna jak jest zgrabna to małe karakany z krótkimi nóżkami nie mają do takiej startu.

Gość gość
Nie wiem o kim marzą wysocy, ja mam 163cm wzrostu kurduplom tez się podobałam ale tym wysokim powyżej 188 również. Może pozwól że każdy sam się określi czego chce

Gość gość
Normalna atrakcyjna kobieta nie spojrzy na ''miśka'' typu Tomasz Karolak > Czyli Violka jest nienormalna, aha :)

Gość gość
Pomyłka ,można być nie za wysoka, a mieć długie nogi, Mam dwie koleżanki ..Jedna 170cm,druga niecałe 160.Obie noszą spodnie ,o tej samej długości. Ta mała ma długie nogi,szczupłe,slicznel Jak założy obcasy, bajka.Sam wole,trochę wyższe,ale ona jest wyjątkiem.

Gość gość
Karolak to co innego ma kase to na niego lecą :P

Gość gość
Widać po nicku i wypowiedzi, że jesteś głupiutka, uległą, słodka idiotka. Czy laleczka? :D zależy jak wygladasz. Brak dlugich zgrabnyvh nóg to duży minus.

Gość gość
A tak prawdę powiedziawszy większość facetów patrzy na cycki a nie na wzrost, druga część patrzy na twarz, wzrost to chyba ostatnia rzecz po cyckach tyłku twarzy i szczupłej figurze. Jeszcze włosy

Gość gość
Mam dwie koleżanki ..Jedna 170cm,druga niecałe 160.Obie noszą spodnie ,o tej samej długości. Niemozliwe :D krótkie dziewczyny mają krótkie nogi, bo skad by miały tyle co wysokie?

Gość gość
A jaki mamy wpływ na wzrost????ludzie, litości...

Gość gość
Niemozliwe smiech.gif krótkie dziewczyny mają krótkie nogi, bo skad by miały tyle co wysokie? > Możliwe są wysokie które mają długi tulów i krótkie nogi czyli długości takiej jak u osoby mierzącej powiedzmy 160cm. Ta niższa może mieć zgrabniejsze i bardziej proporcjonalnie wygląda, ale to rzadkość :) Na ogół niskie mają króciusieńkie nóżki

Gość gość
No właśnie,ale jednak się zdarza....znam rozwniez taki przypadek, w rodzinie. Moja ciocia i kuzynka. Ciocia malutka, ok 160 ,kuzynka na pewno z jakieś 170. Nogi nieporównywalne...matka dłuższe i ladniejsze od córki. Ewenement

Gość gość
Przy 170, żeby taka 160cm miała od ciebie dłuższe nogi trzeba mieć naprawdę karykaturalnie długi tułów....

Gość gość
jakie bzdury tu wypisujecie. To, że ktos jest niski nie oznacza, że ma krótkie nogi, to znaczy po prostu że jest niski. A nogi może mieć równie proporcjonalne do całej sylwetki co dziewczyna wzrostu 180 cm. To jest kwestia proporcji. To samo w drugą stronę, wysoka dziewczyna może mieć proporcjonalnie krótkie nogi do swojej sylwetki.

Gość gość
160 to wcale nie jest aż tak mało :o

Gość gość
Podobnie jak z waga. Liczy się nie tylko stosunek wagi do wzrostu,ale również budowa,kościec.

Gość gość
Mimo wszystko, większość niskich ma króciutkie nogi i nigdy tym wysokim nie dorównaja.

Gość Łukasz 34
Krupcia pupcia ty masz półtora a twój maz dwa metry prawie. Sorry ale musisz go w gardle czuć jak w ciebie wchodzi. Najczęściej wszystko mamy proporcjonalne. Ja mam 177 a i tak nie szukam dziewczyn poniżej mojego wzrostu. To powoduje u nich ból. Niby fajnie mieć większe przyrodzenie, ale w moim przypadku jest jeszcze krzywy. Male kobiety odpadają.

Gość gość
Lepiej ci się zrobiło od tego stwierdzenia? Tak naprawdę, to najważniejsze, aby dbac o siebie,niezależnie od wzrostu. I mieć COS w głowie.to podstawa.

Gość gość123210
Bzdura...Mam 158 cm,a mój maz jest badrzo hojnie obdarzony. Wielkość pochwy ,nie ma nic wspólnego ze wzrostem,ona jest rozciagliwa... Po prostu.

Gość gość123210
Mówiąc ,ze jest obdarzony, mam na mysli 2 z przodu. Owszem pewne pozycje odpadają...ale z powodu dysproporcji wzrostu.

Gość Łukasz 34
Jest rizciagliwa ale nie aż tak, bez przesady. To nie jest bzdura. Mam brata ginekologa. To od niego to wiem + własne doświadczenia. To jest właśnie plus niższych kobiet. Łatwiej je zadowolić nawet Chińczykówi.