Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

lk, to zalezy jakie cisnienie na zaworze mam :P :D a ze mam urok osobisty 😴 to raczej ja wykorzystuje facetow niz oni mnie... no to zrobilam sobie opinie :O

LK... dlatego wspomnialem o stopniu upojenia, jezeli kobieta nawalona jest jak stodola i pojecia nie ma co sie z nia dzieje to juz nic od niej nie zalezy. Przeciez napisalem ze kiedy jeszcze czuje co sie dzieje trudno mowic o sprzedanej pupie. Mozemy jeszcze rozpatrywac przypadki lzejszego upojenia kiedy swiadomosc jeszcze sie gdzies pod grzywka kolacze ale hamulce juz popuszczone... wtedy wszystko zalezy od charakteru, osobowosci, wychowania, wyrobionych nawykow... tak wiec powodzenie transakcji sprzedazy jest watpliwe :) Japisalem o przypadku gdy patrzysz kobiecie w oczy i widzisz ze jest otwarte ale wlasicielki nie ma w domu :)

Phi, Poes :) zgodnie z filozofią Kreski czy jak mu tam, nie sobie zrobiłaś opinię, tylko literkom tworzącym nicka :P Poza tym... czy naprawdę trzeba wierzyć we wszystko, co kto pisze o sobie na forume? :)

Piękna przenośnia Mat :D Jednak nie myślałam o kobietach nieprzytomnych :) Tylko o tych upojonych w stopniu umiarkowanym. x Wierzę, Krasnoludku Śnieżki :) Ale tak się chwalisz ładnie, że wiesz... :D

"pisalem o przypadku gdy patrzysz kobiecie w oczy i widzisz ze jest otwarte ale wlasicielki nie ma w domu" Chyba cieszę się, że takie kobiety nigdy nie wpadają w moje ramiona ;) Nie mam pojęcia co bym zrobił w takiej sytuacji :classic_cool:

...i bardzo fobrze ze sie chwali, kiedy sie zna swoja wartosc a nie traci to megalomania lepsze to niz falszywa skromnosc... wlasnie dwie cechy u dzisiejszej mlodziezy mi sie podobaja ... umieja sie "sprzedac" i potrafia byc asertywni

...jakto co, nie wierze doktorku zebys nie okazal sie gentelmanem :p ...na raczki i zaniesc do najblizszego lozeczka, zdjac szpilki coby stopki odpoczely i ...odmaszerowac nie zapominajac zamknac drzwi na klucz zeby nie okazalo sie ze byles jedynym gentelmanem na imprezie :)

Ale przeczucia jakieś masz? :P Załóżmy, że jest to jakaś krasnolica i karsnociała ;) Położysz do łóżka i grzecznie wyjdziesz czy licząc na jej amnezję jednak wykorzystasz lub chociaż popatrzysz...?

Twoja wersja mi się podoba bo uwzględnia zamkniecie drzwi :D Byłoby jednak dobrze zostawić jakiś liścik by śpiąca wiedziała komu podziękować ;)

Gość gość
Doktorze, będziesz łaskaw mi odpowiedzieć? :P

Gapcio by chyba wyszedł od razu. Ale jak znam Doktora, to przed wyjściem na pewno dokonałby szczegółowych oględzin cielesnej powłoki... oczywiście w trosce o jej bezpieczeństwo. ;)

Hmmm to oba wcielenia są do zaakceptowania :D Z takim to się nawet upić można! Tylko, że ja nie potrafię się upijać tak bardzo. x Idę do domu za chwile ale zostawię pytanie :) Panowie, analogiczna sytuacja tylko to kobieta odprowadza do łóżka męskie zwłoki czy mielibyście coś przeciwko gdyby popatrzyła, a może i nawet podotykała, wykorzystała? czy może (parafrazując Mata)powinna wyjść zamykając za sobą drzwi bo może jest jedyną damą na imprezie? ;)

Sytuacja czysto teoretyczna. :P Ale jeśli byłaby realna... to z pewnością moja opinia byłaby mocno subiektywna i zależna od stopnia atrakcyjności owej damy :)

...no i tutaj jak mysle sprawa wygladalaby podobnie... jak gleboki stan upojenia pacjenta wezmiemy pod uwage :) Aparycja samarytanki moglaby miec proporcjonalnie mniejszy wplyw na zainteresowanie pacjenta w miare wzrostu promili alko we krwi... no i kolejna zaleznosc rozniaca panow od pan, ze w miare wzrostu poziomu alkoholu u panow checi rosna odwrotnieproporcjonalnie do mozliwosci :p ...slowem moze gosciu by cos i chcial ale pewnie nie za wiele mogl... Przy totalnym uwaleniu ...wiadomo kicha, wszystko traci znaczenie :)

Gapciu :) Byłbyś tak ululany, że wszytko byłoby niewyraźnie piękne :D Matu, że by się nie przydał to wiem ;) ale popatrzeć... hmmm nie wiem czy bym się nie skusiła :D Mam jedne wniosek z Waszych wypowiedzi Panowie: nawet pijani chcielibyście towarzystwa kobiet pięknych :)

Widzisz jak mi trzeba wszytko dużymi literkami tłumaczyć? :D Ale gdyby była piękna to też byś się nie obraził? ;)