Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

Hahaha ... LK ...owszem każdy facet myśli o ładnej kobiecie - ale przecież Wy kobiety również na aparycje panów zwracacie uwagę (nawet ponoć na nasze pupy) :) zwaz jednak ze wypowiedziało się tutaj jedynie 2 panów i obaj jak myślę trzezwych ... W miarę picia sprawdza się chyba jednak stereotyp, ze w miarę wypijania kolejnych piw czy drinków uroda otaczających nas pan wzrasta niepomiernie :)

Doctore ...nie bądź hipokryta :) juz widzę jak zastanawiasz się nad pięknem wnętrza oszalamiajacego rudzielca o wielkich zielonych oczach :) ...hahaha :p

A to sobie wypij 4, na zdrowie :D Pod ten weekend by był udany :) x Widzisz Mat, każdy na łatwiznę idzie.

Sorry, zaraz po napisaniu poprzedniego posta porwał mnie real. Boska, Ty nie prowokuj, bo wiesz... :P LK, zapewniam cię, że możliwy jest przypadek (przyznam, dość rzadki) iż kobieta obiektywnie piękna, dla konkretnego mężczyzny nie będzie atrakcyjna ;)

A pewnie, ze jest możliwy :) Są różne gusta i pragnienia. Popatrz na 4, niby nie lubi piwa a dziś wydało Jej się atrakcyjne ;)

...pijcie dziewczyny ...pijcie zanim na nas popatrzycie (sorry mowie za siebie) ...a piwo zawsze smakujelepiej w miarę konsumpcji ;)

Podejrzewam nieco inny mechanizm - mianowicie Ironiczna w rzeczywistości lubi piwo, ale z jakichś powodów wypierała ten fakt, wmawiając sobie i otoczeniu, że nie lubi. Dziś pod wpływem jakiegoś impulsu, do głosu doszła prawdziwa natura :D:D:D

LK... Oczywiście że przeżywanie wszystkiego na trzeźwo jest jak najbardziej wskazane, jednak odrobina czegokolwiek z % potrafi poprawek nastroj

A ja zaraz idę na wydarzenie kurtularne. Co prawda tylko na część dla pospólstwa; część dla VIPów już się odbyła, a atrakcją była ewakuacja (m. in. Donalda T.) z powodu alarmu bombowego :D:D:D

Doktorku Ty mnie tu nie bierz pod włos. I tak się nie przyznam jak mówię, że nie lubię, to nie lubię Nie wiem jak Ty Lubię, ale ja tu nieczyste intencje widzę. Coś Matu zbyt ochoczo do tego piwa namawia...coś mi się zdaje, że chce na nas przetestować jak to jest faktycznie z tym stereotypemB-)

Hehehe na odległość nie przetestuje nie stresuj się Czwóreczko ;) Doktorze, już myślałam, że do teatru na premierę a nie na premiera bierzysz ;)