Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

....ja tam jedynei wąsa nie pozwoliłbym sobie zgolić :) przywykłem, mam go od 82 roku :) zona i dzieci nigdy mnie nie widzieli bez wąsa :)

O cholera mat! 82 :D To ja się lepiej schowam w kąciku... Powiem jeszcze tylko tyle, że mój tata tez nosił wąsy ale kiedyś mu zapowiedziałam, że jeśli nie zgoli sam to pewnego pięknego dnia i tak obudzi się bez :D Posłuchał dobrowolnie ;)

kocura wlasciwego, tylko raz widzialam bez zarostu na twarzy, w dniu gdy syn sie urodzil, zgolil sie. natomiast kocur dochodzacy goli wszystko i wszedzie, powodem jes posiadania naramiennika w postaci tatuaza obejmujacego rowniez czesc klaty jak i lopatki. owlosienie wygladaloby smiesznie :)

A ja się zastanawiam, czy nie zacząć regularnie golić tej resztówki włosów na głowie, która mi jeszcze nie wyszła :D Tu na Kafe łyse męskie czachy mają wzięcie :D

Ale Ci dobrze Mat :) x Gapcio, włosy maja ten plus, że odrastają więc możesz przeprowadzić eksperyment :) Ja moich nie zgolę... pozbawiłabym się atutu.

Gość gość
smofiku srofiku kretynku gdzie jestes tu obok niewolnica szuka pana wybelkocz cos stesknilam sie

Szampan w jacuzzi, no no... nieźle się wieczór zapowiada... :D pozostaje mieć nadzieję, że mój flet mi nie zrobi psikusa ;)

Jubilatka nie będzie zadowolona jeśli nie wyciśniesz z niego wszystkiego. Ja nie potrafię wydawać dźwięków z fletu ale mogę podmuchać :D Czego się nie robi dla uśmiechu Świętującej ;)

Laf :D🖐️ kopę lat, mnie też się to zdarza :) vvvvvvv LK obawiam się że to jest instrument solowy :) skoro obiecałem zagrać, to sam będę musiał dmuchać, nie mogę się wyręczać Twoimi ustami :)

A bo czemu nie skoro krzaki fajne? ;) x Ano, nie możesz... wieczorem wpadnę sprawdzić jak Ci poszło :D Tymczasem miłego popołudnia ;)

Gość gość
Koci wszystkiego naj...,naj...,naj...:)😘🌻🌻🌻🌻 z okazji 18-tych urodzin:)