Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKI PREZENT DLA LEKARZA?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o jakieś fajne pomysły, dla kobiety i faceta. Nie mam już weny. Odpadają długopisy (mają ich setki), porcelana (z tego samego powodu)

Gość gość
dodam że czekoladki i kwiaty dostanie oprócz tego

Gość gość
Ale za co?po co?

Gość gość
po to że mi bardzo pomógł i chcę podziękować

Gość gość
Może samochód, willę, ewentualnie śmigłowiec. W tym roku podobno jachty wyszły z mody.

Gość gość
jeśli kiedyś będzie mnie stać na taki prezent dla lekarza to czemu nie :) póki co potrzebuję czegoś na co mnie stać teraz :)

Gość gość
To ile chcesz przeznaczyć?

Gość gość
ok 200 zł na prezent dla prowadzącej i ok 100 dla jej pomocnika

Gość gość
pomóżcie proszę!!!!

Gość gość
kobiecie mozesz kupic bon do jubilera, za 200 zl bedzie super upominek, raz taki dostalam, pieknie zapakowany, bardzo elegancko, kupilam potem sobie co chcialam

Gość gość
właśnie myślałam o takim bonie, ale wolałabym jednak nie dawać jakby pieniędzy, tylko coś materialnego

Gość gość
mysle ze pomysl z bonem do jubilera jest swietny, babka sobie kupi cos co jej sie spodoba i bedzie zadowolona

Gość gość
nie chciałabym zeby znali wartośc prezentu. No i zostaje jeszcze doktor- facet, prezent do 100 zł

Gość gość
poooomocy!

Gość Przestań może dawać łapówki
za porządnie wykonaną pracę, zwaną prezentem w podziekowaniu :O Tak się właśnie tworzy lekarzy, którzy bez prezenciku to już nie czują się w obowiązku pomóc pacjentowi

Gość gość
nie widzę nic złego w podziękowaniu lekarzowi a Ci przyjmowali mnie prywatnie, bez kolejek i żadnej zapłaty- to chyba mogę im podziękować?

Gość gość
Przestań może dawać łapówki dziś za porządnie wykonaną pracę, zwaną prezentem w podziekowaniu pechowiec.gif Tak się właśnie tworzy lekarzy, którzy bez prezenciku to już nie czują się w obowiązku pomóc pacjentowi Dobrze piszesz, teraz nawet jak się chodzi prywatnie, to nie wystarczy zapłata za wizytę, tylko lekarze czekają na specjalne dodatkowe podziękowania. Luuudzie kogo stać na to, żeby tak za wszystko DZIĘKOWAĆ materialnie.

Gość gość
jak kogoś stać to nic Ci do tego

Gość gość nocny
panie doktorze, ratunku! mój mąż jest śmiertelnie chory. ratunku! niech się pan doktor postara. odwdzięczę sie po stokroć. lekarz nie przespał pół nocy, przygotowując się do operacji, przewertował liczne materiały nt. tej choroby. jest dobry w swoim fac******ednym z najlepszych w kraju. po udanej operacji chory wraca do zdrowia, czas na wypis. szanowna pani, nic nie potrzebuję, mam wszystko, dobrze zarabiam, nie, dziękuję, to zbyteczne i niemoralne. szanowna pani jakimś cudem zostawiła ukratkiem marną kopertówkę pod biurkiem lekarza. na drugi dzień pół miasta już wiedziało, ile musiała dać. rozeszła się plota, to s*******n, wyłudził ode mnie ostatnie grosze, nie przepuszczę mu tego, niech zdycha za moja krwawicę. resztę dopowiedzcie sobie sami.

Gość gość
Ja widzialam na wlasne oczy jak postapil lekarz, ktoremu kobieta chciala wręczyć lapowke. Uprosila go żeby chociaż z nią porozmawial. Zaprosil ja do gabinetu ale zostawil otwarte drzwi. Chciala wręczyć mu pieniądze w kopercie za przyspieszenie operacji. Co zrobili lekarz? Wyszedl na korytarz z koperta w dloni, rzucili nią przez oddzial, zarządal żeby kobieta natychmiast wyszla i skreslil ja z listy oczekujących. Kobieta probowala dyskutować to krzyknal ze dzwoni po policje wiec uciekala aż się kurzylo. Ten sam lekarz operowal mnie dzień później. Przy wyjściu chcialam wręczyć mu tort w podziękowaniu. Wzial go po czym zaniosl do pielęgniarek i oznajmil ze za godzinę wpadnie na kawalek i kawę i pacjentka osladza personelowi popoludnie, bo sama niestety tor ta jeść nie może, a rodzina jej przyniosla :). Inuslyszalam ze dla niego najlepszym podziękowaniem jest widok pacjenta wracającego do zdrowia.

Gość gość
dla jednego najlepszym podziękowaniem jest że pacjent wraca do zdrowia, a dla większości jest to zawód z którego żyją, a jeśli robią coś ponad program- nie biorąc za to pieniędzy- można podziekować "po swojemu". koniec kropka

Gość malika9998
Prezenty dla lekarzy to ciężka sprawa i troche ściska, prawda? A moze postaw na coś naprawdę niebanalnego? Lekarz raczej spoko zarabia i ma wszystko co mu do szczęścia potrzebne. Może lubi dobre trunki? Ja zawsze dawałam mu coś w rodzaju kawy, słodyczy, kopertki Zafunduj mu voucher na taką degustację - 100% to coś fajnego i niebanalnego http://www.mocprezentow.com/degustacja-win-i-likierow?m=sbox

Gość gość
Ja tylko raz dałam lekarzowi prezent w podziękowaniu za to że zrobił mi cc na życzenie bez żadnej łapówki, kupiłam dobry alkohol